🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 654
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Aз не съм гледала никога досега Survivor, с изключение на битката с въжетата на плажа в НЕТ-а
с въпросния Агонцев, но може ли някой с кратки изречения да ми обясни драмата на този човек?

# 1 561
Aз не съм гледала никога досега Survivor, с изключение на битката с въжетата на плажа в НЕТ-а
с въпросния Агонцев, но може ли някой с кратки изречения да ми обясни драмата на този човек?

Мутренско минало. И мутренски манталитет.

# 1 562
Карамазов не е 24 часа с участниците, надали и всичко се записва с камерите до минути, така че няма как да е в течение на всички течения Simple Smile там. Подводни или не. Със сигурност ако някой иска да скрие нещо, може да го направи.

# 1 563

Той участваше в Сървайвър 2 (2007). И го изгониха, защото се напи като талпа на купона за обединението на племената.
После за сеира го взеха и в Сървайвър 5 (2014). Там участваха и стари пушки от минали сезони. Старите пушки се договорили преди сезона да играят заедно. И да делят пари. Женя, като стар участник, ги помолила да пазят и нейния мъж - Ваня Джаферович. Той тайно ги снимал после как обсъждат разпределяне на парите от наградата.
Такива ми ти драми.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 17:45 от Гарганела

# 1 564
  • София
Карамазов не е 24 часа с участниците, надали и всичко се записва с камерите до минути, така че няма как да е в течение на всички течения Simple Smile там. Подводни или не. Със сигурност ако някой иска да скрие нещо, може да го направи.
Да, ама Карамазов беше на предпоследния съвет. То се режеше напрежението с нож. И да не разбере че нещо се е случило?!?

# 1 565
  • Sofia
Много  буквално се приемат думите на Зоран, че оставали два съвета. Това пак си беше разговор възстановка между скалите с оператор.
Просто в превод, хайде остана малко няколко съвета...но с тази спомената бройка пак се конспирира случката.
Зоран изглеждаше истински изненадан, че финалистите ще се определят с игри...

Днес преразказах по памет, но сега се върнах в предната тема да погледна, защото го коментирахме и точните думи на Зоран са: "днеска си отива Алекс и имаме още един племенен съвет..." И нито звучеше обобщаващо, нито звучеше двусмислено в контекста на разговора им. Звучеше като да има знанието или поне предположението, че така предстои да се случи. Както и стана. Няма да спекулирам дали му е подшушнато или сам го е допуснал (мисля, че е по-скоро второто), по пример на предишните бг сезони. За които пък той твърди, че не е гледал, но аз не вярвам, че поне отгоре отгоре не е прехвърлил един, след като е изгледал всички американски и разни австралийски. Та най-малкото от професионална гледна точка би потърсил сравнение, щото е наясно какво означава формат, лиценз и творческа интерпретация.
И така аз избирам да вярвам на това разминаване, както и на немалко други, които сме коментирали и които доказаха, че той не е съвсем искрен. Разбира се, щом ви е изглеждал изненадан, така да бъде. Да не забравяме все пак кой е той, каква му е професията и че да изиграеш елементарна емоция на някакъв пореден дубъл не е велика актьорска игра, но не е и невъзможно за него.
Искам да подчертая, че нямам афинитет към конспирации по принцип. Не съм и от тези, които твърдят, че той е бил подпиран, връзкар и и т.н. Също и не вярвам в задругата му с Ванко и Кари отпреди шоуто. Обаче не е и съвсем така, както той твърди и всъщност това е, което най-много ме разочарова в него – шикалкавенето и неискреността. И тази ситуация е само един от спорните примери.
Както и споделям мнението на Калиста, че доста народ излъга, че едва ли не никога не били гледали Сървайвър и нямали дори идея какво е. Ганка например я хванахме в подобна лъжа на един лайф... Но както и да е, минало заминало.
Хубав сезон като цяло за мен. Имаше забележки, но в сравнение с предишните сезони на мен ми хареса и с удоволствие бих гледала следващ. Зоран си победи заслужено, на фона на другите двама финалисти. Имаше много добри участнички от женския каст и изобщо съм доволна. Доста емоции и приятни моменти ми донесе, а аз почти не гледам тв, та си бях дори леко изненадана Simple Smile
Беше ми приятно и да ви чета! Темата е чудесна. Благодаря на всички виновници!

# 1 566
Точно така каза Зоран. Освен това и Ганка на острова каза по едно време, че й остават още два двубоя до връщане в племето. Изгнаникът винаги се е връщал на финалните състезания, не на съвет.
Според мен им е било казано как протича играта и етапите й.

А помните ли в кой епизод е въпросния разговор на Зоран с Бо, в който тя му казва: "Това е просто игра, много лично приемаш нещата"?

# 1 567
Да допълня само за Агонцев. При първото му участие в сезон 2 беше много симпатичен - лидер на племето си. На обединението ги изненадаха с игра, той беше пиян, пусна първи и отиде на острова на мъртвеца. Това обърна нещата в играта, понеже бяха числено равни играчите от двете племена при обединението, преди отпадането му. Съответно след това почнаха да гонят хора от бившото му племе. Той се чувстваше виновен, че е съсипал племето си. На острова се отказа в полза на Дренски(може би най-силния от племето) със завет да ги бие всички и да спечели. Много емоционален момент, покрай който Агонцев стана нещо като легенда. Всички съжаляваха как нелепо е отпаднал, пък колко далече можем да стигне(включително и аз като тийнейджър тогава).
После се върна в пети сезон, но вече с жена си, която беше участвала също по-рано в някой сезон(не помня). Бяха цяло племе бивши участници и се оказа накрая, че са имали уговорка да делят парите една част от тях. Като цяло при второто си участие си развали имиджа и покрай неприятната си жена.
Дъщеря им пък участва в сезон номер 1 на Фермата. Бих казала, че е най-симпатичния член на семейството. Като цяло известно риалити семейство Joy

# 1 568
  • София
Точно така каза Зоран. Освен това и Ганка на острова каза по едно време, че й остават още два двубоя до връщане в племето.
Според мен им е било казано как протича играта и етапите й.

