🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 284
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Според биологията, житейските неписани неща. На 34 какво е направила, освен да е била нечия любовница?

# 1 366
Odilia, не знам, откъде решихте, че пиша за Дон Жуан, но със сигурност не отговаря на идеята ми. Всеки мъж с възможности има различни изисквания. Не можем да обобщаваме.
Аз не съм сигурна и не знам, какво иска да прави на 35 Александра. Може вече да й е писнало да е душеприказчик, а да иска по-сериозна роля в живота на мъж с възможности. Затова и писах за разминаванията между претенции и предлагане. Със сигурност участието й само показва, че към онзи момент претенциите й не са срещнали съответния спонсор.
Ако ще говорим за термини, в чужбина предпочитат по-възпитаната дума "ескорт", а римляните са използвали и конкубина при съжителство без брак.

# 1 367
Гледах видеото на Александра за самотата - ами лигава си е ,такъв и е маниерът , не е само с Виктор. И тук си хихика ,макар че темата не е много весела. Но може да се каже ,че го има това,за което говори - в смисъл много изисквания, много моми и ергени , аз имам доста колеги на по 40+ неженени ,а  са свестни, сравнително добре изглеждащи, нормални мъже ,по колегиални впечатления де Simple Smile

# 1 368
Odilia, не знам, откъде решихте, че пиша за Дон Жуан, но със сигурност не отговаря на идеята ми. Всеки мъж с възможности има различни изисквания. Не можем да обобщаваме.
Аз не съм сигурна и не знам, какво иска да прави на 35 Александра. Може вече да й е писнало да е душеприказчик, а да иска по-сериозна роля в живота на мъж с възможности. Затова и писах за разминаванията между претенции и предлагане. Със сигурност участието й само показва, че към онзи момент претенциите й не са срещнали съответния спонсор.
Ако ще говорим за термини, в чужбина предпочитат по-възпитаната дума "ескорт", а римляните са използвали и конкубина при съжителство без брак.

Извинявам се, аз не визирах Александра, а говорех по принцип.

# 1 369

От къде дойде това, че Александра си търси мъж-спонсор? Може и да е вярно, кой знае, но не си спомням нещо да е показала вътре или навън от предаването, което да говори за това?

# 1 370
Има статия, че Виктор се бил върнал при Парова. Те май също са се разделили малко преди предаването?
https://news2.bg/2022/05/kakvo-se-sluchva-ergenat-viktor-se-vras … 0yoVo9z-Pqo40Lwj4

# 1 371
Според биологията, която аз съм учила, възрастта не може да бъде единственият определящ фактор, за разлика от здравословното състояние например. Неписаните житейски правила го разбирам като ‘нямам никакъв адекватен довод’. Ама аз живея в 21ви век, може пък просто да не сме на едно място.

На мен всички там, и александра вкл, ми изглеждат в достатъчно добро здраве, че да са способни да създадат семейство, дори и сега, на тая скандална възраст.

Според биологията, житейските неписани неща. На 34 какво е направила, освен да е била нечия любовница?

# 1 372
Не съм фен на Алекс, но, ако мислеше само за парите както се твърди едва ли щеше да хлътне по Витьо. Значи не търси само пари. Витьо е най-много висока средна класа и луксът, който той демонстрира е по-скоро показност. А тя Сашка това го е разбрала и въпреки това си флиртува и говори с него, не се отдръпва като рускинята. Капитонова беше дотук като разбра, че е лъскав, добре облечен, но не достатъчно платежоспособен. То и самата тя е така с това снимане по магазини без да пазарува нищо. Wink Алекс не е така пресметлива. Виктория като чуе, че родителите на Витьо живеят в "Дружба 1" и ще пасува, прави си сметката. Алекс би го преглътнала ми се струва, не знам откъде дойде това, че си търси мъж с много пари. Има много кусури, но това специално не го виждам.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 15:31 от Анонимен

# 1 373
  • София
В това затворено пространство, затворена среда, конкурентна среда и без достъп до други мъже, при това два месеца, какво няма да се влюби поне някоя? Или поне ще е достатъчно силно привлечена.

На мен по-скоро ми се струва, че мъжете, с които са тези жени не искат деца от тях, защото предназначението им не е да раждат деца, а да са за разтуха. Мъжете деца си имат от други жени, за които са се оженили вече или живеят заедно и са ги легитимирали като семейство. Любовницата е любовница, нейната длъжностна характеристика не включва деца.

# 1 374
Може да бъдеш на 34, да нямаш семейство и без да си бил нечий любовник/любовница. Не знам кога ще се оттървем от тези предразсъдъци, типични за руската степ, които Питонът също проповядва, като не пропуска да отбележи винаги, че е по-млада от Александра. Младостта не е добродетел. Това, че една жена е млада, не значи автоматично, че ще бъде по-добра майка и съпруга, както и обратното. Много фактори влияят.

В любовта и съжителството нещата не са проста математика 2 + 2 = 4. Това че си с някого от известно време не означава, че връзката ще премине на ниво брак и деца. Всеки има собствен житейски път и начин да го върви и много хора предпочитат да са сами отколкото зле придружени.

# 1 375
  • София
Говорим си за профила на част от героините във формата. Те играят друга игра.

# 1 376
Сериозно ли все още се смята, че на 34 всяка жена отдавна трябвало да се задоми, да има мъж, деца и прочие? Задължително ли е? Не може ли приоритетите й да са били други, да не е била готова на по-ранен етап или просто да не е срещнала подходящия човек, с когото да изгради тези дом и семейство?

# 1 377
Не е задължително
Може тепърва да си развива онлифенс и портфолио като компаньонка, няма лошо

# 1 378
  • Вестерос
Глупости пишеш

# 1 379
  • Sofia
Каквото и да си говорим, каквито и кусури да има Александра, важното е, че Витя си я харесва, и има химия между тях. Дали и колко дълго биха задържали взаимния си интерес, не се наемам да прогнозирам. Прекалено еднакви и слабохарактерни ми се виждат и двамата, за да излезе нещо сериозно от това привличане. На 30+ се предполага, че отдавна вече трябва да си се осъзнал, какво искаш от живота, и как да го постигнеш. Нещо, което не виждам и при двамата. Единият на 34 все още учи, а другият на 31 все още търси себе си и попрището си.

Общи условия

Активация на акаунт