🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 324
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 230
Александра и виктор са си ‘перфектната’ двойка. Единият има мераци да е супермен откак се помни и, естествено, веднага се впуска да защитава девойката в беда. Другата пък нонстоп търси внимание и такова и получава, защото с тая роля на жертва, на виктор все му се налага да я обгрижва. Само извън предаването и без тая изкуствено създадена среда, не виждам как ще успеят да си съчетаят тея комплекси.

# 1 231

Точно това в реала изобщо не би й помогнало. По скоро една градивна критика към Блага по би й била от полза, отколкото да защитава безумното й поведение със свалените гащи. Не да й пляска й да й казва браво, а да й обясни, че това е нелепо и смешно. В този смисъл и реакцията на Сашка беше тъпа и затова никой не я оцени позитивно. Аз дори първоначално си мислех, че Сашка и се подиграва, пък то я „защитавала”.
Нека не забравяме, че Сашка привлече вниманието на групата към Блага с думите "Оуу, тя прави нещо".
После се оказа, че някои от момичетата - май включително и Александра - са знаели предварително какво ще направи тя.

# 1 232
Ама аз ей сега си пуснах скандала в басейна - е, нетърпима е Сашката! Дениз първо с най-нормален тон я помоли, онова взе да се ръби и да плиска още по-силно. Дениз тогава я предупреди, че ще съжалява, Александра продължи да зее, че ще плискала колкото си искала. Чак тогава Дениз си отвори устата и Сашата отиде да реве на камерите, че я нападали. А първите думи на Дениз бяха със съвсем спокоен тон - ако ще плискаш, кажи да се махна. Ми сори, Сашке, не си у татини си да те глезкат и да правиш каквото си поискаш.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 20:22 от Spiritlight

# 1 233
На пълно възможно е Сашка и компания да са знаели, че Влага ще си събуе гащите. Както и подстрекаваха Елвира да каже на Общака, че е девствена. В случая не й направиха услуга, защото той се уплаши и я обезрози. Също тъпо действие, подтикнато от „приятелките й Сашка и компания.

# 1 234
  • София
Александра и виктор са си ‘перфектната’ двойка. Единият има мераци да е супермен откак се помни и, естествено, веднага се впуска да защитава девойката в беда. Другата пък нонстоп търси внимание и такова и получава, защото с тая роля на жертва, на виктор все му се налага да я обгрижва. Само извън предаването и без тая изкуствено създадена среда, не виждам как ще успеят да си съчетаят тея комплекси.

Абсолютно са си перфектни един за друг. Защото Витю също не е висока летва. Скучноват, прекалено заучен в действията, прекалено сдържан в емоциите. Като интелигентност смятам със Саша са си тотално равни, а по-кокретно, някакво средно ниво. Тя се хихоти като хлапачка около него, той се радва като 5-годишно дете, че е предизвикал такава емоция. И двамата не са класически или дори особено хубави. Тя има чар и страхотно тяло, той има една камара мускули. Той възпитан, тя невъздържана, което може и да е лошо, може и да е добро попадение тип "противоположностите се привличат". Не знам имат ли шанс извън предаването, може би зависи той колко е склонен да слуша псевдо-психологически приказки и да се впечатлява от опитите й за одухотвореност. Тя явно си е хлътнала, по какво, и да ме питаш, не знам, а и тя сигурно не знае. Ама то това е химията.

С коя друга може да му се получи? Боброва е тотален материалист, нито има интерес към него, нито той има интерес да й поддържа желания стандарт. Марта е красива и явно това го привлича, но не знам кога и дали ще се натутка, а и подозирам, че ще се убият взаимно от скука. Деница е стара на вид, и го играе стара и на поведение. Явно й се иска да увърти овнешкото (не мога да го нарека агнешко с тези бръчки), ама не виждам той как ще се прежали да си легне с нея. Блага е емоционална развалина и той вече видимо е отблъснат от нея. Дениз е единствената, с която всякаш им върви хубава комуникация и си прекарват добре, но прекалената предпазливост със скъсяването на дистанцията й играе лоша шега. Виждам ги повече като дружки, но все пак нея виждам като участничката с най-много потенциал. А, Люса забравих... какво да кажа... той и Виктор я забрави Joy

# 1 235
Точно това в реала изобщо не би й помогнало. По скоро една градивна критика към Блага по би й била от полза, отколкото да защитава безумното й поведение със свалените гащи. Не да й пляска й да й казва браво, а да й обясни, че това е нелепо и смешно. В този смисъл и реакцията на Сашка беше тъпа и затова никой не я оцени позитивно. Аз дори първоначално си мислех, че Сашка и се подиграва, пък то я „защитавала”.

