🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 639
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 180
Почнахте като куче да я оценявате: колко е чистокръвна, породиста рускиня ли е или мелез… Малко е странно вече. Баш в момента в Русия сигурно трудно се намират Ролекси и Шанели, ама моля ви се, не се бъркайте, че винаги е било така и винаги ще бъде. Причината рускините да обичат да пазаруват от Европа е, че тук е една идея по-“изгодно”.
Друга любима тема: кой ще е следващия ергенин, последвано от репликата “той е гей”. Ми то според инфото тук май хетеро мъже в Бг вече няма 😕

# 181
Много време се отдели на етническия произход на руския степен Питон. Егати драмата, че била рускиня, а пък кестенява и с кафяви очи. Чувашите и прабългарите имат общ произход, вероятно чисто генетично е доста близка до нас. Но затова пък по характер и темперамент е типична рускиня - напориста, безскрупулна и пресметлива. Кахърът да й бяха сините контактни лещи.

Байдъуей, якутите и всички други руснаци от далечния изток да си разплетат терлика ли, че не са руси и синеоки?
Това се опитах да обясня, че генетично Виктория се доближава много повече до нас. И етническите групи в Русия не са ли като етническите групи в Англия? Колкото един пакистанец твърди, че е англичанин , защото бил роден в Англия и имал английски паспорт толкова и Виктория чисто визуално прилича на типична рускиня само защото е родена там и има руски паспорт.

# 182
Причината да я оценяваме ,, чистокръвно”, е нейното отношение кък хората.  Човек, делящ на пари и възможности, на ролекси и диаманти, трябва да е подготвен за същото отношение към себр си. Представете си ако беше с поносим характер или направо- симпатична като човек, коментарите щяха да са какво хубаво, руско момиче е сред нашите, нежно и красиво. Разбира се, щеше да има и провокации, но значително по- малко. Отношението е ключово. За едно сте прави, много я обсъждаме. Саморегулирам се лично, не искам да й правя реклама. За четвъртък и петък обаче не обещавам. 🤣🤣🤣🤣

# 183
Четох внимателно назад темата, но това блиц интервю на Виктор не съм го засичала.
Ако е пускано, извинете ме! Blush
https://www.vbox7.com/play:c138f399ce

Аз Виктор много го харесвам, но мисля че трябва да си намери вече някакво начинание. Мъж на толкова години, а и особено някой който трябва уж да е желан ерген да се представя като безработен в тези интервюта е трагично.

# 184
Мъж на толкова години, а и особено някой който трябва уж да е желан ерген да се представя като безработен в тези интервюта е трагично.
Това трябва да е за да не мислят филмовите продуценти, че е ангажиран другаде. Свободен човек, чака някой да му открие таланта, той ще е на разположение, аз така го разбирам. Иначе нали нещо има фитнес някакъв, да не му е скучно и да минава времето, не че се шляе.

# 185
Умувам тук кои 2 мацки ще си тръгнат тази седмица... Статистите отпаднаха вече.
Би трябвало пак да са по една на епизод (8 участнички, 7 епизода).
Залагам за Люси - за нас е активна заради коментарите си, но с Витя реално нямат много контакти.
За другата имам колебание - бих предположила Деница или може би Блага. Не изглежда като да има явно привличане. Но може заради поддържане на интригите да е и някой друг.

# 186
Виктор не притежава собствен фитнес. Бил е управител на фитнес, което е нещо различно. Разбира се по-престижно звучи да имаш твой фитнес и малко ни заблудиха в началото като пуснаха слуха, че бил собственик.

Като актьор не го виждам, прекалено скован ми е. По-скоро може да го вземат за водещ на някое предаване или на някой сутрешен блок, кой знае.

# 187
За мен лично е време да отпадне Блага. Много ограничено момиче и с този рев вече дотяга. А и Виктор определено не я намира за интересна.

# 188
Да се съди за рускините по Вика е все едно да се съди за българките по мургавите труженички из Европа. При все колко малка е България в сравнение с Русия. Много вече се изприказва за “руска школа”, “руския студен характер”. Тук има доста рускини от доста време и е тръгнала една “приказка” за тях, но това далеч не са най-блястящите представителки на нацията.
Самата Питонка не ми е никак симпатична, но е находка за ефира. На фона на Пепеляшки-шаманки, Ревящи по дядо Коледа ромки, Отчаяни лелки, Сексуални хищници, тя е заявяваща себе си, стабилна, водеща нормални разговори по срещите си. За съжаление наистина не е никак умна, но както казах тук не е каймака на руската нация 😃 Скромността ѝ липсва, но пък и това не е чак толкова голяма благодетел.

# 189
По библейски - искам като отваряте нова тема, да ми звъните по телефонЯ, че пак съм ви изтървала. Казано е, поискайте и ще ви се даде, обадят по мобито демек...Joy

Много ми е скучно вече. То всичко е казано и изкоментирано, само тъпчем на едно място ми се струва....

Бичивито....много се изложихте, интереса не можахте да ми задържите до края на предаването. Лошо, Седларов, лошо...

Аз моите терлици не ги филтрирам в нета, без филтри ги показвам. Изостанала съм явно Satisfied

# 190
Като нищо и веднага още на първата възможна церемония да изпрати Деница да си лекува травмата. Идеален повод! Още повече може да се разиграе емоционалният момент, че съпреживява нейната травма имайки собствен опит. Но като повод е идеално. Причината е друга - просто нещо не се получава. Като приятели може и да става, но за друго няма изгледи.
Може би ще се възползва ергенчо от възможността.

Другата отпаднала се надявам да е Блага, но по-вероятно да е Людмила. А и екипът сякаш започнаха да заместват злобните коментари на Людмила с тези на Блага. Блага е по-напориста и ще създава повече драми, та може и да я оставят.
Людмила напоследък е съвсем умерена и далечна от Виктор.

# 191
Людмила със сигурност ще си ходи тази седмица според мен. За втората се чудя… може и над Блажка да се смили. Ама се съмнявам продукцията да я пусне така лесно, ще я мъчат поне до последната седмица.

# 192
Според мен ще си ходят Деница и Гергана. Дано за Гери не съм права, започна да се изявява доста по-добре в шоОто, коментарите и оценките й са на място. Да, фотосесията беше кофти, но се чуваха гласове на фотографите зад камера, които агитираха тя да натиска Виктор, а той да се прави на недоволен и дърпащ се.

# 193
Ха така!
Две инстаграм "любопитки".
Първо - Александра прави стори за въпросната козметичка Криси Соколова. Останалото го пъхам в спойлер. Не, че издава нещо, дори го отрича, но да предпазим тези, които не са мернали спойлера никъде.
Скрит текст:
Александра твърди, че козметичката е намесена в лъжа и интрига, защото Александра не била казвала на никой, а не само на козметичката нищо за това какво се случва в предаването. Не каза, че мълвата не е вярна, но каза, че козметичката е въвлечена цитирам в "една интрига, в една лъжа" и за нея е важно да изчисти името на козметичката. Ама пък за сметка на това се направи реклама на студиото, че и giveaway дават.

И второ- много интересни отговори ни "сервира" Дениз.

# 194
Според мен Деница е към финалистките, ще ни изненада финала. За отпадналите тази седмица, залагам на Блага и Людмила

Общи условия

Активация на акаунт