🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 249
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 005
Сериозно мисля, че Блага е за диагноза.
[/quote]

По-скоро е за ФакултетО, упс в Ямбол не знам как се казва.

# 1 006
Не че много харесвам Александра , и тя си има трески за дялане и със сигурност понякога е дразнеща, но никой не заслужава да седи сам и изолиран с дни и да няма с кого да си каже една дума. Това е жестоко и съсипващо психиката. То бива злоба и лошотия, но трябва да има някакви граници. Мисля, че точно това се опита да каже Алекс днес и Дениз я разбра и оставайки на дивана показа точно това. Надали много я харесва, но пак казвам, трябва да има някакви граници, трябва да си човек. Може и моментно да е било, но е хубаво, че поне беше някакъв жест.

# 1 007
  • Варна
Когато съм под напрежение блокирам, просто всичко ми е бяло петно . При условие, че всички кокошки са я нарочили, не спират да я обиждат и тормозят е напълно нормално да забравя. Тя няма никой там, освен Виктор, но не е по цял ден с него.
И да, с мъжа ми говоря по един начин, с приятели по друг.

# 1 008
  • Разпиляна във въображението
Явно е временно, щом в следващия епизод Александра е сама, а онези вдигат наздравица за това.

# 1 009
  • Вестерос
Сашка няма психични отклонения.
Не се връзвайте на бобъра

# 1 010
Ама как им казват само-Хайде, ся дайте сега и започвайте да обсъждате другите, ей, така - уж непринудено.
Личи си, че не им се коментира и е сценарий.

# 1 011
Аз съм потресена за пореден път. Много е тягостно за гледане. Очаквах много повече от това риалити - интересни разговори, флирт, опит на кандидатките да блеснат с интелект и лични качества. Обаче в центъра на всичко е тормозът на всички над 1. Грозно е, изключително натоварващо и е брутално. Втори сезон не бих гледала. Единствените красиви сцени, носещи наслада, са срещите на Алекс и Виктор, там виждам зараждащи се чувства. И въпреки че това се случва в една изкуствена среда и не се знае какво ще се случи в реала, много се надявам Александра да спечели, защото стоически търпи всичката тази злоба и омраза, вместо да стане и да си тръгне, което говори само в полза на това, че се бори за Виктор. Много ми харесва и че той вече не се целува с други (изключвам целувката с Марта вчера, но тя го нападна там). И както каза Люса, в приказките доброто побеждава, та дано и тук да е така. Simple Smile

# 1 012
  • Варна
Алиса, Виктор не целува никоя друга  така, както целува Алекс и трябва да си сляп да не го видиш това.
Другите ги целува като все едно са му сестри.

# 1 013
Алиса, Виктор не целува никоя друга  така, както целува Алекс и трябва да си сляп да не го видиш това.
Другите ги целува като все едно са му сестри.
Категорично, напълно съм съгласна. Heart
За мен всички целувки с други до момента са почти изцяло режисирани. Само с Алекс е истинско и чувствено.

# 1 014
Скрит текст:
Вижда се колко прости жени са се събрали, та и Витя барабар с тях. Много ми стана жал за Александра с тези упреци, че не може да запомни фамилията на Виктор. Който е учил психология, знае, че запомнянето, съхраняването на информацията  и възпроизвеждането и, както и забравянето, са сложни процеси, които при някои хора могат да бъдат нарушени по някакъв начин, но това не ги прави тъпи или ненормални. Там, където живея,  са създадени специални програми за учениците и студентите с такава проблеми. Само в България са заклеймявани и осмивани от простотията!

Така е! Александра каза на всеослушание, че има дислексия и това и създава (разбираемо) много проблеми. Сигурно обаче тия не знаят какво означава въобще това, двете им мозъчни клетки, с които оперират, не могат да обработят това понятие.

# 1 015
Епа писна ми да ми триете коментарите. Казвам наздраве и правя комплименти на дамите в шоуто и коментара ми изтрит?!На кой попречи това?

Псува ли ? Щото аз тази вечер бях не далеч, нивото е толкова ниско, че реших и аз да падна на него - псувайки ! Хахахахахаа
Неее,не съм казала нищо лошо,затова се ядосвам. Ако им бях хвърлила ма***те  на божите кравички нямаше да ме е яд 😂

# 1 016
Абсолютно няма психични отклонения, просто е по-чувствителна, и стресът и се отъразява зле. Не казвам, че това е хубаво, и че не трябва да го тренира, но явно не и се е налагало.Ша свикне
Честно казано днес за пръв път ми стана жал за Виктория. Когато каза -ако не си нагъл , хиените ще те изядат, ще те разкъсат. Замислих се ,в каква ли среда живее и се движи. Може би няма добри хора край нея, което разбиора се и тя си е избрала обкръжението, не е малка. Но пък може наистина да не вижда добри хора и като се срещне с такива , да не ги разпознава , а да са и точно странни и непонятно опасни

# 1 017
А чухте ли в промото за следващия епизод Виктория как командореше другите при готвенето и крещеше "винаги ще става моето'. Joy Това момиче има сериозен проблем с егото. В момента в който не стане нейното изтрещява.

# 1 018
  • Варна
За Алекс съм съгласна, обаче за Виктория няма оправдание отвратителното й поведение и то е продиктувано от това, че губи и ужасно много ревнува.

# 1 019
На мен ли ми се стори или вторият път когато Марта прегърна Виктор всъщност искаше да му плесне една целюфка, а а той и измести главата. 😀 Той и заприказва че с децата е трудно и е имал резерви към нея в началото. Дали е искала пак да си дигне акциите и да има поредна седмица на спестени разноски. Все пак два месеца без разходи за ядене и други не е зле. Предаването малко като социална помощ.

Общи условия

Активация на акаунт