А помните ли в кой епизод е въпросния разговор на Зоран с Бо, в който тя му казва: "Това е просто игра, много лично приемаш нещата"?
Аз помня единствено един техен разговор при скалите. Не помня кога беше. Имаше го в ИГ, в Recap-ите на Зоран. Тогава той попиташе Бо - мен ли ще гоните? Тя му отговори веднага с "Не". А после леко се ухили и му каза "Не знам". Малко като излигавяне беше.
Та, казано честно, не търся под вола теле, но си представям че ако му е казала нещо такова, го е казала точно по този начин, леко като излигавяне. Не го е мислела наистина.... В смисъл, много пъти съм ги виждала така да говорят, дори и като е за нещо сериозно. Но това аз си го мисля.
А за това дали са знаели, че ще има игри, аз си спомних още един момент. Когато Зоран заведе Денчо на наградата. Тогава един от двамата каза на синхрон нещо от сорта на - вече започват индивидуалните игри и т.н. и т.н. В следващият епизод беше съвета с "изненадата" на Зоран. И на следващия ден, имахме спор с една моя приятелка, тя твърди че Зоран го е казал това с индивидуалните игри, аз и твърдях, че Денчо. Така и не върнах епизода да го изгледам. Може би сега ще го направя и ако го открия този синхрон, ще пусна линк с точни минути...

# 1 569
Ами не вярвам честно казано Зоран да не е знаел. Той просто постоянно играе. Съвсем не схващам кога е искрен, кога не, кога  просто "себе си".

# 1 570
  • София
Така, първи път. На 39 мин и 8-12 сек. Зоран.
Втори път. На 41 мин и 2-8 сек. Денчо.
Хайде сега, правете си вие изводите:
https://vid.btv.bg/avod/2022/04/15/Survivor_EP26_xdcamhd_dua0aeBoC1mi2sei8-2.mp4

П.П. Това е линк към всички епизоди. Преди време го беше пуснал тук един съфорумец.... не помня кой. Благодарна съм му много, сега се възползвах от него. От тук взех въпросния Епизод 26 Колелото на късмета
https://docs.google.com/document/d/19zl4y8q2GukEI3aLgnk65HpCr0Ar … 673cYl-_Bxvs/edit

# 1 571
Сиена М., може би си напълно права, не съм търсила или помня точно думите му, ети ти го цитираш. Много вероятно Зоран да е изиргал изненадата. Не съм му защитник, по-скоро търсех или ми се искаше да оправдая поведението му към Борислава. Уви, явно няма оправдание.Sad

пп Калиста с двойно доказателство в рамките на 3 минути Smiley ех, Зоки, Зоки...

# 1 572
  • София
И за мен беше изненадан Зоран.Аз гледах накуп снощи серии Зад кадър,Преди обед и не знам в кое точно каза,че си бил начертал кой да отпадне до игрите,които той очаквал да са от топ4,както и аз между другото.
Дори и в нашите сезони не е имало игри от топ6,дори с елемент остров,човекът се връща и отива на игра и съвет няколко пъти.
От друга страна на всички им беше ясно,че остават два съвета,но това са редовни съвети.Вероятно са очаквали нещо друго до тези топ4.
Както и да е -Зоран знаел,не знаел още преди да гонят Алекс,мисля че се пробва да гони Бо,защото идеята беше да таргетират точно нея,с което тя нормално не се съгласи и той я обяви за параноичка и ги събра всички да им каже да й сложат огърлица Sad Много унизително.
После си я пусна на пазара съзнателно и никой нямаше да се разочарова от този му ход,ако устата му не спря да бълва по неин адрес.
Друго,което ми се изясни и аз бях убедена в това,че Ани изобщо не си е объщала вот по време на "онзи съвет".
Денис в Зад кадър си разказа всичко-гледайте го.Той е знаел,че е пътник.Дори разказа как една негова блузка е била много вървежна,Ани често му я заемала за съвет.Този път я попитал дали я иска,тя му отговорила -не,не Simple Smile
Та всичко е зависело от това дали Бо ще даде огърлица на Ванко,защото ако тя прояви някаква фриволност и спаси Денис с огърлицата,най-вероятно Ани нямаше "да спаси" Бо.
Ани просто продължи да си следва линията да гони някой ,който я дразни,Зокич също искаше да гони Денис,Бо-не.
И просто можеха след това да й кажат -ами ние искахме да изгоним Денис,но ти нали си против и решихме да те приспим.И да няма обиди и коментари до последната секунда на предаването.
Така че и Зоран,и Ани мажеха,замазваха и съвсем се овъртолиха ,но още тогава ми беше ясно,че Ани излъга,че журито с нападките си към нея е променило гласа й.Тя за Карин нямаше да гласува!

# 1 573
И аз съм на мнението на Дяволо, че жените от Сървайвър са в пъти по-хубави от ергенките.

# 1 574
Тъкмо се чудех какво ще правя, докато стане време да излизам Simple Smile :

Общи условия

Активация на акаунт