🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 237
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 335
Всички са в една среда и всеки е отговорен каква среда ще създаде за себе си.
Е  каква среда да си създадеш в къща пълна с хиени 😆
Като психолог с претенции, се предполага, най-изгодната, слад като остава в нея.
Има и нагледни примери. А за напреднали са уменията да не попиеш от това, сред което си за определен период от време, т.е.да не се превръщаш като тях.

# 1 336
Първият път, когато Александра ми направи лошо впечатление, беше сцената със сутрешния скандал с пеенето. Не стана ясно от монтажа как точно им е пречела и дали е пеела тя самата, но виждах как повечето жени около нея са посинели за сън и зомбирани. Когато я помолиха да спре да вдига шум, тя изригна и каза нещо много безсмислено: “Ама какво значи <спри да пееш>, това е все едно да кажеш на някого да спре да говори!”. Е, какъв е проблемът да кажеш на някого да спре да пее или да спре да говори?!
На последните два епизода аз не видях реален тормоз към нея. Обаче пък видях как тя подпали моторетката и сигурно е крещяла половин час поне. Защото ѝ били говорели зад гърба.
И честно казано в сблъсъка между нея и Виктория, Виктория се държеше много по на ниво. А света Александра с ехидна усмивка ѝ обясняваше как всичко приключвало за нея...
Опитват се да го изкарат все едно всички и завиждат и ревнуват, ама всеки по-наблюдателен ще забележи, че има чадър над нея и тя винаги излиза чиста, бяла и добра.

# 1 337
Абсолютно! И аз забелязах едва прикритата ехидна усмивка, когато Виктория се опитваше да вкара някакви обяснения.
Гергана съм сигурна, че нарочно е снесла информацията на дружката си и искрено се е насладила на разигралия се панаир.

# 1 338
Никой не толерира и поощрява тормоз. Това, което някои казват е, че шоуто е режисирано и целенасочено монтирано. Ако бяха дали всичките ‘няма да млъкна, ще ти пиля на главата когато и докато АЗ преценя’ на александра, сигурно масово пък щяха да се защитават слушателите на тоя ежедневен егоцентризъм.

# 1 339
  • Варна
Режисирано или не, не е нормална тази груба атака срещу един човек от шест вече.

# 1 340
Да, случката с картите се раздуха най-невинно от Гергана Умната. "Няма нищо лошо в картите бе, идете да питате. Ама питайте я нея бе, защо ме занимавате"... и след като никой не отиде да се занимава с Александра, Гера сама се зае с благородната задача. На Сашка колко й трябва, Гера наистина е умна дотолкова, че да съобрази, че така ще стане панаир и се отдръпна да гледа отстрани.

# 1 341
Гледам дисекцията на Александра продължава с пълна сила. Имам чувството, че 2 седмици след финала тук още ще се говори за гащи, басейни и т.н.

Много съгласна съм с DianaR и щях да повдигам същата тема, а именно, че Дениз е галеницата на продукцията. Тя е единствената, която получава покани за срещи по време на церемонии, тоест не ѝ се налага да трепери до следващия ден; единствената, която дори при изненадващи събития от неугледна винаги се превръща в гримирана (справка последната игра със сърцата). Освен това, не бих допуснала изобщо, че човек, който крещи "изрод мръсен" и пише "яжте ми 🍑", е запомнил доброволно всички факти за ВиктАр, без да му бъде подсказано, да не говорим за повдигането на темата с бившата и детето ѝ. На всичкото отгоре, оставането на Дениз при Александра, след като всички други се изнизаха навън, също изглежда като стратегически ход, защото хем не каза нищо в нейна защита, но излезе, че стоически издържа монолога и едва ли не даже ще сменя лагера. Някой отбеляза и, че Дениз не счупи последното сърце на Александра, на мен също ми направи впечатление.

Питонът си мисли, че Дениз ѝ е приятелка, но няма представа, че втората може да я унищожи по такъв начин, че ще има да ближе рани две седмици.

Интересно ми е само защо от продукцията пробутват този филм с Дениз, предвид че с Виктор им личи колко нямат романтичен интерес един към друг.

