🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 126
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 75
Според мен е изключено Виктор да е с някоя от предаването сега ( имаше пост по-горе, че е в Холандия с тайнствена дама ) , все някак щеше да се разбере.
Изгледах клипчето за сполучливите двойки от американския формат и ми се стори, че повечето са от 'Момата'. Явно жените се ориентират по-добре в обстановката, не знам Simple Smile в действителност обаче този формат е по-подходящ за тях като манталитет, душевност и отношения. Не мога да обясня защо точно, но тук ще е чудо да се получи нещо истинско.

# 76
  • при него
Дейзи, абсолютно съм съгласна с теб за Виктория и начина, по който се представя. Изтъква едни неща като лускозни, а те в същност не са (или поне не са върха на сладоледа).
Според мен, тя най-вероятно има и добри страни, като всеки човек. Просто е решила да акцентира върху неща, които дори не са истински и това според мен е проблема.
Не е нужно да  живееш в Пентхаус, не е нужно да караш Мерцедес/ Ауди. Обаче, ако си симпатяга, истинска, чувствена, проявяваш емпатия, умееш да грабнеш вниманието на един мъж, няма как да не срещнеш човека. Има мъже с много добри възможности, които са извън шоу бизнеса и изглеждат добре. Те обаче търсят истинска компания, предизвикателство и съвсем често не търсят жена, която вече е материално осигурена, напротив, за тях е въпрос на чест и самочувствие, те да дадат сигурност на избраната жена. Само че за тях, не само външния вид е определящ. Та според мен, Виктория, ако разкрие и други свои качества, би могла да намери един много подходящ мъж. Мисля, че най-много пречи атогантността й.

# 77
  • София /Абсурдистан
Как пък ти дойде на акъла това за Цитиридис, той си има жена и деца даже 😁
Едва ли е на левия бряг, но деца няма със сигурност.
Има дъщеря до колкото знам.
Гледах го веднъж когато сам каза, че има приятелка, с която живеят заедно и с котката, разбира се.

# 78
О, по-добре не бих могла да се изразя ✌️
За доказателство знам за поне една позната, която точно така се срещна с доста заможен мъж. В момента тя е негова съпруга, която е и изключително добре приета в неговата компания, където мъжете и техните половинки са от сой до един. Не са първи приятели с нея, но когото и да попиташ от тях за нея - казват само суперлативи, защото е спечила уважението им с характера си. Въпреки че тя самата не е от сой, и спокойно може да се каже, че се е събрала "по сметка". Но ми направи впечатление как се изказа един от  компанията, който е и приятел на ММ за нея и нейният мъж - съвършена двойка...

# 79
Благодаря за темата! 🌹 Връщам се сега да чета назад...

# 80
Може и да кара Ауди, но е на старо, което не кореспондира с претенциите на Виктория. При нея важи с пълна сила поговорката " Fake it till you make it". Като я слушаш и  й гледаш инстаграма ще си кажеш "брей тази какъв луксозен живот живее", а в действителност не е баш така. Явно скромен спонсор си е хванала.

И аз мисля като теб. Много беше забавно, когато пусна от Дубай сторитата с онези две чанти Шанел и после още едно стори с Ролекс. Изглеждаше сякаш е в тези магазини и пазарува. 😁 Очаквах час по-късно да пусне нови сторита вече с Ролекса на ръката и чантата до нея, но уви, няма такова нещо. Почти ми дожаля за нея. 😆

# 81
На Виктория целите са някой да и подари:
1. Ролекс
2. Диамантени обеци
3. Шанел чанта
Туй хич не е соц JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 18:14 от Serene__

# 82
Ако ръчичката от снимката с магаренцето е на тайнствената дама, мисля, че не е Деница или Марта. И двете имат по жилести ръце.
Не съм забелязала ръцете на Алекс.

# 83
  • SF
Цитиридис не може да се спряга за Ергена, защото е на левия бряг.
Да трябва да забранят на плеймейтки и компаньонки да участват в това шоу . За съжаление, нормално момиче едва ли би се записало.

Участва Деница - специалист по електроцентрали, участват певици, участват студентки, художничка, психолог, спортистки, бизнесдами и дама със сертификати всякакви... Нито една не се е представила като компаньонка или държанка.
На бъдещия кастинг също не биха се явили жени, които да посочат диплома за жрици на любовта.
Между 20 и 30 години са повечето. Не очаквайте сериозни сивита и портфолиа на мастърс ъф сайънс.
Предаването е шоу. И носителка на нобелова награда да изберат, нищо няма да научите и от нея. Нейната работа там ще бъде да копнее за сърцето на ергена, да сменя рокли, да се разхожда по бански, а не да изнася семинари.
Пак да си кажа - дамата с професията Деница, на мене ми е адски скучна и... да си ходи!

# 84
Не съм му фенка на Цитиридис, но като твърдите нещо, гледайте да не обърквате хората. В едно от неговите шоута му направиха изненада. Излезна жена му с дъщеричката и каза " тате ще си имам братче/сестриче" Не помня пола. Не знам кога беше, може и да е родила вече, затова казах деца. Има го в интернет, който иска да търси и да гледа.
В предната тема Руши го изкарахте от другия бряг, то няма лошо ама не е.
Сега по темата с ергеня. Според мен се е събрал с Парова. Наскоро бяха качили и двамата снимки в инстаграм от някаква почивка. Всеки по отделно разбира се, но се забеляза че мястото е или същото или подобно. После снимките изчезнаха. Според мен те са си идеалната двойка и щом са били 8г заедно, значи и детето ще е свикнало доста с него.

# 85
Аааа и Ролс Ройс иска Виктория. Каза го в нейно видео.

И на мен ми стана много мъчно за нея как само ходи да ги снима по магазините Ролекса и Шанела и накрая се прибира с празни ръце. Мъка!

# 86
  • SF
Не съм му фенка на Цитиридис, но като твърдите нещо, гледайте да не обърквате хората. В едно от неговите шоута му направиха изненада. Излезна жена му с дъщеричката и каза " тате ще си имам братче/сестриче" Не помня пола. Не знам кога беше, може и да е родила вече, затова казах деца. Има го в интернет, който иска да търси и да гледа.

Да, като твърдите нещо, гледайте да не обърквате хората... Simple Smile
Нищо не ни каза. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 87
Вероятно е било скеч.

# 88
  • София /Абсурдистан
В не вчерашното, а миналата неделя в " България търси талант" някой го  попита Цитиридис кой го чака в къщи и той каза - приятелка и котка. Може и да има деца, но това каза.

# 89
Аааа и Ролс Ройс иска Виктория. Каза го в нейно видео.

И на мен ми стана много мъчно за нея как само ходи да ги снима по магазините Ролекса и Шанела и накрая се прибира с празни ръце. Мъка!

Ами да вземе да се завърти около Мара Отварачкато, та да се понаучи как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт