🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 621
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 165

Ето я 2012, тенът си й е такъв. Иначе за другите аспекти сте прави, кръглото лице и някак излъчването си го носи руското, просто както някой каза смесен ген. Аз харесвам хора с хубав тен на кожата, смешно ми е единствено само как си фотошопира очите, твърде изкуствено.

# 166
Не, просто разказах, че предците й са прабългари и тюрки  и са се присъединили към Руската федерация. Какво , че по парпорт е рускиня? Важно е корените й какви са.

Мдаа, те и нашите роми са по паспорт българи, ама чертите им са на индийци. Което затвърждава моето мнение, че тая лигавщина е родена някъде в гетата на Русия и е дошла в БГ за по-добър живот, едно време България е смятана за богата държава  и е бакано с женени рускини в БГ, понеже там комунизма им е разказал играта. Тази е една златотърсачка, която мечтае да има Ролекс, понеже в Русия даже и не се продава такоз чудо на модата. Обаче какво търси при нашия ергенин като той милия се търси все още не зная.

# 167
Къде гледате семейството на Капитонова?
Линк моля!

# 168
Четох внимателно назад темата, но това блиц интервю на Виктор не съм го засичала.
Ако е пускано, извинете ме! Blush
https://www.vbox7.com/play:c138f399ce

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 13:28 от geri1919

# 169
Аз Ния не можах да я позная,за вас не знам Grinning
Скрит текст:

# 170
Ами баща й е толкова мургав, че повече ми заприлича на турчин, отколкото на руснак. Беше качила на стори преди някаква снимка на родителите й. Майка й също беше с черна коса. Кожата на Виктория си е такава. не е от солариум.
То и в Англия като отидеш има индийци дето като ги питаш какви са и те ти викат British, ама тва, че паспорт са такива  са родени там не значи, че не са на светлинни години от истинските англичани. Joy
Сега пък турците били мургави 😆 Абе хора я моля ви се 😆😆😆😆😆😆 Все едно да кажеш че японец ти прилича на китаец.

# 171
Аз си мисля, че Виктор е заложил на грешните коне, ако са останали Виктория и Александра. Най-егоцентричните особи в предаването и никак не са за него, който също притежава доволна доза от въпросното качество. Нито една от тях няма да се посвени да се изтъкне пред аудиторията по който и да било начин и да го сгази, ако не й играе по свирката. Краят е логичен.
Дениз не би го злепоставила.

# 172
Има и мургави турци. Лично познавам. Няма линк към семейството на Виктория, беше пуснала снимка на стори преди време, което е активно само 24 часа.

# 173
Има и мургави турци. Лично познавам. Няма линк към семейството на Виктория, беше пуснала снимка на стори преди време, което е активно само 24 часа.
Излязохме извън темата, но моето мнение е че не може цвета на кожата да определя какъв си и не си . Има мургави българи,руснаци, турци и т.н
Повечето цигани като са черни, не казваме че приличат на афроамериканци или негри.

По темата -Виктория не пропуска възможност да припомни, че е рускиня сякаш това е някакво призвание или титла 😆

# 174
  • Варна
Оф, айде стига с тая рускиня бре, как не ви досади да пишете, пфууу.

# 175
Аз си мисля, че Виктор е заложил на грешните коне, ако са останали Виктория и Александра. Най-егоцентричните особи в предаването и никак не са за него, който също притежава доволна доза от въпросното качество. Нито една от тях няма да се посвени да се изтъкне пред аудиторията по който и да било начин и да го сгази, ако не й играе по свирката. Краят е логичен.
Дениз не би го злепоставила.
Ако онзи спойлер е верен,
Скрит текст:
то на Виктор най-голямата му грешка е, че не е махнал Виктория една идея преди финала. Ако действително не вижда как може да им се получи с Виктория, то да я остави да си разиграва коня до малко преди финалната двойка. Ако наистина не се вижда с нея, най-доброто решение, за да агнето цяло и вълкът сит, е да се освободи от нея малко преди крайния избор. То с коя ли се вижда заедно. А и тя с него. Ама както и да е. Ако Виктория е в топ 3, тя си е постигнала нейното - телевизионно време, представяне, рекламране на себе си. Предаването си е постигнало неговото - интриги и сеири до края.   

# 176
Четох внимателно назад темата, но това блиц интервю на Виктор не съм го засичала.
Ако е пускано, извинете ме! Blush
https://www.vbox7.com/play:c138f399ce
Много работен този Витко бе, дини продавал, пренасял и прибирал в буса, че и други работи свършил.

# 177
Излязохме извън темата, но моето мнение е че не може цвета на кожата да определя какъв си и не си . Има мургави българи,руснаци, турци и т.н
Повечето цигани като са черни, не казваме че приличат на афроамериканци или негри.

По темата -Виктория не пропуска възможност да припомни, че е рускиня сякаш това е някакво призвание или титла 😆
Да, точно. И защото прабългарите и тюрките не са русокоси и синеоки затова и Виктория не е. Blush Радвам се, че сама си отговорихте на въпроса.

# 178
Много време се отдели на етническия произход на руския степен Питон. Егати драмата, че била рускиня, а пък кестенява и с кафяви очи. Чувашите и прабългарите имат общ произход, вероятно чисто генетично е доста близка до нас. Но затова пък по характер и темперамент е типична рускиня - напориста, безскрупулна и пресметлива. Кахърът да й бяха сините контактни лещи.

Байдъуей, якутите и всички други руснаци от далечния изток да си разплетат терлика ли, че не са руси и синеоки?

# 179
Много работен този Витко бе, дини продавал, пренасял и прибирал в буса, че и други работи свършил.
Спортистче е момчето Stuck Out Tongue Winking Eye . Сигурно прехвърлянето на дини сутрин и вечер го е броил като част от тренировката. Като за капак и телефон си е купил Satisfied. И трета работа свършил Smirk. Можем да го пишем успешно лятното начинание.

Като бонус плюсове - махнал се е от на мама главата за малко, като се предполага, че много големи глупости няма да имал възможност да върши, защото е зает. А за и стойността на парите и вещите мама и татко го просветяват.

Общи условия

Активация на акаунт