🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 649
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 120
Според мен, вечер, след коктейла и точно преди церемонията на розата, той се оттегля и обявява коя иска да изгони. А после в слушалката просто му казват имената по ред, както те преценят, така че да има по-голяма драма.

# 121
  • София
Всеки път се чудя защо шепнат с розите. Вижда се, че им е студено и треперят, но защо шепнат?

# 122

Тази снимка на Капитонката гледах в интернет, фейс групата. Че е хубава жена, спор няма. Обаче тези крака ако ги е фотошопирала, по- добре да не са нейните... защото да, дълги крака, но къде са формите им, аз не виждам ясно бедро, приличат ми на кенвриш. А с дебел глезен надолу, не би било никак красиво. Това е по- скоро в рубриката именно защото не сме съвършени, е по- добре да внимаваме с фотошопа. Предполагам, че естественият й крак е по- хубав.

# 123
тя си каза, че без филтри не става работата

# 124
филтрирани мозъци са

# 125
Виктория е споделила, че освен Виктор и Наум никой друг от участниците не е получил хонорар 🤔 Нещо ме съмнява 🧐

# 126
И на мен ми се струва, че сие удължила бедрата. Тя е хубава в тяло, защо слага филтри допълнително.
За Цитиридис, наскоро гледах Сашо Кадиев да се шегува, че в журито на България търси талант имало само един мъж - проф Кантарджиев.
Със сигурност няма нито жена, нито деца.

# 127
За тоя сезон се изговори всичко възможно, изчерпаха се клюките, давайте да бистрим кой ще е следващият ерген и какви трябва да бъдат ергенките, плеймейтки, инфлуенцърки, гимнастички, тласкачки на гюле, кранистки, други предложения?

# 128
Ейй, Питонката се е оляла с фотошопа, направила се е на двуметрово питонище. Ми цъ, не са й толкова дълги бедрата, не е и нужно, не изглежда пропорционално. Нейните крака и тяло като цяло са си съвсем добре, в главата и мисленето й е проблемът, но за там все още не са измислили филтри за жалост ...

Между другото, инфлуенсването на младото поколение е налице - валят съобщения от фенки, които ще следват нейното верую. Защо да се бачка от 9 до 17 ч като злобна женичка, когато може да си хванеш един чичко паричко и да искаш от него всичко? Искай и ще ти бъде дадено ... Joy Joy Няма как да не се накефи човек на тази реклама на живота на държанка и липсата на каквито и да било ценности с цитати от Библията и то на Великден.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 01:15 от esmeralda23

# 129
  • София
В Гърция минаха два сезона, там започват да ги излъчват в началото на септември. Първият ерген е футболист на 31 г., а вторият е актьор (и модел) на 35 г. Високи са 1,91 см. Ето ги, на първата снимка е актьорът.
Скрит текст:

На финала в първи сезон, ергенът съобщи поотделно решението си на двете финалистки. А във втори сезон момичетата стояха пред него, когато направи избора си.
Скрит текст:
Впоследствие се раздели с победителката и започна връзка с тази на второ място. Точно преди тях, на трето място отпадна българка.
И в двата сезона имаше пръстен на финала.

# 130
Ама каква си е избрал ужас..

В Гърция " Русо гладно няма" набира ново значение.

А той е много красив...

В Гърция минаха два сезона, там започват да ги излъчват в началото на септември. Първият ерген е футболист на 31 г., а вторият е актьор (и модел) на 35 г. Високи са 1,91 см. Ето ги, на първата снимка е актьорът.
Скрит текст:

На финала в първи сезон, ергенът съобщи поотделно решението си на двете финалистки. А във втори сезон момичетата стояха пред него, когато направи избора си.
Скрит текст:
Впоследствие се раздели с победителката и започна връзка с тази на второ място. Точно преди тях, на трето място отпадна българка.
И в двата сезона имаше пръстен на финала.

# 131
Лелеее, този грък направо ме инфлуенства да се пренеса на юг 😂 Защо нямаме тук такива мъже 😂

# 132
Сериозно ли този грък се харесва на някой?

# 133
Гледам артиста е височък, предполагам е с хубава фигура, в муцунка - симпатяга, професия-интересна.
 Като цяло - доста добре.

В сравнение наш'то Вики: твърди се, че е 181см, но е малко ро-висок от Наум, та не дава впечатление на снажен ерген.Фигура - хубава, малко прекалено изпилен, като, че ли си знае, че само на това може да разчита. Муцунка - не е чаровник. Професия- скука.
Като цяло- за едните плочки не бих му обърнала внимание.

# 134
Съгласна съм, че Витя разчита на фаянса...но жените му гонят портфейла. Там витя е слаб, както в окосмяването. Киче бате, толкоз мога

Този сезон го изкоментирахе още преди финала...

Общи условия

Активация на акаунт