Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 723
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 175
Добро утро!

МУ шета, град бие. 🤕

# 2 176
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Подлото ми детенце не спря да тропа, да вдига шум, и да ме тормози, докато не стана.
Иначе май си го обичам...
Голяма драма, нямало интернет.
Снощи, готвя свинска яхния, изгорих се с пръски олио, прибира се мъжа ми - "Хайде да те водя на ресторант!". Викам си, знак от съдбата е било това изгаряне, не трябваше да готвя.
 Също така смятам, че да пера олекотени завивки без сушилня, и то когато вали, не е най умното ми решение.
 За боя, мен са ме били, затова не бия моето, но много ми се иска понякога.

# 2 177
Оставиха ме да се наспя сутринта, не може да бъде. Даже кучето дойде да провери дали случайно не съм будна, когато вече бях с телефон в ръка.

Малката е със стомашни изпълнения от 2 дни. Ужасно разстроен ѝ е стомахът, през нощта имаше изпълнения, че положението на моменти е неудържимо. В тъмното съм сложила да пера чаршафите при изпраната пералня на сестра ѝ. Отивам да ги махна от местопрестъплението, преди да е разбрала, че дрехите ѝ са изпрани втори път с онова от снощи.

# 2 178
  • София
Като стана дума за бой. Как ме ядоса щерката вчера сутринта. Не съм я набила, не ми се и прииска, но в по-фрапантни случаи съм имала желание.

Та питам я аз какво иска за закуска. Помоли да изброя вариантите. Изброих. На последното каза "да". Сервирах, а тя " Каквооооо! Ама аз не казах, че искам това!" . Питам я какво тогава е казала, че иска. Тя мълчи. И тъй като подобна ситуация имаме за поне трети път в последните седмици, й заявих, че ще си изяде каквото съм й сервирала, а оттук нататък ще се изразява ясно, за да няма драми. Разрева се, но го изяде.

Тази сутрин я питам отново какво иска, като я предупредих да внимава какво казва. Тя се усмихна срамежливо и промълви " Ами аз всъщност искам същото като вчера".
Омммммм!

Поставила съм си за цел през лятната ваканция да я обуча сама да си приготвя закуската. Тя не, че не може. Може, и още как. Просто е нормално по-бавна и понякога  нямам време да я чакам, така по инерция все аз приготвям закуската и му изпуснах края.

Попи, много сериозно ми звучи положението с този разстроен стомах в такава степен. Дано го овладеете!  Не искам да те плаша, но Пантата преди около 2 години я приеха по спешност в инфекциозна болница с такива симптоми - изпускаше се , защото течеше вода направо, и докато усети, че й се ходи, то беше изтекло.

# 2 179
Панде, нещо подобно е, но се надявам да овладеем положението вкъщи. Ако и днес няма подобрение, утре ще я водя на лекар. 2 пъти  се случи вчера за целия ден - вечерта и през нощта. Вчера започнахме Рекомфорт, ще отида след малко и за Ентерол. Иначе пие течности - чай от мента и шипка и вода.

# 2 180
Попи, тазектан при моето много помага.

# 2 181
  • Somewhere in the World
Добро утро от мен! ММ ми се мазни и ме изненада с хубав уикенд.
Оплаквам се, че заспах на плажа вчера и…. Абе червена съм кат рак и всичко ме боли!
Сега почвам ви чета, дано сте добре, момичета Hug

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 22:01 от Pretty_Mama

# 2 182
Обобожавам гледката на Атон от тази страна. Purple Heart

Сирос, благодаря, ще го пробвам, че и без това не можах да изровя нито едно прахче Ентерол.

# 2 183
Попи, удобно е, че се разтваря в малко вода и няма вкус и мирис, които допълнително да дразнят стомаха. От ентерол полза не съм видяла. Бързо да минава на детето!

# 2 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма втора като мен!
ако направят картинен речник, срещу думата "шматка" ще е моят портрет!
минах с очилата покрай огледалото и видях пъпчица. връцнах се да се огледам по-добре, АУУУУ, те са даже две! ей сега е момента да опитам как работи уредът за чистене на пъпки, който купих на Горинич, а той отказва да използва.
грабнах го, мина ми през ума да не държа дълго на едно място и затова с плавни движения минах от пъпката през цялото лице. няколко пъти, по различни траектории.
погледнах се - тигър!
скок в банята да се намажа с нещо и грабнах първото попаднало - серум, отворен миналата година август Sad
миене под душа веднага (не помогна, още съм мазна) и сега минавам покрай огледалото с гръб към него.
няма да се разкрасявам повече.

# 2 185
Брей, много сте свършили рано рано  в неделя сутрин, някой вече е стигнал и до плажа. Оплаквам се че неделното кафе много бързо изчезва, докато се обърна чашата се преполовила, а помня че само де глътки изпих.
При нас не ще да вали, каквото и да казват метеоролозите, малко е наръсило само пак, не се брои. Дори охлюви няма много из тревата, което е най-показателно.

Палци за тези с болежки и да се оправят Hands Plus1  ММ и той се оплака от стомах, но напоследък папкахме повече изкуствени супермаркетски храни и аз виня това, разни шунки, кремвирши и въобще химии, според него е от маята в живата бира, според мен е от немити ръце, ама айде. Сега ще отмятаме негативно-влияещите фактори един по един, и му дадох лъжица суров ориз Rolling Eyes

# 2 186
Няма да ви казвам кога се събудих, защото ме е срам Flushed
Но и заспах много късно, по-скоро рано, сигурно е било след 4. И реших, че щом е неделя, мога да се наспя.

Въртя пералня, трябва да вкарам ред в кухнята. Днес съм на плодове, МУ сам отговаря за изхранването си.
За утре съм планирала пиУе със зеУе, но трябва да отида на пазар.

Бързо да оздравява малкото Попи!

# 2 187
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Реших да мина през квартално магазинче, с маратонки, за детето. Преди мен - мама, тате и баба ще купуват маратонки на един фърфалак, който не знае какво иска и дали му става...Май няма да купувам нищо днес.

# 2 188
Попи да не те плаша но половината група на големия са болни с този ротавирус,плюс повръщане и температура някой.Ние също го изкарахме,той три,аз пет дена.Понеже и кърмя нищо не можех да пия,банан с канела и чай от суха шипка,но плод ме спаси да не се обезводня и да не изтърва положението.Бързо да се оправя малката,ужасна седмица беше и сушилнята се беше развалила,но важното е че вече сме здрави,днес дори в парка бяхме голям кеф ви казвам щях да се побъркам цяла седмица само вкъщи,добре че беше двора.

# 2 189
Сис,потърси за сълзите като адаптационен механизъм,или сълзите на неизбежност.От холандски или норвежки детски психолог е,много полезно .Ако имаш интерес ,а не го намериш ми пиши.
Нашата рожденничка събра само пари ,никакви дрешки и играчки,устройва ни.За едно златно кюлче от 10 гр стигат и това ще купим.
Майка ми я прибра ,изкъпа и сложи да спи и в 20.20 беше заспала,за пръв път друг човек я слага за нощен сън ,но стана .

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 01:01 от Bobchita

Общи условия

Активация на акаунт