Може за вас да не е познато, но много хора защитават приятелите си щом ги нападнат, дори когато не смятат, че приятелите им са прави.
Към онзи момент не си бях съставила мнения за повечето момичета и Блага ми се струваше простодушно и импулсивно момиче, а в тази случка Александра я възприех като човек, който защити приятел и най-вече реагира на поведението на останалите да се вживяват като съдници на морала и кое е редно да се прави, и кое не. В крайна сметка постъпката на Блага й донесе единствения напредък в отношенията с ергена. В този смисъл Александра е била по-права от останалите, които се нахвърлиха за свалените гащи с възмущението на еснафски моралисти.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 17:44 от Lemon Verbena

# 1 236
Това не й харесвам на Сашата - че няма топки да завърши скандалите както трябва. Сирите й стигат до средата само...почва мощно, и после фъс...изведнъж не й стигат силите и се пречупва насред. И отива да реве.
Не се почва нещо, което не можеш да доведеш до що годе изгоден приемлив за теб, край.
Казах го и преди това.
Или не го почваш.
Или се бориш до края.
А тя...до средата го докарва.

Или да се научи как да излиза приемливо от скансал . Или да не го почва.
Това е моят съвет към Сашата.....

# 1 237

Абсолютно са си перфектни един за друг. Защото Витю също не е висока летва. Скучноват, прекалено заучен в действията, прекалено сдържан в емоциите. Като интелигентност смятам със Саша са си тотално равни, а по-кокретно, някакво средно ниво. Тя се хихоти като хлапачка около него, той се радва като 5-годишно дете, че е предизвикал такава емоция. И двамата не са класически или дори особено хубави. Тя има чар и страхотно тяло, той има една камара мускули. Той възпитан, тя невъздържана, което може и да е лошо, може и да е добро попадение тип "противоположностите се привличат". Не знам имат ли шанс извън предаването, може би зависи той колко е склонен да слуша псевдо-психологически приказки и да се впечатлява от опитите й за одухотвореност. Тя явно си е хлътнала, по какво, и да ме питаш, не знам, а и тя сигурно не знае. Ама то това е химията.

С коя друга може да му се получи? Боброва е тотален материалист, нито има интерес към него, нито той има интерес да й поддържа желания стандарт. Марта е красива и явно това го привлича, но не знам кога и дали ще се натутка, а и подозирам, че ще се убият взаимно от скука. Деница е стара на вид, и го играе стара и на поведение. Явно й се иска да увърти овнешкото (не мога да го нарека агнешко с тези бръчки), ама не виждам той как ще се прежали да си легне с нея. Блага е емоционална развалина и той вече видимо е отблъснат от нея. Дениз е единствената, с която всякаш им върви хубава комуникация и си прекарват добре, но прекалената предпазливост със скъсяването на дистанцията й играе лоша шега. Виждам ги повече като дружки, но все пак нея виждам като участничката с най-много потенциал. А, Люса забравих... какво да кажа... той и Виктор я забрави Joy

Иска ми се да допълня относно Дениз, че Виктор няма как игнорира факта, че е била 101вата манекенка. Те са си от едни и същи среди и едва ли Виктор живее в заблуда относно заниманията и. А и Дениз не е момиче, което нормален мъж би завел при майка си.

# 1 238
  • София
В случая с Благовеста и гащите, Александра го направи провокаторски. Тя е изпечен провокатор.  Признавам, че в реалния живот не понасям нито един от двата типажа - нито нейния, нито на Виктория.

