🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 309
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 885
Блага ме плаши с визията си тази вечер 🤐 Нещо в прическата и грима й много ми контрастира.

# 886
Блага е като особен вид екзотична качулата кокошка тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

А Марта наистина изглежда като на транквиланти.

# 887
От позицията ми на педагог,ще кажа-срам да ни яде,че ги гледаме теЗ едноклетъчни 😳

# 888
Отдавна не съм се включвала, но сега гледам и да споделя някои впечатления за "дамите".
Людмила трябва да я има на снимка в речника срещу думата вкисната. Просто тази жена е с перманентно отвратена физиономия и говори само лоши неща, една добра дума не съм я чувала да казва в това посветено уж на любовта предаване.
От Виктория направо ме е страх. Прилича ми на човек напълно лишен от емоции, топлота и възможност да обича. Ако бях малко дете сигурно щях да пищя като я видя, като някоя вещица ми е.
Деница има крайно неподходящи прическа и грим, не конкретно днес, а по принцип. Ако смени стайлинга, може да е къде къде по-добре.
Блага... Тъпо, по-тъпо, най-тъпо. Блага.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 09:42 от dakota14

# 889
Люса как грозно и нарочно е оцърнала г@з...гръб към Сашка.
Много грубо...

# 890
  • Terra incognita
Между Дениз и Виктор не може да има връзка. Той е наясно, че е от породата на вредния гризач. Самият факт, че е била с Х.С. е достатъчно красноречив. Колкото и да се прикрива Дениз в шоуто, в реала веднага ще лъсне меркантилната й душица. Ще го зареже при първия чичко, който й предложи повече в материален аспект. Той това го знае и затова не прави крачка напред.

# 891
Crystal_Noir 😳

Егати разбора направи, честно. Дай своя снимка тук да те видим? Честно ти казвам, интересно ми е да видя, от каква позиция пишеш такива неща. Между другото, това го пиша не само на теб, а и на другите, които тук пишат в този стил…

От северозапада е девойката по всяка вероятност. Една дума специфична има . Sunglasses
Те могат и повече даже.
Тук всички сме злобни, не се впечатлявай! Simple Smile
Ботор? 😄

# 892
Е, добре. Знам, че на вкус и цвет… но гледам Алекс в момента и не мога да проумея хората, които казаха тук, че е грозна….. тази вечер например е ослепителна. И не само тази.

# 893
ДОБРОТАТА
Психопатна и истерична, без връзка с реалността е Александра.

# 894
Стоянов?! Стефанов?!
Егати паметта...

# 895
  • Terra incognita
Тая жена верно има нещо, което й създава трудности в запаметяването. Чак ми е чудно как учи и си взима изпитите. Ако въобше се полагат такива

# 896
Майка ми твърди като си говорех с нея, че Блага е с обеците на Алекс от ден 1 сега, чакам рекламата, за да видя. 😂

# 897
Александра какъв проблем има? Това не е дислексия, тя не може да запаметява.

# 898
Тая жена верно има нещо, което й създава трудности в запаметяването. Чак ми е чудно как учи и си взима изпитите. Ако въобше се полагат такива

И аз се чудя.Снимала се с книга на Карл Густав Юнг. Ами че тя едното му име само  дали  е запомнила, че и специфичната материя вътре.

# 899
Александра какъв проблем има? Това не е дислексия, тя не може да запаметява.

'Лопа и дъската..

Общи условия

Активация на акаунт