🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 615
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 195
Има и мургави турци. Лично познавам. Няма линк към семейството на Виктория, беше пуснала снимка на стори преди време, което е активно само 24 часа.

Така е, има. Особено тези от южната част на Турция, които са смесени с араби. Навремето бабите ни гледаха избраниците и ако са твърде мургави, никак не им допадаше. Wink Все казваха: Това момче е доста мургаво...не е за тебе. Така стояха нещата преди години.
А иначе, за това, че Виктор е нарцис суетен. На нарцис нарцис му трябва. Така ще се изравнят нещата, поне никой няма да пострада от подобна връзка.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 15:39 от Odillia

# 196
Каква е тази козметичка?

# 197
Каква е тази козметичка?
Беше пуснат спойлер в темата със спойлерите относно драма на финала. Инфото идваше от козметичката. После това се раздуха и по жълтите сайтове. И сега идва отговорът на Александра. По-любопитните могат да си отворят темата със спойлери и да видят за какво става дума. Дори и тук в темата бяха пуснали скрийншот от жълтия сайт със спойлера, а дори и не беше в скрит текст въпреки молбите на първа страница в темата.

# 198
С наближаването на финала все по-безинтересни ми стават спойлерите. Може би наистина има повече от 1 заснет финал. Ама ще е малко от трън та на глог. А и Виктор се държи като толкова single as f@ck, че някак си съм се примирала, че не си е намерил избраница вътре.

# 199
Ергенът - безработен и необвързан. Куул.

# 200
Мога да се обзаложа, че тази седмица отпадат Людмила и Блага, точно в този ред. Людмила взе нещо да залязва, освен, че той няма интеракция с нея, но и все по-малко дават от нейните коментари, а и не участва толкова активно в интригите. Към Блага също постепенно взе да губи интерес и в момента му е досадна. Гергана ще постои още малко, защото тя започна да се изявява в по-добра светлина, а и станаха дружки с Александра. А и е красива.
Не разбирам обаче защо общува с Дениз. Мисля, че и на двамата им е пределно ясно, че търсят съвсем различни неща. Няма химия помежду им, направо се чудя как стигна толкова далеч.

# 201
Надявам се след края на предаването да има един епизод с коментари на участничките, общака, а защо не и екипа. Смятам, че ще бъде много интересно. Жалко, че Виктор се отказа от лайфовете след всеки епизод.

# 202
Привет дами,

Истинските турци създали тази огромна държава са черни и мургави, селджуците.

Обаче, в харемите са вземали наложнички кавказки, унгарки, българки, рускини и са омешени.
Даже има такава политика да се женят за по светли жени да " оправят" гените, затова се раждат светлокоси и със светли очи турци.Те си казват днес майка ми е кавказка, баба ми е била българка.
Всички, които съм познавала и имат по хубави черти се оказват деца на смесен брак.
ОБАЧЕ ,  "Основите"  им са на онези черни селджуци, които са дошли от Азия да плечкосват.
В Азиатската част на TR, като ходих... оле мале... не ми се говори...
Ние, българите също не се знае колко сме чисти, но не по Наша вина са ни омешени гените.Знаете какво имам в предвид....
Обаче корените са Ни на прабългъри , славянски, тракийски племена.
Но не сме черни, тъмния ген идва от 5 те века    ....
Пиша го по повод, че някой каза, че турците Не били черни.
Прочетете по добре историята им....
Искат да са бели и светли, но не са..

# 203
Аз не мешам бели с черни конци в плетките ми...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 204
Аз не мешам бели с черни конци в плетките ми...Stuck Out Tongue Closed Eyes
И добре правиш,че после не моЖ му хвана края. Омешаха се работите,направо се задълбаха 😄

# 205
Облагородяването/миксирането на турските гени идва в по-голяма степен от еничарите, които са взимани от всяко семейство от подчинените земи в рамките на империята. Но и взетите съпруги оказват ефект също. Просто като число са по-малко, ама пък те могат да раждат и по 10 деца. Не мога да правя сметка кое е дало по-голям ефект при обогатяването на генофонда. И те са сериозен микс. Основателите са си мургави, та мургави.

Не съм офтопик. Пускам ви линк за  неизлъчвани кадри от "Ергенът"
https://ladyzone.bg/videa/ladyzone-video/nepokazvani-kadri-ot-ergenat.html

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 16:49 от geri1919

# 206
Според мен тази седмица ще си тръгнат Гергана и Люси.
Блага няма да си тръгне , ще се напъне още много да плаче, нали Виктор не гони ревящите, изстрадалите и тези, с които последно е бил на среща. Работи ги всички да си мислят, че е мила и детски наивна, чак влюбена загубена...

# 207
Според мен тази седмица ще си тръгнат Гергана и Люси.
Блага няма да си тръгне , ще се напъне още много да плаче, нали Виктор не гони ревящите, изстрадалите и тези, с които последно е бил на среща. Работи ги всички да си мислят, че е мила и детски наивна, чак влюбена загубена...

Според мен, ако е пич точно на Блага ще ѝ спести ревовете, че и на нас мъките. Ако гледам още малко Блага как реве ще взема и аз да загубя вяра в Дядо Коледа...

# 208
Айде да започва новия Ерген, че и на мен вече плетката Не ми върви със сегашния Сеир Сандък 🎯

На еничарате им е било забранено да се женят. Те се използвали за кръвожадна войска. Те не са давали потомство.

При набирането на деца,  трябвало да бъдат неженени, затова и имало практика на 8 г  . Деца да ги женят (мъжкото дете), за да не го вземат за девширмето.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:11 от Peypy

# 209
Снимки от сторитата на Виктор от Холандия където е на гости на приятели в компанията на тайна дама.

Снимки на ръцете на Деница от нейния профил:

това е, почти съм убедена, че Деница е спечелила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт