Звездни компромати - Май'22

• 252 121
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Гледам профила на Кондаков( друг Любимец на Плейн Stuck Out Tongue Winking Eye) бил е на Комо в Мандарин Ориентал, нощувката е 2000+ ( със сигурност не биха му платили за реклама) .
И после в Милано, не знам кой е хотела, но като гледам гледката от стаята едва ли е по- евтин ( и се чудя кой ли ги снима в кревата)

И пак съжалявам, че не си преследвах детската мечта да стана фризьорка Joy

# 1 261
може пък да е фотошоп и Кондаков да е адски добър в него.
Преди година четох за травел блогърка, която заради невъзможността да пътува (спрени полети заради ковид), се научила да работи с ФШ и си пускала снимки от удивителни дестинации.

# 1 262
  • софия
От злоба и завист не сте разбрали най-новите модни тенденции в обзавеждането на каза Батинкови!!!! Фототапет във всяка стая различен, за да може лесно и бързо да се пренасят където си пожелаят за поредната фотосесия! Ге- ни-ал-но! Браво Тоци! Евала!

Забравихда погледна календара, че сме 1980 г. Всеки себеутвърждаващ се тираджия има фототапет или с море с палма, или с водопад, или с Жунгла.
Скрит текст:
а те мислех, че си прЕател. Ти ми заби ноШ в гърба Hug 

# 1 263
може пък да е фотошоп и Кондаков да е адски добър в него.
Преди година четох за травел блогърка, която заради невъзможността да пътува (спрени полети заради ковид), се научила да работи с ФШ и си пускала снимки от удивителни дестинации.

Според мен си пътуват и то яко…..

Явно има и трети човек зад кадър, обаче Kissing Heart

# 1 264
  • София
Пътуват си със сигурност, по страхотни места ходят.

# 1 265
А опцията самоснимачка не е ли възможна?
Не разбирам грам, признавам си.

# 1 266
Възможна е, има и стойки за апарата, които да използва. Ако сте гледали видеото, което е качил за пътуванията им, там показва целият набор от техника за снимане, която носят със себе си. От 3:15 минута:

# 1 267
Не знам за стридите, но тези развалени банани на заден фон развалят претенцията на изисканост и лукс Simple Smile
https://www.instagram.com/p/Cdu_WTWOLf0/?utm_source=ig_web_copy_link
Фототапет с море (и палми) ли има на стената? ФОТОТАПЕТ С МОРСКИ ВЪЛНИ?! В новата къща с мраморните подове зад масата с мраморния плот?!? В къщата за милЬОни?!?
  Бананите са паднали директно от палмата.
Мис Перник Форевър е положението!

# 1 268
Възможно е Кондаков да снима сам. Фотоапарата има и дистанционно, цъка за определени секунди, мушва го под юргана и снимката готова 😂😂😂
Като нищо си обикаля човека хубави дестинации. Помня още клипа в “Шоуто на Слави”, с каката дето му даде професията. Имах и час при него преди пандемията още - ами разбира си човека от работата, някак отвътре му идва. На Тоци в клиповете с тортичката в стаята не ок изглеждат обувките до масата и в спалнята, а във видеото с подарък - Чанта (мн ясно) от другата страна са чепиците на мъжа ѝ с чорапите 😬  Язък ти Цирагана 😄

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 23:12 от Ellinor*

# 1 269
  • гр.София
Здравейте, момичета не съм писала до сега в темата. Но имам прясна клюка, която вчера видях и заснех, лично 😁 Златка и новия й бяха във болница Надежда и влезнаха заедно в кабинета на Аг.

# 1 270
Златка изглежда отчаяна направо...

# 1 271
Злати изглежда изумително! 😍

Фототапетът е топ! Бих попитала Ния от кой строителен хипермаркет е закупен, за да го видя на живо, но предполагам, че нещо по поръчка са правили.

Оранжевата рокля на Ева Л от Кан не е ли абсолютно същата като модел, като от Бекъм сватбата? Само че там беше черна.

# 1 272
Това са кабинетите за проследяване на бременност. Значи е поне в 12 седмица.

Но много тъжно изглежда...

# 1 273
  • гр.София
Това са кабинетите за проследяване на бременност. Значи е поне в 12 седмица.

Но много тъжно изглежда...
Не беше тъжна, като вървяха по коридора се смееха. Но изглеждаше потресващо. Супер черна, като мангала и с една грозна, жълта коса 😁 Както се вижда и на снимката, а този и той един черен мангасариан 🤮

# 1 274
А тези кожи от какво са с толкова тен? Това от солариум ли е или грим? Винаги съм се чудила. Ако е от препичане аман им системата след още 5-10 години.

Общи условия

Активация на акаунт