🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 647
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Само аз ли намирам Цикатридината досущ пъпеш?
Особено в главата 😂🤭😆

# 136
  • София

Боброва, като смята, че й правят толкова добра реклама, защо не ги остави да си я хейтят, ами постоянно се опитва да тушира с такива демонстрации Wink

# 137
Само аз ли намирам Цикатридината досущ пъпеш?
Особено в главата 😂🤭😆
Абсолютно.

# 138
Виктория към себе си ли се обръща? Сама себе си ли надъхва да иска? Трудно ѝ е да говори, но използва сложни писмени конструкции Yum
Аз ѝ предлагам да продължава да иска, само да не ни го натрапва като успешен модел.

# 139
И Библията чак намеси… не мога повече ! 🫥

# 140
Първо Честит Великден с малко закъснение! Сега случайно загледах реклама на Сити кеш със 100 кила и в разбира се в центъра на танцуващите мацки - Дениз. Няма да вземат ергенът, но пък ангажименти им се отвориха на момите. Явно ще спрат да продават парцалки.

# 141
Привет, съфорумци Nature High Brightness Flowers Cherry Blossom! Надявам се празникът да е преминал щастливо и в светъл дух за всички. Simple Smile
Скрит текст:
За такива като Виктория хора отдавна използват израза: Чете Библията, както дяволът чете Евангелието.
Толкова за глупостите ѝ и напъните да ни обяснява колко не фокусираме енергията си в това, което желаем.

Виктор да вземе да ги маха пълнежа (Блага, Людмила и Деница). Да остават Марта, Александра, Дениз и Виктория  и да гледа какво ще ги прави. Даже принципно най-добре би било, ако оставят само едната - или Дениз или Виктория. Или пък да им спретнат някаква хубава интрига, че да им ройнат съглашението.
Всеки да играе на принципа, че и сам воинът е воин и да се свършва вече с този фарс.
Но поне към фаворитките да отдели по-сериозно внимание и срещи. Иначе видяли се два пъти и сезонът завършва с пръстен. Смешна работа. Ясно, че е форматна рамка и не значи нещо особено и все пак изглежда нелепо. Ако има повече внимание към фаворитките, да хване всяка да покаже в среда ще се дърпа ли, ще пази ли почти всякаква физическа дистанция, ще се дразни ли от вниманието към другите наравно със самата нея - ей такива работи, нещо по-близо до действителсността. Ама не, ние ще го караме все едно гледаме сървайвър и финалистът трябва да е обгърнат в съспенс. Да ги пуснат всяка да се спасява поединично - че така или иначе това е индивидуална "игра".

Esmee, благодаря за темата! Flowers Rose

А това е специално за Виктория
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 09:50 от geri1919

# 142
  • София /Абсурдистан
Пред алтернативата Дениз или Питона, по- добре е да остави Дениз. Питона е такава куха лейка, че чак да те заболи душата. То и Дениз не е научен сътрудник, но злоба се търпи някак си по-лесно от мега тъпотия.

# 143
Само си представете .
Ако спечели Дениз, ще ревнат че е оставил туркиня са финал.
Ако спечели Виктория, ще ревнат че е рускиня.
Ако пък спечели Александра ще си траете (понеже е българка) , но пък ще ревнат всички защото била грозна 😆

# 144
Гледам артиста е височък, предполагам е с хубава фигура, в муцунка - симпатяга, професия-интересна.
 Като цяло - доста добре.

В сравнение наш'то Вики: твърди се, че е 181см, но е малко ро-висок от Наум, та не дава впечатление на снажен ерген.Фигура - хубава, малко прекалено изпилен, като, че ли си знае, че само на това може да разчита. Муцунка - не е чаровник. Професия- скука.
Като цяло- за едните плочки не бих му обърнала внимание.
За Ник Николаев ли говориш?
И на мен Виктор не ми харесва много в лицето, това, че няма чар. Има правилни черти, но му липсва харизма, а тя идва от вътрешния ти свят, какъв човек си. Виждали ли сте интересни хора без харизма? Аз лично не.

# 145
То, която и да избере, все някой ще ревне.
За Виктория малко са тези, които ще ревнат, само защото е рускиня. Ако го направят, то ще е поради факта, че са емоционално повлияни от международната обстановка. Но истината е, че Виктория е недолюбвана по друга причина. Националността ѝ няма нищо общо. А и да си го кажем честно, не си подхождат, защото не могат взаимно да си угодят.
Дениз може и да е етническа туркиня, но тя е българка. Останалите всички са българки. И все ще има мрънкащи и недоволни зрители. Едната била некомпетентна в работата си, не може да контролира емоциите си и се наптрапва, другата била мудна, третата била пошла, четвъртата била злобна, петата изглеждала стара и злобна.
Ако пък не избере никоя (сценарият, който на мен най-много ми се нрави от началото до този момент), пак ще има недоволни. За какво ни губиха времето от февруари до май?

Все тая! Само да не ни дразнят много с финала и последната финалистка (умишлено не казвам "победителка"), че тогава ще остане лош привкус у зрителите. Дори и да е само сценка за пред камерите.

# 146
  • Разпиляна във въображението
Всъщност Дениз има все още активен акаунт в онзи сайт, нали?

# 147
  • София /Абсурдистан
Националностите нямат нищо общо.
Супермен не ноже да си позволи и част от претенциите на Питонката.

# 148
Александра май смята, че всички са й длъжни. Изживява се като примадона.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт