🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 268
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 035
Коментарите и гримасите, дето ги правят Людмила и Виктория ме плашат. Не мога да повярвам, че някой може доброволно да се представи в толкова лоша светлина. Дениз поне е забавна с Виктор и  умее да води разговор. При тези няма, само злоба и разкривени физиономии. Газлайтинг тотален се опитват да прилагат на Александра и тя се хваща, защото е изолирана и и се случват куп други неща там.

# 1 036
това какво говори виктория за александра говори повече за виктория отколкото за александра. хареса ми как с марта си водиха нормално лежерно разговорче че даже и сълзица успя да роди виктарче.  замислете се такъв разговор с чалнатата александра дали може да се проведе
Ми като не я кефи да не говори с нея? Защо постоянно се занимаваш с някой който не те кефи? Виктория съм сигурна, че ляга и става с мисълта за Александра.Joy Като обсебена е.

# 1 037
когато някви елементарни пръчки дето можеш да ги заковеш с 2-3 изречения успяват да те газлайтнат значи си го заслужаваш за мен. само може да си извлече ползи ако някъде там има грам адекватност

какво говорите daizy_g. естествено че виктория се кефи на александра по малко по-различен начин от нормалния. и то е защото виктория без александра щеше да е едно нищо. съответно обратното също

# 1 038
Когато любовта говори, и злобата трябва да замълчи. Simple Smile

# 1 039
Александра сериозно ли каза, че нещата, които ги пише в учебниците могат да бъдат оборени?

За мен тази жена е неинформирана и тотално глупава и изобщо не визирам дислексията, която твърди, че има! Има много хора с такава диагноза, които са много интелигентни, включително и Айнщайн е имал дислексия. Не е нужно да си запомнил факти или дори имена, за да си умен, на нея разсъжденията ѝ са безумно плоски.

Виктор очевидно е като омагьосан от нея и тялото ѝ (той си го каза днес), което - спор няма - е безупречно и много секси, но все си мислех, че за месец-два там ще оцени и потърси нещо повече от плътското.

Ако не друго, то гледането на "Ергенът" ме мотивира да тренирам след всичко, което виждам - че може да сте груби, агресивни и необразовани, но при стегнато дупе, всичко остава на заден план.

# 1 040
за другото съм съгласен ама защо нещата в учебниците да не могат да бъдат оборени

# 1 041
за другото съм съгласен ама защо нещата в учебниците да не могат да бъдат оборени
Със сигурност могат да бъдат оборвани с по-нататъчни научни изследвания, не с усещанията на Александра Гърдева.
Тя каза точно второто.

# 1 042
а така добре. аз гледам с един ушак явно

# 1 043
Момичета, тази сутрин, докато гледах и то с прехвърляне предаването, като приключи, останах с едно тягостно и неприятно чувство. Тази вечер пък повече слушах, отколкото гледах, докато си правех ноктите. И въпреки това усещам как дори от екрана попих отрицателната енергия. Толкова злост, толкова долни и гадни жени с толкова отрицателна енергия не бях виждала никога, честно. Мисля, че ще спирам това предаване, защото вместо релаксиращо, ми действа негативно. Щом аз като зрител се чувствам така, не мога и не искам и да си представям какво й е било на Александра вътре. Честно.

# 1 044
  • София
"Представи си, че падаш от височината на егото си до височината на интелигентността си - мъртъв си."

За Александра сякаш е писано. Крайно непоносима ми е с цялата си претенция за съдържание, което липсва. Лицемерна, фалшива, без елементарни базисни познания, пълно клише, но със самочувствие на гуру. Силно се надявам да се преориентира, защото е позор за психологията.

За протокола ще спомена, че не мога да дишам никоя от участничките, Виктор също ми лази по нервите от известно време.

# 1 045
  • SF
Ама как им казват само-Хайде, ся дайте сега и започвайте да обсъждате другите, ей, така - уж непринудено.
Личи си, че не им се коментира и е сценарий.

По сценарий е, разбира се. Те нямат 24 часово наблюдение. Всеки разговор, случка, всичко става пред снимачен екип, озвучители, осветители, оператори. Камерите са повече от 1.
Учудих се, че на момичетата им бяха позволили да бъдат със слънчеви очила.
Това не са спонтанни разговори. Редакторите на предаването ги спускат.

Блага е с ужасно криви пръсти. Много странно пери ръцете си. Понякога така ги извива, че са като резултат от заболяване.

Дразни ме гласа, който Александра ползва, когато трябва да изглежда секси и мило - гласа за пред Виктор.

Деница наистина ли си мисли, че някое от момичетата я слага в сметките и че Виктор я слага в сметките?
Баба Деница има не само вехто излъчване, но и поведение на стара козлодуйска клюкарка и злобарка.
Нейните сърца били ги разбивали със злоба, а тя разбиваше чуждите с майчинска любов...
Тя успя ли да се поцелува с Виктор, та обсъждаше срещите на Дениз, които минавали без целувки?

Дениз е доста по-умна от останалите. И има доста по-шлифовано поведение от тях.

Марта - сетила се Мара да се побара. То свърши предаването, тя още се чуди дали не е влюбена в предишния си. И тя е там в помощ на редакторите - разказвачи в кадър. Клюкарки.

# 1 046
Алекс имала проблем с комуникацията. Ами то комуникира ли се с тези простакеси.
То с елементарни хора като Питонова и Люси как се комуникира.

След епизода не мисля, че Питонова ще спечели, ами той си й каза в прав текст, че кучка. Виктор по-скоро би избрал Деница отколкото руското злобилче.

# 1 047
Аз не бих си избрала партньор/партньорка с такъв български като на Капитонова. Звучи ми адски отблъскващо.

# 1 048
Аз не бих си избрала партньор/партньорка с такъв български като на Капитонова. Звучи ми адски отблъскващо.
Неви, само българският да й беше противен, с мед щяхме да я намажем. Joy

# 1 049
в предаване не можеш да казваш да те оставят на мира и да очакваш да се случи
Ако имат мозъчни клетки ще я оставят, най-малкото защото ще осъзнаят, че се излагат жестоко.  На Виктория пък как не й омръзна да върти една плоча? Не се ли притеснява, че за 2 месеца от нейната уста само Аександра излиза? Как пък нешо друго не каза Капитонката, нещо по-различно?
Ами оставили са я. Обаче пак недоволна. Снощи не се ли оплаква, че никоя не говорела с нея?

Общи условия

Активация на акаунт