# 1 239
На мен в последния епизод най ми хареса как Витя каза на Питонова, че е кучка. И тя без грам да се е обидила си каза, че и други са й го казвали. Истинска кучка, не й мигна окото Joy   Дано Витя я махне точно преди финала, да види тя българската школа какво може Joy

# 1 240
Погледнах предаването, за да видя какво са направили по американиш образец . Такава смешка , чак нелепо. Някой ми е противен и ми говори странни неща и вместо да се махна и да не се занимавам , ще крещя като пастир по стадото , ще се бърча като луда баба Яга , ще се друсам неистово и ще ми изскачат очните ябълки да обиждам на ужасии като "изрод мръсен" и после ще ми пускат романтична нежна музичка, докато подскачам с излъскан левент  насред полянки, гушкаме пчелички  и обменям слюнка с още 10 жени косвено посредством неговата уста. И ще си размахвам прашките междувременно, а после ще си ги продавам секъндхенд. А преди това ще присъствам на коктейли с бални рокли, ще рекламирам Алтънбаш и Дениз Фешън и ще ми представят процедура по отпадане на долнопробни злобари като  възвишено коронясване от френския двор, ще опъваме червени килими,  ще леем легени сополи и ще говорим за значението на живота и истинската любов. (Докато ме гледа чичи по БТВ де)

Людмили Кобили и какви ли не филтър ЕнтелигенЦи... майкоооо, тъжно ми е. А имаше потенциал. Нищо не оправдава такива махленски изпълнения и ТОТАЛНА злоба . Дори ако насреща ти се подават същите обиди тип "изрод" (а то не се, поне не е показано), се защитаваш естествено , но и не изпадаш на такива дъна по национална телевизия WTF?? Отишла си там да се конкурираш , пък зареди се с валериан като не издържаш на напрежението. Като всичко те дразни , кво правиш там? Ходи си цъкай инстаграмата Grinning

Само едно мога да кажа - Ц Ц Ц  Ц Grinning Grinning  Със злоба и нахалство към прогрес и вдъхновение на тийновете.

# 1 241
  • София
Нищо й няма на Александра. Единствено е по-емоционална, непримирима и склонна да изказва мнение и взима отношение по дадена тема. Ще трябва по трудния начин да научи, че чужди битки не се водят, непоискан съвет не се дава, непотърсена помощ не се оказва, особено в среда, където не открива съмишленици. Трябваше да продължава чаровно да си омайва Виктор, защото тя има необходимите оръжия да го направи и без да играе ролята на жертва, да държи конкуренцията в недевение какво си говорят и правят (или да им спестява доста) и да не влиза в дискусии с тях, защото така им дава карт бланш да изливат злобата си върху нея. В никакъв случай не беше необходимо да навлиза и в обяснителен или менторски режим.

Щеше да е хубаво да е по-обрана в реакциите и емоциите си, но аз не изключвам възможността Алекс да е напипала пулса на сценаристите и всички тези емоции да са чисто и просто добра актьорска игра, която да й помогне както с Виктор, така и да бъде интересен персонаж за шоуто.

На Алекс драмата й помага с това, че другите вместо да мислят как си градят отношенията с Виктор, по цял ден мислят за нея. Но ми е интересно как тя бива изкарвана хем супер тъпа, хем някакъв зъл гений манипулатор. За мен просто не е емоционално стабилна и няма реална представа за възможностите си, затова и влиза в безсмислени битки, които няма капацитета да спечели. Получава й се, но не защото е добре планирано, а защо има сравнително добра интуиция, и калпави опоненти.

# 1 242
Голяма критика, че вътре коврите със Сашка стават и с нея лягат, но и тук не е по-различно. 😅

Днес имах неблагоразумието да пусна снощния епизод и бих го препоръчала на хора, които имат ниско кръвно, ефектът е мигновен. Съжалих, че го пуснах и най-вече, че съвпадна с очакванията ми за това предаване преди още да беше започнало. Изключително унизително за жените, чиито кирливи ризи се разнасят наляво-надясно, а ергенинот чист като бебешка сълза.

Със сигурност втори сезон няма да гледам, този ми показа достатъчно за концепцията, която ще се следва, без значение кои са главните действащи лица.

И да, присъединявам се към Тета, че темата стана много тегава за четене. Александра поучава в предаването, тук също голямо просвещение тече без да е ясно останалите искат ли да им бъдат "отворени" очите, третото око или чакрите.

# 1 243
Не се Идосвай...ето, щи оставя едно иракли-питие на земята. Кат решиш, го вземи.... Joy
Аз няма се явя да ти го връча, щот съм заета, знаеш....Satisfied

Аз май съм пропуснала момента под дъжда, та утре ще гледам повторението май....държа да видя калцуните на Витко, като ги събува Smiley

# 1 244
Не че знам много за американския де. Но гледах в тубата как гонят една участничка, защото преспала с член на екипа. Grinning Блага, води си бележки!

Общи условия

Активация на акаунт