🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 061
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 945
И после защо всички харесваха Кари. Докато Зоран и Ганка се надпреварваха да пускат backhanded комплименти или откровени негативни коментари към участниците, тя не каза нищо лошо. А коментарът на Ганка за злобата на Бо не искам да го коментирам...

Кари каза, че Бо е искала да ѝ бие шута, не обратното.

# 946
Тя Карин най-мило се отнесе към Бо. Странно.
Този ритуал ми беше малко зловещ - сякаш ги погребват.

# 947
  • София
Явно е игра за зрителите.
Мисли си, че Бо ще излезе злодея на сезона и че ще я хейтат и той, Героя не може да каже добра дума за нея.
Обаче се оказа обратното, Бо спечели сърцата на истинските фенове, а не той.
Палячо.

# 948
Йо, Бо и Жо, тръгнахте си щото много ги мислихте схемите. Аз останах щото нагло се възползвах от вас, сега плюя наред.
Борислава реално добре е направила, че е прекъснала отношения с него. Такъв човек не ти трябва в живота.

# 949
  • София
Много неприятно ми стана, на финал са вече защо такива злобни подмятания. Надиграли са другите, пък кажи две добри думи. Дори за Доктора имаше повече.

# 950
  • София
Кари каза, че Бо е искала да ѝ бие шута, не обратното.

Не чух добре, защото върша други работи. Мерси. Значи си връщам думите назад.
Да, мила е Кари. Зоран и Ганка ми паднаха в очите.

# 951
  • Другата България
Всъщност Зоран каза добра дума само за Маргото и за Анелия.
Показателно е, поне за мен.
Дано си изпусне нервите на съвета, да му се види истинското лице.
В една друга тема писах, че няма да се разсърдя, ако спечели.
Вече не мисля така. Дори съм съгласна Карин да вземе чека.

# 952
  • София
За съжаление ще е той и то убедително, дано сбъркам.

# 953
Зоран много си е повярвал. Иронията е, че ако беше послушал ранните съвети на Бо за запазването на Джулиана и Александра, можеше да е победител с гигантична разлика, а не да трепери дали Ганка, която през 2/3 от предаването играеше като заблудена патица с нейното достойнство няма да му грабне победата. И да не се прави на голям стратег и играч, че на всеки ще му е лесно да прави комбина с авери и познати, както той правеше.

Ганка пък доказва, че е full of shit. Много е злобна горката. Борислава беше всичко, което Ганка твърдеше, че е - принципна, достойна, вярна приятелка, която уважаваше мнението на близките хора до нея.

Изводът е, че Кари всъщност е най-свястна от тримата.

# 954
Слушайки коментарите на Ганка и Зоран разбирам защо Спаска я добутаха дружно толкова хора.

# 955
Явно е игра за зрителите.
Мисли си, че Бо ще излезе злодея на сезона и че ще я хейтат и той, Героя не може да каже добра дума за нея.
Обаче се оказа обратното, Бо спечели сърцата на истинските фенове, а не той.
Палячо.
Реално му се получи. Като влезеш във ФБ масово злоба към Борислава и играта ѝ. Така че правилно усеща масовката. Ама не всички пасем трева.

# 956
Ивана и Ивайло явно наистина са се разделили, не стоят един до друг в публиката в студиото.
Не видях Доктора в публиката, май всички други са там.
От предните сезони само Туджаров е поканен, явно подкаста си е оказал влиянието Simple Smile

# 957
Зоран е много лесен за подпалване, особено, когато е с подобна нагласа към хората, елиминирани от играта. Няма най-здравите нерви и не може да се владее добре, когато е атакуван директно. Ще има цирк около него тази вечер.

# 958
  • София
Ганка е яко заблудена, голямата моралистка.
Айде да се свършва по-бързо. Не са ми приятни.

# 959
  • Sofia
Тъпо ще ми е, ако се окаже, че Зоран е успял да омагьоса хората и те гласуват за него. Да, добра игра направи, но се показва като кофти човек, което на мен не ми е ок. Не е просто човек с кусури като всеки, ами си е кофти... Но е много умел в това "да изглежда" по друг, по-добър, начин.

Общи условия

Активация на акаунт