# 1 342
  • Вестерос
Какви неща прочетох, лелее, много насериозно вземате предаването някои, то романи се изписаха, диагнози се раздават, кое как трябва, кое как не трябва  🙄 Нормално е да не харесваме всички, обаче от коментарите на някои много си личи, че не понасяйки Сашка какво ли не изписаха 😁

# 1 343
Малко Карина нр 2.
Затова  не вярвам да са заедно с В. Или да се е влюбила в него в предаването.

# 1 344
Защото Виктория няма да спечели златния медал по нормален начин, а Александра е напълно непредвидима - може скоро да си събере багажа и да си иде.
Както казах, Виктория и Александра имат огромно Его и се кланят предимно на него. За тях обективност и стратегия, да не отвърнат на провокация е мисия невъзможна.
Дениз ще остане, за да поеме финала и да не си отиде сам и зарязан Виктор.

# 1 345
“Синдромът на компаньонката” (подобен на този на продавачката в скъп магазин): идентифицира себе си с хората, които обслужва и техния стандарт на живот и когато с годините “поръчките” намалеят и избледнее шансът да реализира мечтата да се омъжи за някой от тези, за който е работила, настъпва сериозен преломен момент. Или трябва да приеме фактите, или най-често продължава да си вярва, че околните й дължат отношението, на което се е радвала преди. Само че в среда с жени и то от определен контингент, не можеш да очакваш да получаваш специално отношение, освен ако (и тук идва на помощ психологията) не си успял да си го издействаш. И извън затворени общества конфронтацията никога не е била добър помощник, какво остава за такъв инкубатор на омраза, завист и негативизъм. И 34 години са вече сериозна възраст да се връщаш на старото трудово поприще, освен ако нямаш някой верен застарял благодетел или не си вложил спечеленото в добра инвестиция. Такава със сигурност не са сеансите по хипноза и позитивно мислене и добавките, каквито се предлагат под път и над път.

# 1 346
Виктория се държала на ниво, първоначално може би да, но последните епизоди обижда много грозно и долно.

# 1 347
Скрит текст:
“Синдромът на компаньонката” (подобен на този на продавачката в скъп магазин): идентифицира себе си с хората, които обслужва и техния стандарт на живот и когато с годините “поръчките” намалеят и избледнее шансът да реализира мечтата да се омъжи за някой от тези, за който е работила, настъпва сериозен преломен момент. Или трябва да приеме фактите, или най-често продължава да си вярва, че околните й дължат отношението, на което се е радвала преди. Само че в среда с жени и то от определен контингент, не можеш да очакваш да получаваш специално отношение, освен ако (и тук идва на помощ психологията) не си успял да си го издействаш. И извън затворени общества конфронтацията никога не е била добър помощник, какво остава за такъв инкубатор на омраза, завист и негативизъм.
И 34 години са вече сериозна възраст да се връщаш на старото трудово поприще, освен ако нямаш някой верен застарял благодетел или не си вложил спечеленото в добра инвестиция. Такава със сигурност не са сеансите по хипноза и позитивно мислене и добавките, каквито се предлагат под път и над път.

Ако трябва да сме честни, 34 години е чудесна възраст за една жена да си намери 50+ годишен шугър деди.
Някои си карат така цял живот, само възрастта на мъжете става все по-голяма, а после, като натрупат достатъчно финансова мощ, могат те самите да си позволят млад златотърсач. Само казвам.

И аз забелязах, че Виктория напоследък започва да си изпуска нервите. В един от епизодите се държа като домашен насилник, намилаща на Александра, въпреки, че последната я молеше да я остави на мира и да не се занимава с нея. Не спря да я провокира по всякакви начини, за да я накара да напусне шоуто.

# 1 348
В едно интервю Виктор каза, че преоткрил едно момиче, което не забелязал в началото. Мисля, че е Дениз. Вече с 3 срещи, забавляват се, мисля, че ще стигне до финала.

# 1 349
  • София
На 34 на една жена отдавна й е време да е имала семейство и деца.

Общи условия

Активация на акаунт