🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 650
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 105
Защо да няма потенциала да е любовница с перспектива за съпруга на някой по богат?
Какви по големи крокодили омотаха милионери- Светлото тъпото, Мария, Евгения Банева, голям брой Диневи.
Къде забравяш Тоца 🤣🤣🤣

# 106
  • София
Защото трябва първо да го разведе този богат, а по нашенско няма толкова богати, а ако има те са женени и няма да се разведат.

# 107
И аз това се чудя. Явно й липсва нещо на Капитонова, за да завърти главата на някой милионер.

# 108
  • София
Хоп и аз тук. Липсва ми Зори Джи, така щяхме да излезем от скандалите на плеймейтките

# 109
Минавам само да добавя Джийзъса към списъка с ергените. Нали проектът Блатка се разпадна.

# 110
  • при него
Според мен, най-големия проблем на Виктория е агресивното, натрапчивото искане.
Иначе, аз я намирам за красива и като тяло и като лице. Фина е, има правилни черти. Не е моя идеал за излъчване, защото по моите разбирания й липсва " топлина". И разбира се всичко приключва в момента, в който проговори и почне с претенциите. Мисля, че ако поработи върху поведението си, шансовете й могат много да се увеличат.

Оооо, Джизъс-а, да, колоритен образ е и той....

# 111
Има и една друга страна. Принципно такива шоута предпочитат да избират участници с опит пред камера, защото иначе рискуваме да гледаме 22 Карини. Ергенът пък, ако е прекалено обикновен, малко отива към Никифор от Женени от пръв поглед.
Гледам, че още се коментират очите на Капитонова. Мислите ли, че ако наистина имаше такъв запомнящ се поглед, щеше да си сложи кафяви лещи?

# 112
И аз мисля, че на Капитонова проблемът е в поведението. Малко се прави на умна и независима жена. Не става така като ще си държанка

# 113
  • София /Абсурдистан
Пацо от ББ щеше да е идеален за следващият Ерген, а и щяхме да имаме какво да гледаме, но и той май се е оженил.
Питона така и ще си остане само с претенциите, мъжете мразят така директно да им се иска, а тя и това не го умее.

# 114
Ходи после обяснявай, че нямаш сестра - нито е гей Цитиридис, нито има семейство; един път, както някой спомена, Мила Робърт се появи с корем, а наскоро (именно на 1ви април) се появи друга "бременна" жена в ефир с пораснало дете. Не сме журналисти, но не е лошо да проверявате информацията преди да я разпространявате, защото не е никак хубаво да допринасяме към епидемията от фалшиви новини.

# 115
И аз се зачудих как тъй Цитиридката, комик и половина, да влезе жена с дете при него в комедийното му шоу и това да се приеме за истинска семейна среща по време на работа!
Преди години на Слави Трифонов в неговото шоу му вкараха журналистката Анна Цолова с булчинска рокля и шегата от колегите му,  че уж му предлага брак.
Да разграничаваме шега от истина.

# 116
Виктория трябва да вземе малко уроци от Кобилкина как се хваща милионер, защото Кобилкина въобще не е толкова хубава като Виктория но успя, че даже и дете му роди и сега си щрака с пръсти ту от Сейшелите, ту от Париж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
Оставям линк как ясно се чува, че му се диктува на Виктор с цел драматизация https://vm.tiktok.com/ZMLpuYRhp/

# 118
Оставям линк как ясно се чува, че му се диктува на Виктор с цел драматизация https://vm.tiktok.com/ZMLpuYRhp/
А не е ли обаждане от страна на някое от момичетата това "Гери"? Flushed

...одеве си мисля, дали няма вариант да снимат последните останали моми СЕГА, реален финал да има или всичко на 100% е ясно, че каквото са снимали тогава - това е.

# 119
Капитонова е нахална, безпардонна, надменна и с непокрито самочувствие. За десет години не е разбрала манталитета на българите.
Много се прихласват тук по тялото й, но освен горда осанка, нищо друго не ме впечатлява. Дупето й е смъкнато, за глезените и равните крака вече е писано. Между другото и при Гергана има нещо подобно в глезените.

Общи условия

Активация на акаунт