🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 618
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 210
И на мен ми прилича на Деница.

# 211
На мен не ми изглежда като същия маникюр?

# 212
Отворих темата за гените на Виктория, защото тук имаше въпроси защо не била със сини очи, че даже и предположения, че била със сини, но носела кафяви лещи. Но наистина някой който твърди, че турците били руси явно не разбира от различните етноси и техните особености. Всъщност това, че Капитонова не е със сини очи и е по-тъмна е най-малкият й проблем, но може и.да си мисли, че затова не би могла да се котира в Русия.

# 213
На мен не ми изглежда като същия маникюр?
не е, вероятно го е подновила, снимката може да е на две седмици и така.

# 214
Приличат на ръцете на Деница. Но съвсем лесно може и да са нечии други.

# 215
Добре де, не е ли некоректно от страна на Виктор да пуска такива сторита? Иначе според мен няма как да е някоя от участничките, още по-малко пък Деница, а и нейните ръце са по-груби.

# 216
И пиши ли че това е ПОБЕДИТЕЛКАТА, или пак си ги изсмукваме от пръстите...нещата?

Щото той може да е с всяка, по приятелска линия, там..

Витковите фишеци.. ай моля ви се...

# 217
Приличат но ръцете на Деница. Но съвсем лесно може и да са нечии други.
огледах ги всичките. Най-наподобяват нейните. На Марта са прекалено кокалести, на Дениз са едни големи и с дълги пръсти, на Александра.... Там не съм сигурна, но тя обича да си кълчи пръстите в странни позиции често на снимките. Ръката от второто беше спокойна.
Разбира се, че не пише че това е победителката 😂
Това си е мое разследване тип разгадай загадката. Повече ми е по вкуса от това само да обсъждаме външния вид на останалите.

# 218
А на Парова проверихте ли? Защото за мен тя има най-голям шанс. 😂

# 219
Видях Деница да обикаля църква на Великден (до колкото знам сторитата на Виктор са от тогава, поправете ме, ако греша), та не е тя.
Не зная коя печели предаването, но до колкото знам Виктор си има приятелка, която не е някоя измежду участничките.

# 220
И пиши ли че това е ПОБЕДИТЕЛКАТА, или пак си ги изсмукваме от пръстите...нещата?

Щото той може да е с всяка, по приятелска линия, там..

Витковите фишеци.. ай моля ви се...
И аз го писах кьорфишек това с дамската ръка. Виктор е там с приятели- момък и мома, може би двойка.  Нищо чудно това да е ръката на момичето от следващата снимка в сторито. Не мисля, че ще трябва да търсим под вола теле.

Joy Joy Joy
IriS, и Парова не е.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:46 от geri1919

# 221
Добре де, не е ли некоректно от страна на Виктор да пуска такива сторита? Иначе според мен няма как да е някоя от участничките, още по-малко пък Деница, а и нейните ръце са по-груби.
От самото предаване постоянно пускат спойлери 😀
А на Парова проверихте ли? Защото за мен тя има най-голям шанс. 😂
гледах, гледах...тя предпочита заострената форма 😂
Видях Деница да обикаля църква на Великден, не е тя.
Не зная коя печели предаването, но до колкото знам Виктор си има приятелка, която не е никоя измежду участничките.
жалко, чак съм малко разочарована. Защото е сигурно, че и той замина преди празниците. Бяха го снимали и пуснали в тикток, освен ако не е висял на светофара да го хване някой папарак. Не му е лесно с тази публичност.

# 222
Не ми приличат на ръцете на Деница по тия снимки, но има доста логика да е тя Thinking

# 223
  • Мюнхен
Блиц интервюто:
Въпрос: "Мъжко момиче или момичето на татко?"
Виктор: "Ммм...мъжко момиче, не искам да деля жена си с друг мъж."

Повръща ми се от този. И от родителите на жена си ли ревнува, на това ли му се вика делене? Гадост, гадост, гадост. Да си седи сингъл.

Колкото за Виктория... не знам защо говорим за руска школа при нея, като тя нищо не е разбрала Laughing Има класическо разпределение на ролите при рускините и те съумяват да сготвят хиляда неща, да приведат къщата в ред, да си възпитат децата и какво ли още не, същевременно изглеждайки чудесно. Никъде не пише, че правят само това, разбира се, може да са чудесно образовани, да работят и т.н. Точно в това им е силата - наистина са богове на мултитаскинга и дават много. Съответно е напълно нормално да искат много от мъжа до себе си, щото и те влагат много в отношенията с него.

Ама Виктория си е останала само с искането и то е напълно непропороционално според мен. Иска да я заринат с Ролекси и Шанели, в което на теория няма нищо лошо - ако мъжът има желание, никой не го бие през портфейла да ѝ ги купува тия неща. Обаче тя какво би дала в тая връзка? Не е умна - не може един адекватен разговор да се дръпне с нея, няма грам оригинална мисъл дори за нещата, за които ѝ пука. Преди време крадеше съветите за съчетание на дрехи от друга руска блогърка, сега и с курса за развитие на инстаграм е същата работа. За домакинстването - пак нищо насреща. Чистенето не го коментирам - то е екзистенц минимум, независимо дали си мъж или жена. Не бих я съдила, че си е взела домашна помощница обаче, и на мен ми писва от чистене, то няма край просто.

Ама пък тя грам не може да готви, а това е най-лесният начин да създадеш домашен уют. Та какво остава? Да краси обстановката и разговорът да се състои от едностранчиви въпроси и изброяване на искания. Relationship material, мда Laughing

# 224
Няма да обсъждам кьорфишеци.
Витко много ме подценява.
Вите, кака, аз от там се връщам, ти накъдето си тръгнал....с тия плоски провокацийки можеш да излъжеш някоя без диплома само... Grinning
Вземи си намери работа...и пускай кадри от там, по-добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт