🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 492
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 375
Прокси, напълно споделям мнението ти за генералния развой на целия скеч (не е сгрешена думата), който ни представят форматно вече трети месец.
Фокусът на въпроса ми от преди няколко поста обаче беше предизвикан от стръвта, която ни хвърлят от Ladyzone за тазседмичните епизоди. И по-конкретно за утрешния 1) На коктейла вечерта Виктор се обръща към някоя с "г-жо Стоянова", което предизвиква смут сред останалите; и 2)Страстна целувка под дъжда, която кара останалите участнички да мислят, че вече всичко е предрешено и те няма за какво да се напъват.
Та ми беше любопитно за вашето мнение кои са обектите от женски пол седящи зад случките в 1) и 2). И питам сега, защото няма да съм сред вас до понеделник, а съм си любопитка Blush . И не толкова за случките, а за погледа който дават съфорумките - в повечето случаи безкрайно забавни.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 11:55 от geri1919

# 376
Очаквам днес да си тръгне Людмила.

# 377
Аз залагам на доброволно напускане на Марта.

# 378
Людмила би трябвало да е на дневен ред за обезрозяване. Причина - в последното състезание на плажа Л. бе победителка и би трябвало по традиция Витя да я заведе на среща с вечеря. Това не стана, хвана изневиделица Гери за ръка и я отведе на среща. На Л.грам внимание не даде, значи е възможно да я изпрати към дома.
Понеже хич не харесвам Л. , а ще си ходи според мен, на изпроводяк ще кажа, че в тяло и в коса е хубава. Даже има най-хубавото тяло сред онези бягащите на брега - Деница, Дениз, Вика, Ния, Гергана, Марта и Блага.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 12:23 от *Камея

# 379
Аз залагам на доброволно напускане на Марта.
И аз мисля, че Марта ще си тръгне сама. А за другата напуснала ще е Люси или Блага.

# 380
Очаквам днес да си тръгне Людмила.

Дано!

# 381
И аз мисля, че на Люси ѝ е ред вече.

Но онова на плажа и беше така, и не съвсем.
Първата игра беше за да победи някоя, да получи нейната "хапка" от 10-минутна среща и за втората игра първата победителка да не участва изобщо. Какво се случи след втората игра е друга тема.

Но Людмила е пътник от много време насам. Дори и коментари ѝ редуцираха сериозно. Замениха ги с такива на други момичета. И никакво взаимодействие с Виктор няма. Той така и никога не я е канил. Все тя си печели нещо и толкова.
На този етап Людмила не ме дразни толкова. Бих предпочела Блага да изхвърчи, че ме едвам я трая. Но е по-вероятно да е Людмила.

# 382
Мисис Дениз, а за целувката под дъжда - залагам на Александра.
И аз съм на същото мнение.

Също смятам, че Марта ще си тръгне сама, защото вече останаха наистина малко, а и щом ще споделя на Виктор, че още не е забравила мъжа си, явно си е направила сметка, че по-добре да се отстрани отколкото да застава на пътя на другите.

Гери, на кого ни оставяшшшшш?! 😭

# 383
И аз мисля, че Марта ще напусне доброволно.
Зад 1) може да бъдат Александра или Дениз /говорят за предложение за брак и затова и си мисля, че може да й каже така на майтап/.
Зад 2) Виктория или Александра
Людмила, Гергана и Блага нямат шанс според мен, но знае ли човек...

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 14:02 от Bernichka

# 384
Гери, на кого ни оставяшшшшш?! 😭
Как на кого? Вие сте си много добре без мен. Blush
Отивам до komşular-ите, за да търся ново място за снимките на втория сезон на "Ергенът". Първо трябва да мине одобрение. Joy

# 385
Ай, вземи ме, не щъ вече само да зяпам, искам там , свбодна съм , с лек характер, то ясно, че съм подходяща за компания в Тр, имам и познания по турски от предишни шопинги....

# 386
Ако ще се събира група за одит на новия терен, и аз се записвам.

# 387
*Камея*, стига да ти се гледат подробно мостове и други инженерни съоръжения, идвай! (Мостове, защото половината каст за следващия сезон вероятно ще са магистрални работнички, може и такива дето чакат покрай мостовете. Да не си помислите нещо Sweat Smile

И не само това де! Wink
IriS, хайде и ти!

Ето го и днешния епизод в емотки.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 12:39 от geri1919

# 388
И аз това си помислих, не разбрах каква е тази музика защото я пееше публиката.
Бих се изненадала в крайна сметка ако някой от участниците  в Ергенът слуша друго освен чалга или евтин поп като Виктория. Това доста говори за нивото на един човек.

Последно гледах Fboy Island, и е доста по интересен формат. Може нещо подобно в крайна сметка да дойде и до нас. Като поевтинеят лицензите 😀.

Как пък една не пусна в колата си Вивалди или различно от чалга?!
Нивото на всички *дами* там, образовани или не, е същото като оксиморона - диамант на корда.
Лукс без класа, дипломи без образованост, джънк фууд емоции....

# 389
Скрит текст:
Прокси, напълно споделям мнението ти за генералния развой на целия скеч (не е сгрешена думата), който ни представят форматно вече трети месец.
Фокусът на въпроса ми от преди няколко поста обаче беше предизвикан от стръвта, която ни хвърлят от Ladyzone за тазседмичните епизоди. И по-конкретно за утрешния 1) На коктейла вечерта Виктор се обръща към някоя с "г-жо Стоянова", което предизвиква смут сред останалите; и 2)Страстна целувка под дъжда, която кара останалите участнички да мислят, че вече всичко е предрешено и те няма за какво да се напъват.
Та ми беше любопитно за вашето мнение кои са обектите от женски пол седящи зад случките в 1) и 2). И питам сега, защото няма да съм сред вас до понеделник, а съм си любопитка Blush . И не толкова за случките, а за погледа който дават съфорумките - в повечето случаи безкрайно забавни.
1. Възможно е с "г-жо Стоянова" да се обърне към Деница като препратка към сватбената фотосесия. А може и да към Дениз, защото се вижда в промото, че той и задава въпрос дали би приела да се омъжи за него.  Възможно е и Виктория да изревнува от Дениз и това да доведе до разрив в отношенията им и след това Дениз да се присламчи към светицата Александра. Ако стане така, значи поне веднъж Александра ще има добър стратегически ход в групата.
2. Почти съм убедена, че страстната целувка ще е за Александра, те и сега някои усещат, че нямат шанс срещу нея. А и не виждам коя от фаворитките му би се целувал страстно (няма как да е с Виктория или Деница).
Със сигурност напуска Марта, време и е вече. Личи си, че няма никакъв интерес към него. След това ще е Людмила.
+ В петък на среща ще е Деница. Съдейки каква е играта, нея най-малко я възприемат като конкуренция или дразнител.

Общи условия

Активация на акаунт