🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 319
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София

Ергенът  епизод 21

Уж не ги интересува Алекс, а не я изпускат от поглед - надничат, слухтят, но се пазят да не ги хване и бързо, бързо като ученици си сядат по местата, преди да се върне учителката в клас.

От прозорец на прозорец, без неудобство дебнат и се възмущават заедно с онова ревящото, дето си сваля навсякъде гащите, какво било това тичане по мократа трева, гола била, поредната ПРОСТОТИЯ било... все едно Алекс го е решила, а не Виктор и Продукцията.

Но и на Алекс да е идеята, с какво е по-лоша  от КЪПАНЕТО във ВОДОПАД, мазането с кал, летене с парашут и писъците на Блажка, гмуркането, возенето на мотор и АТВ в калта и без каски, пръскането с вода и катеренето по гърба и врата на Виктор, когато бяха на плаж, а и изкопираната сцената от филма ДУХ, но вместо глина, месеха тесто за паста... ама като е за тях, е РОМАНТИЧНО преживяване, а иначе - простотия.

А Питонова като някаква БАБА занарежда, колко е опасно да тичат боси по тревата, а можело и да настинат /децата/

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 03:28 от Mari_Mar

# 1 051
  • Велико Търново
Виктория чак сама се усети колко тъпо й е изказването за разболяването в тревата. Проста и злобна, но като питбул, усети е говори тъпотии, но така и така захапала вече не се отказва.

# 1 052
Абсолютно няма психични отклонения, просто е по-чувствителна, и стресът и се отъразява зле. Не казвам, че това е хубаво, и че не трябва да го тренира, но явно не и се е налагало.Ша свикне
Честно казано днес за пръв път ми стана жал за Виктория. Когато каза -ако не си нагъл , хиените ще те изядат, ще те разкъсат. Замислих се ,в каква ли среда живее и се движи. Може би няма добри хора край нея, което разбиора се и тя си е избрала обкръжението, не е малка. Но пък може наистина да не вижда добри хора и като се срещне с такива , да не ги разпознава , а да са и точно странни и непонятно опасни
Въобще не ми е жал … каза, че цял живот получава всичко наготово и беше горда/доволна  от това, няма как да изпитвам съчувствие към такъв паразит !!

# 1 053
Еми плямпат нещо, колкото да са в кадър. На такова ми прилича на Виктория поведението. Само че тази стратегия сякаш прилягаше повече на 1 етап от шоуто, когато бяха много. Сега май трябва да мълчи повече и да блесне с друго. Но тя хем иска победата, хем не иска Wink

# 1 054
От това, което аз видях, Александра не водеше монолог, а разговор с Дениз. На нея обясняваше какви клиенти ходили при нея и т.н. Само че онези двете патки се дразнят само от факта, че Александра диша същия въздух като тях и разбира се не пропуснаха повод да излобеят отново. Истинската причина всички да са срещу Александра няма нищо общо с монолози, карти и т.н. Това си е чиста женска злоба от факта, че Александра е предпочетената от единствения мъж там, а за съжаление присъстват прекалено много жени, които парадират единствено с красотата си и това силно, ама много силно ги засяга.

# 1 055
Най-сетне се сетих защо имам такава непоносимост към Сашка - имам една позната, която е на 90% същата. Маниера, монолозите, жертва, интонацията… Не съм ѝ влизала остро, но определено я избягвам всякак, защото ми е супер товареща.
Иначе и аз съгласна, че беше тегав епизода. Към края вече става доста напечено. За на Виктор мъката с детето на бившата ми стана и на мен кофти.

# 1 056
  • Варна
За мен Сашка и Питона колкото са различни, толкова и си приличат, просто използват различни средства.

И както holden каза, Сашка без Питона е нищо, така и Питона без Сашка е нищо.

За мен и двете са въздух под налягане. Лапаш нещо, гълташ нищо.
Балони пълни с хелий.

На тях двете наблягам, защото те изнасят шоуто, те са двете героини и главни действащи лица.

Чудя се нещо друго аз.
Около тях е пълно с озвучители, осветители, оператори, режисьор, сигурна съм, че и психологът се крие в храстите. Как пък никой от тези всичките не им дожаля за тормоза над Сашка. Никой нищо не предприема. Тук в темата на всяка страница се дъвчи липсата на емпатия в Питона и останалите. Къде е тя в хората от продукцията? Айде, там, камерамен, лайтмен и разните други мен предполагам, че си вършат просто работата, ама психологът, режисьорът ?
Тук там в темата, някоя се досеща, че има хора извън обсега на лампите и пита, защо тормозът се позволява от екипа? Никой не пита къде е емпатията в тях? Не са ли и те с диагнози? Те дърпат конците?

И в този ред на мисли, все повече си мисля, че това което ни се показва и втълпява хич не отговаря на истината.

Набляга се като се показват коментари на Питона И сие, за да ни се втълпи, че те са чисто и неподправено лошите, а от Сашка се показва само това, което втълпява, че е невинна жертва,  с нишо непредизвикала и неподклаждала неприязънта към нея.

И още нещо се чудя и мая. Ако Сашка е нережисирана жертва на тормоз, тя верно ли пи никакъв начин няма да потърси отговорност, че режисьор и психолог позволяват това и това се снима и наоколо има още емнайсет човечета? Така, както й е твърде къс фитила и веднага започва да крещи на останалите  момичета, не го прави и не държи сметка на продукцията?

За мен, Сашка и Питона са се съгласили да си играят ролите. Има предварителна уговорка, между записа на камерите има разговори, уточнения и напасвания на сценария.

