🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 641
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 150
Лелеее, този грък направо ме инфлуенства да се пренеса на юг 😂 Защо нямаме тук такива мъже 😂
Нашите кюфтета са по-вкусни и мъжете не могат да им устоят, така си развалят фигурата 🤣

# 151
Лелеее, този грък направо ме инфлуенства да се пренеса на юг 😂 Защо нямаме тук такива мъже 😂
Нашите кюфтета са по-вкусни и мъжете не могат да им устоят, така си развалят фигурата 🤣
Тоя грък ме кара да се запиша, нищо че съм омъжена 😆

# 152
Здравейте, трябваше да се включа и аз момичета 😀 много следя тази тема защото Ергенът го гледаме вкъщи с най-голям интерес! Кой мислете, че ще е новия ерген? Виждам, че по разни сайтове и жълтури се говори за някакъв турски модел, но никъде не се споменава дали говори български което ме кара да се съмнявам.

# 153
Здравейте, трябваше да се включа и аз момичета 😀 много следя тази тема защото Ергенът го гледаме вкъщи с най-голям интерес! Кой мислете, че ще е новия ерген? Виждам, че по разни сайтове и жълтури се говори за някакъв турски модел, но никъде не се споменава дали говори български което ме кара да се съмнявам.
Не вярвам на никакви жълти сайтове.
Само се надявам следващия общак да не е такова дърво 🤔 Да не се целува с всички също ще е +.

# 154

Каквото и да е било, са го махнали вече. Молим за преразказ Smiley

# 155
  • Варна

Дениз се снима за някакъв конкурс, по бански е и казва, че ако гласуват за нея ще им покаже ( тук леко сваля долнището на банския) операцията си.
Простотия поредна.

# 156
Капитонова със сини очи в много снимки, 2016
мисля и за цвета на косата и в момента, и преди, кой е по-близо до истинския
Скрит текст:

Като блондинка си прилича на истинска рускиня.
Явно ме е прочела, че това ми е разочарованието от нея - рускиня, обаче брюнетка...Предполагам това, че е интригантка за нея е комплимент, защото да си интригант е изкуство. Тя не е от особено висока класа интригантка, но при наличните жени там, става. Добре си завъртя интригите, но проблемът е, че колкото по-малко остават, толкова по-трудно става да се въртят интриги. А това от промото, на което казва на Александра, че "ако смята, че е край, да се маха тогава", съвсем сваля интригантското й ниво. Бива ли така директно да се говори...? Sweat Smile

# 157

Дениз се снима за някакъв конкурс, по бански е и казва, че ако гласуват за нея ще им покаже ( тук леко сваля долнището на банския) операцията си.
Простотия поредна.

И ще видим нещо, което никой, никога до сега не е виждал

# 158
Как очаквате Капитонова да прилича на истинска рускиня като тя не е такава? Тя е от република Чувашия, чийто предци са прабългари и тюрки. Ленин завладява земите им през 1919г и ги приобщава към Руската федерация, но тя си остава автономна република със собствено управление и тн. Това е все едно турците като са ни завладяли ние да сме се смятали за турци.  Еми не сме били. Капитонова само по паспорт е рускиня, а даже и това не съм сигурна, защото нали е автономна република. Родителите й са с тъмно кестенява/черна коса и тъмни кафяви очи. Баща й даже е мургав. Грам не приличат на руснаци.

# 159
Как очаквате Капитонова да прилича на истинска рускиня като тя не е такава? Тя е от република Чувашия, чийто предци са прабългари и тюрки. Ленин завладява земите им през 1919г и ги приобщава към Руската федерация, но тя си остава автономна република със собствено управление и тн. Това е все едно турците като са ни завладяли ние да сме се смятали за турци.  Еми не сме били. Капитонова само по паспорт е рускиня, а даже и това не съм сигурна, защото нали е автономна република. Родителите й са с тъмно кестенява/черна коса и тъмни кафяви очи. Баща й даже е мургав. Грам не приличат на руснаци.
Значи щом не си синеок и рус - не си руснак ??😆

# 160
Не, просто разказах, че предците й са прабългари и тюрки  и са се присъединили към Руската федерация. Какво , че по парпорт е рускиня? Важно е корените й какви са.

# 161
Общо- взето, не е , че не си руснак, но не отговаряш на стереотипа за такива. Ясно, че държавата е федерация, че е богата на етнически групи, но същинско обособеното ядро, което се пишат- източните славяни, в мнозинството са с руса, тъмноруса/ светлокестенява коса, сиво-сини очи, кръгли лица, малки носове и устни. Аз така ги разпознавам. Разнообразие ясно, че има навсякъде, но тоя тип специално като го видиш,  лесно познаваш, че са оттам.

# 162

Много ще ми е интересно да видя някакви по-стари снимки на Виктория. Все си мисля, че просто хваща тен и изглежда по-мургава защото знае че тук в България това се харесва, а тя нали иска да е голяма инфлуенсърка. Иначе може и да няма сини очи, но има типичните руски черти и студен характер.

# 163
Не, просто разказах, че предците й са прабългари и тюрки  и са се присъединили към Руската федерация. Какво , че по парпорт е рускиня? Важно е корените й какви са.

Не е точно така. Има си момичето руски черти, виж я на снимките като е със сини очи и светла коса заприличва на истинска рускиня. За мен чистокръвните рускини са руси със сини очи, но и имат едни особени черти, по които човек веднага може да ги познае, че са рускини, а не руси американки или примерно, чехкини.
Виктория има руски черти, но е брюнетка. Явно има смесен ген.

# 164
Ами баща й е толкова мургав, че повече ми заприлича на турчин, отколкото на руснак. Беше качила на стори преди някаква снимка на родителите й. Майка й също беше с черна коса. Кожата на Виктория си е такава. не е от солариум.
То и в Англия като отидеш има индийци дето като ги питаш какви са и те ти викат British, ама тва, че паспорт са такива  са родени там не значи, че не са на светлинни години от истинските англичани. Joy

Общи условия

Активация на акаунт