🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 473
  • 1 444
  •   2
Отговори
# 390
И на мен ми се вижда малко вероятна страстна целувка с Виктория под дъжда. Освен ако не са преекспонирали пак думата "страстна" в инфото.
Едно на ръка Виктория пак ще мрънка, че я вали или се цапа, или нещо от сорта, а тя куклата такива работи не харесва. И друго на ръка, не ми се вярва Виктория да го допусне до нещо повече от невинно докосване по усните. Ама кой знае?

Технически кахъри им бера аз. Ако вали, както си трябва, къде ще разпънат подиума за обезрозяване?

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 13:19 от geri1919

# 391
Благодаря за новата тема!
Айде, тая седмица Люса и Блага под ръчичка да си ходят.
Много взехте да му дирите кусур на Виктор. Обаче установих, че без мустак ми е странен. Има странни устни и мустакът ги прикрива.

# 392
Според мен по желание ще си тръгне Блага, а ще изгони Марта. Люса заради кривите физиономии ще я държат още малко.

# 393
Няма начин Блага да си тръгне по желание Grinning

# 394
Блага ще я влачат по корем на манежа, но няма да се помръдне. Доста е жалка.

# 395
Предпочитам тя да отпадне още тази вечер, писна ми да мяучи и да реве...даже бих изтърпяла гроченето и злословенето на Люса, но това мекотелско поведение на Блага ми е туу мач. Сал Един Питон пО не харесвам от нея : D

# 396
Блага като каже, че срещата с Виктор е най-щастливият ден е живота ѝ и истински ми става тъжно. Дано да е реплика по сценарии и не го чувства така

# 397
Даже не е по-сценарий, според мен. Тя така си говори - на ангро, без дори да се замисля за смисъла, който влага в думите.

# 398
Блага като каже, че срещата с Виктор е най-щастливият ден е живота ѝ и истински ми става тъжно. Дано да е реплика по сценарии и не го чувства така
Все още в сторита твърди, че онова бил най-хубавият ден в живота и.

# 399
Аз мисля, че ще се обърне към Дениз с думите "госпожа Стоянова".
За това коя ще си тръгне обаче имам по-различна теория и не мисля, че ще е Марта тъй като в частта от промото където спорят Александра и Виктория, Алекс държи роза, т.е. би трябвало спорът да се е случил след церемонията, а Марта седи на дивана с тях.
Та за това залагам на Людмила.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 15:00 от Petkova93

# 400
Може Гергана да излезе сама. Само на нея би й стискало, ми се струва...другите са мяу мяу....

# 401
И на мен ми е много тъжно за нея. Нелек живот е имала явно, не оправдава, разбира се, лекото и поведение.
Сви ми се върцето като плачеше и казваше, че не иска един ден детето и да се чуди при кой от родителите си иска да празнува Коледа. Макар това май да е заучена фраза, защото съм го чувала и от друга подобна на нея : D
Като цяло е добра, но и простовата и лесна... : (

Става ми гузно от коментара ми : ((

# 402
Виктор ни напомня, че било днес четвъртък - време за шоу.

# 403
Виктор ни напомня, че било днес четвъртък - време за шоу.

Облякъл се Илия, пак в тия...........

Оф, не му понасям вече мутрата и позите на тоя "мъж" вече..то бива чупки, ма застани като нормален човек веднАж поне бе.

# 404
Тета, и в този костюм ли не одобряваш?

Дай му рецепта. Grinning Wink

На мен ми се наби на очи етикета на ръкава. Махай ги тия работи, бе Виктор!

Общи условия

Активация на акаунт