# 1 057
Добрутроооо.....в главата сабалям съм като Блажка снощи Joy..ся се погледнах в Угледалото. Вчера много се хилих на коментарите за фризурата на Лукчето..Имелда Маркос, чайник, ко др бешИ...Joy
Тия вампири ми изсмукаха жизнените сили снощи, та се кълдупнах ранХо....

Люса низвергната от Витко също кат Бонбона Просто/р/...ни я види, ни й приказва, ни я опознава...ще си ходи скоро тя, ми се струва...

# 1 058
Отдавна съм на мнение, че гледаме режисирана постановка тип "Многострадалната Геновева", която продължава и до днес чрез ИГ. Още на кастинга са избрали актрисите и са раздали сценария. Тия моми през останалите часове от деня какво правят? Освен, че репетират. Толкова фалшивеят при диалозите, когато са по две.. И позират с чаша в ръка, пък зад тях градините, цветята...

# 1 059
Много съм писала, че всичките са ми на едно ниво, няма да повтарям, но се чудя защо се забравя, че именно Сашка започна войната. С изцепката в басейна да пръска, колкото си иска, защото на нея никой не може да и казва какво да прави и още няколко такива подстрекавания, след които почва да реве как я тормозят и нападат стана идеалната жертва. Тя очаква да се репчи на другите, да ги надвиква и те да мълчат. Говори едно назидателно разни глупотевини, дразни ги и, когато другите отвърнат почва да реве. Голяма драма. Какво очаква от тия бо…ци там? Не само ще скочат, ами жална ѝ майка става работата. Сашка е глупава и неспособна да общува нормално, но иначе претенциите ѝ са големи - аз съм психолог, аз съм добра, аз съм топла. Доообре, Саше, тия ги разправяй вкъщи на тате, само той ще ти повярва.
Не мога да оправдая постъпките на Сашка, както не мога да оправдая постъпките на останалите. Каквото повикало - такова се обадило.
Радвам се че свършва това недоразумение и се радвам, че има какво да гледам по същото време, та да го превъртам на рекламите и да гледам, каквото преценя. Мъжкото мнение, което съм чула за участничките винаги е било много, ама много по крайно и неприятно от женското. Виктор ще съжалява цял живот, че се е навил да участва.

И всъщност въпросът на Виктория има ли за какво да седи беше точно на място. Няма нужда да се прави на дръж ми шапката Виктор - всички трябва да станат и да си заминат, не знам за какво седят. Тъкмо да се взимат с голямата уста и да се свършва тая мъка.

# 1 060
та се кълдупнах ранХо.

Тет-а-тет ! Flowers Hibiscus
Опасни сте с тия бисерчета. Вдъхновението започва.

# 1 061
Да, Сашка има голям проблем с комуникацията. Възможно е досега да е общувала с по-интелигентни от нея и да са я отсвирвали деликатно, без да се усети, но тук великата психоложка не можа да прецени събеседниците. И продължава да не преценява. Тъкмо я оставят на мира и тя отива пак да се репчи и да намила философии и простотии за приказки и еднорози. Определено не е попадала в такава среда, но и не може да се адаптира. При положение, че няма ресурс да се защити, е много неудачно да навлиза в конфликт. Винаги приключва по един начин - изяждат я с парцалите, а тя реве.

# 1 062
Виктория не можа да си скрие злобата, изписана ѝ е на лицето съвсем. На играта такава ехидна усмивка пусна в началото, че върнах специално да я снимам.

Те май не видяха целувките под дъжда, иначе щяха да издерат очите на Александра още с влизането.
Блага бая се бяха изгаврили с нея от продукцията. То грим, прическа, рокля... Стил Мечо Омуртаг. Че и подчертан коремът.

Деница или е тотално нереална в самооценката си, или някой ѝ тика фитили, че изобщо има място там. Няма по-заблуден човек.
За Людмила каквото и да кажа, ще е малко. Жалка гледка. Ужасен човек.

# 1 063
За поред път Сашка показа, че има сериозни умствени дефицити. Няма базиви познания за нищо, на всяка викторина го показва и дори сама си казва, че трудно помни....как въобще е завършила училище незнам. За психология няма сми да се коментира. Обаче е много нагла и когато някой й направи забележка (казва се розово), отговори пак неадекватно (ако искаш да ме научиш на нещо ще ми го кажеш по друг начин). Ами не всеки има познанията да говори с хора с „особени нужди” и не може да очаква от другите да я толерират заради тези й дефицити. Сашка има много да работи върху себе си, за да се научи да общува с хора. Няма да коментирам работата й с клиенти, защото за мен, нея трябва да я лишат от право да практикува тази професия.
Другите кобри изибщо няма да ги коментирам, освен Дениз. За мен тя е много хитра и умна до толкова, че знае кога, на кого какво да каже, така че да няма последствия за нея. С перфектно поведение пред Общака, кучка с другите момичета и дори манипулира Питона без оная да се усети.

# 1 064
  • София
Дамм, Сашка е досадна и подскача на всичко. Но и 10 жени да бъдат изкарвани от нерви от една досадница, само тя да им е в устата и главата, е смешно. Повтарям, ако Сашка те разклаща, това говори най-вече за теб. Но разбира се, в дъното на всичко е интересът на Виктор, който ако липсваше, сигурно щяха да й забравят съществуването или поне отдавна да са спрели да се занимават с нея. На този етап кой какво казал и какво започнал вече няма никакво значение. Нещата са ескалирали до етап, където и двете страни подстрекават с най-малкото, просто защото праг на търпимост отдавна няма. Но ако се бяха овладяли, Сашка щеше да излезе лудата калинка с късия фитил, а сега изпълненията й остават на заден план, защото тяхната злоба взима превес. Та въпросът е, голям играч ли е таз Саша, или те сами се надиграха?

Общи условия

Активация на акаунт