🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 643
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 90
  • SF
До мнимия семеен живот на Цитиридис ли се докарахме?
Какво прави Слави Трифонов?

# 91
До мнимия семеен живот на Цитиридис ли се докарахме?
Какво прави Слави Трифонов?
Е кво да прави и той е на левия бряг Joy

# 92
  • SF
Аха, ок.
Ами да се върнем към сегашния каст, тогава.

# 93
  • София /Абсурдистан
Какво да прави, харчи си парите Simple Smile

# 94
  • при него
За Цитиридис последно четох, че е влюбен в последната си приятелка. За жена и деца не знам, може и аз да съм в грешка. Исках да кажа, че според мен е симпатяга и ако е ерген, според мен, би бил приятен за гледане. Или някой с неговия образ.
Марта и Деница ми бяха симпатични в началото, но и от двете се разочаровах, когато се присъединиха към общия хор срещу Александра. От дами с повече житейски опит бих очаквала повече баланс и повече лично мнение, т.е., в една конфликтна ситуация, да се опитат да построят мостове и да сближат страните. А те просто се присламчиха към "силните". Марта има една много готина женственост, но с поведението си ме разочарова. Деница е скучновата,  но може би ако беше подходила по друг начин при конфликтите, щеше да разкрие повече свои ценни качества и страни. Тя обаче избра лесното.

# 95
Зле започваме,привиждат ми се краставици и гейове на всеки ъгъл.

# 96
Така се раждат клюките.
Това беше Мила Робер и очевидно беше шега. Дали не снимаха обща песен или нещо такова беше.

# 97
Може и да кара Ауди, но е на старо, което не кореспондира с претенциите на Виктория. При нея важи с пълна сила поговорката " Fake it till you make it". Като я слушаш и  й гледаш инстаграма ще си кажеш "брей тази какъв луксозен живот живее", а в действителност не е баш така. Явно скромен спонсор си е хванала.

Абсолютно- синдрома на новобогаташа- всеизвестна тайна е, че Ролекс, Шанели, Гучи, Луи,Червените подметки и подобни не продават стоката си на богати хора. Правят оборот с тези, които искат да изглеждат богати.
Истински заможен човек няма да се разхожда като ходещ билборд и въобще не иска да му се вижда състоянието.

Та Виктория там я слагам, жертва на модата и ниско самочувстие- иска  някакви парцали, не за качество, а просто да се разпознава от далече, че уж е заможна.

Кое нормално момиче ще се запише, освен ако по някаква причина не търси популярност. Който има нормална работа и социален живот, рискува да си ги провали и да им се лепне прякор като Пенка от Ергена. Няма вариант да влезеш в такъв формат и да не се изложиш малко или много. От както почнаха реалитата мисля, че само Миглена Ангелова успя да излезе с позитив.

# 98
И то Миглена Ангелова дълго не искаше да участва, а там показа здрава дисциплина. Наистина не се сещам за друг, извлякъл позитиви.

# 99
Цитиридис си има приятелка, но и да нямаше, не знам коя би се борила за него. След предаването му с Венета ми стана супер противен. Ако съм му приятелка, ще има големи проблеми. Пълен лигльо. "Бабаитът" Емо Каменов си има жена и деца, а и да беше там, за няма две минутки щеше да ги сложи на място всичките. Слави е ерген, както и бившият на Гани - Найденов, но те не биха участвали в такова предаване. Ако направят "Ергенката', бих предложила Райна.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 19:47 от Джуфка_Петкова

# 100
На мен пък точно от предаването с Венета ми стана симпатичен Цитиридката. Дори и той умря от срам заради отвратителното и поведение и се чудеше, къде да се дене.

# 101
Капитонова със сини очи в много снимки, 2016
мисля и за цвета на косата и в момента, и преди, кой е по-близо до истинския
Скрит текст:

# 102
  • Берлин
Скучен е Виктор. Не е и умен, или привлекателен. Не знам след него кой ще поставят в ролята.

# 103
  • София
Виктория е провинциално алчно девойче, което в момента е провинциална любовница. Много й се иска да е висока класа, но няма как да стане.

Ако сложат Божинката за следващ ерген поне ще има хумор, сатира и забава. Слагат ги заедно с Благовеста, онази, първата с многото сертификати и Венета - така могат да откарат два сезона за всеобща радост.

# 104
Защо да няма потенциала да е любовница с перспектива за съпруга на някой по богат?
Какви по големи крокодили омотаха милионери- Светлото тъпото, Мария, Евгения Банева, голям брой Диневи.

Общи условия

Активация на акаунт