Жена ми никога не си иска секс

• 17 240
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • СИ

С други впечатления останах.
Да пробва 3-4-5 пъти следващия месец да видим дали ще му откаже... Поне веднъж седмично, то какво е това...?!

SeaHorse, твоята жена не иска, за разлика от неговата...

А-а-а... То и моята жена иска, не е като да не иска. Но на приказки. Репертоарът е богат и горе-долу съм го научил, кое след кое следва.

# 61
  • София
Иска разбира се, ама не с теб.
Кое не разбра?

# 62
  • Далечният изток
Да, това, което иска, явно ти не можеш да ѝ го дадеш...

# 63
Ало, съфорумките с фенерите, нещо не светите като хората, нищо се не види.

# 64
  • волно калдъръмче
Най-обичам оправни мъже, ама не само на приказки.

# 65
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Най-обичам оправни мъже, ама не само на приказки.
Те по мамешки форуми не пишат. Познавам един, добре, че хвана сериозно с една мацка, че даже и се сгодиха. Скоро не съм срещала негови мнения, явно любовта и секса действат положителено.

# 66
  • Далечният изток
Щото жените у форума пък много оправени...

# 67
Значи какво разбрах от четенето по диагонал на темата- за да има редовен секс мъжът трябва да готви, пере, простира и прочее домакинска работа. Или с две думи да не излиза от кухнята и да не пуска парцала и метлата. И това е желанието на почти всяка потребителка тук. Практиката обаче показва съвсем друго- такъв мъж превърнат в домакиня, обаче получава почти никакъв секс и много често рога с разклонения. Просто нормалната жена не си пада по чехльовци и от там идва резултатът. Ама хайде да не ви развалям седянката.

# 68
Той написа, че се старае жена му да е доволна, а не, че Е доволна Trollface Доволната от секса жена не го прави два пъти месечно и след кандърдисване.
Сигурно не свършва и затова не и се занимава със секс.

Силно подозирам, че тези теми се пускат от управляващите сайта с цел поддържане зависимостите у постоянното присъствие.

Ха, никога не съм мислела баш за тази възможна причина Joy
А и трафика си е важен.

# 69
Пфффф.. Супер зле. Дано е коментирано с жена ви това. Идете на терапевт преди това. Или просто си искайте по-често. Казвате,, тя никога не търси първа,, значи по начало и е такава спецификацията и вие сте я приели такава, каквато е.

# 70
Значи какво разбрах от четенето по диагонал на темата- за да има редовен секс мъжът трябва да готви, пере, простира и прочее домакинска работа. Или с две думи да не излиза от кухнята и да не пуска парцала и метлата. И това е желанието на почти всяка потребителка тук. Практиката обаче показва съвсем друго- такъв мъж превърнат в домакиня, обаче получава почти никакъв секс и много често рога с разклонения. Просто нормалната жена не си пада по чехльовци и от там идва резултатът. Ама хайде да не ви развалям седянката.

Все си мисля, че не само чехльовци вършат домакинска работа. Има и мъже, достатъчно уверени в мъжествеността си, които не се притесняват да го правят за да помогнат на съпругата си. И не се свиват от страх какво ще кажат аверите ако разберат, защото са над тези неща, знаят какви са и какво са  и не им пука.

Ето тук един татко, на когото не му пука да прави прическа на момиченцето си Simple Smile

# 71

Не си разбрал. А преекспонираш. Все едно някой ти опира пистолета в главата и ти казва - почвай да чистиш.
Ако искаш да си живееш сам и да чистиш и готвиш каквото и когато поискаш, тогава не се жени.
Но ако си решил да се събираш с някого не бива да е защото искаш да живееш като на хотел. Нали уж си искал семейство, дом и деца. И затова се полагат грижи от двамата.
За това в повечето бракова настъпват кризи.
Като се има предвид, че уж сте по-силния пол, не виждам причина защо след работа жената да не си поседне, а мъжат да почисти, сготви, изпере. Защото е по-нежната, слабата и тъй нататък.
Ама не. Ти след работа се тропосваш и фучиш за ракията и салатата, а жената след работа тепърва я чака готвене, чистене, миене на чинии, деца.
И после трябва да е готова за секс Joy

Преди 2-3 месеца бях на гости при приятелка за 2 дни.
Нямат много разпределени дейности. Просто правят каквото трябва и когато трябва.
Просто защото това е домът им.
Тя готви, но не обича да мие чинии. Той няма проблем с това и го прави.
Ако види, че подът е мръсен, просто взима мопа и зачиства.
Жената също.
Ако има натрупани дрехи за пране, човека просто пуска пералнята. Обикновено тя простира, не че той не може.
И като го гледам не го прави по-малко мъж като е измил едни чинии, зачистил пода или пуснал пералнята.
На същото учат и сина си.
Дори му се налага редовно да го прави, защото тя често в командировки ходи.
Не му е опадала оная работа.

# 72
Еее ти пък ЧС, как ме уцели с тая снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък сега разбирам, че мъж, който участва в битовизмите и гледането на децата, е чехльо... Ама те повечето май така мислят.

# 73
  • София
Секса, ако го искаш, трябва да умееш да го направиш.
Пък после да видиш как се върти парцал Whistling

# 74
  • Далечният изток
Не, те си мислят, че всички за тях така мислят...
Освен това мислят, че самите жени искат мъж да ги бие и да тропа по масата, защото било мъжкарско. Според жените, нали...

Общи условия

Активация на акаунт