Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 209
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 90
Стеле ,в Абаут ю бяха,но вчера свърши намалението.Аз имам жълто-син Ванс,гледах скоро чисто жълти,много са удобни вансовете.
Донсито,много си готина и свежа!
Мисте,аз бях предявила рекламация за чанта в обувкибг и същата схема ми предложиха .Точни са много.
Мид,вий кат младоженци 😁

# 91
Благодаря Сиросче, но май със здраве ще си ги връщам в магазина. Пу!
Ох, замириса ми на прясно изпечен хлебец. На косъм съм вече и аз да си взема пекарна. Скъса ли се косъма започвам да ви разпитвам за препоръки.

# 92
Див чесън, Бабри. Не чисти. Вредно е 😀

# 93
Аа, Сиросче, знам го, мерси. Ами да си сипя едно освен, а чистенето хем е вредно, хем няма да ми избяга.

# 94
  • Пловдив
Бабри, прочети, да...мноого вкусно е на сарми Simple Smile хеле някой да ти ги сготви Wink

И аз на синко само Асикс купувам...
Взех си джин, та наспорт!
МУ излезе да се разтъпчел...хем се умори днес...Аз не мога да шавам от преяждане Flushed  Корема мий кат на бременна хлебарка.

# 95
Гледам ги аз Вансовете от много време и наистина много хора казват, че били супер удобни, пък на мен ми се видят най - обикновени гуменки. Бих си купила, но на моите крака ще изглеждат гротескно - с перманентно подути глезени съм. Ще си остана с чудежа.
Набелязала съм си асикс и ню баланс за следващи покупки, но по - натам ще е, че не обичам да трупам чифтове.

# 96
И аз не знам какво е левурда. Листата му приличат на киселец, едно и също ли са?

Сама си отговарям - не са:) За левурда пише, че е див чесън, чувала съм за див чесън, но никога не съм яла.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 21:13 от Aerin

# 97
  • Германия
Чакайте да се запиша в новата тема и дано да имам време да ви чета и да се включвам от време на време.
Да се похваля, в петък спонтанно реших, че искам куфари, та като се местя на нов адрес багажа ми да е в куфари, а  не в един милион чанти. Вчера дойдоха, доволна съм от избора - сет от 3 куфара в синьо. Сега чакам само да ми намерят нов адрес и да стягам багажа (нищо че това ми е най-омразното нещо)

# 98
НачЕ, Ванс и Конвърс, само ако са на яката промоция. Гуменетки, кат гуменетки, ама за трицифрена сума. Сърцето ме боли за всичките чифтове на щерката, дето и ѝ умаляха на всичкото отгоре.

Хлебопекарна си взех от Лидл преди около 2г. Доста я хвалят из темите, аз също нямам оплаквания. Беше 100-ина лв.

# 99
Мисте,розов ли?
Баща ми ми е купил една бутилка,та утре съм "сбогом чиста съвест",вдруги ден фаст .
Откакто съм стриктна в диетата и правя упражнения ,има голям ефект.А трябва да ми идва дори,и пак съм вталена .Почвам ,днес гръб-гърди 🦾🦾

# 100
  • Пловдив
Розов, розов...мноу ми ареса.

Бобчи, бравос бе...ти си машина. Пробвах се аз, ам не...нивга корема мий не е бил залепен за ребрата Confused колкото и режимно да ям.
Тряя да измисля нещо...ама как и кво Thinking

# 101
Оф, вчера бях в Лидл и забравих за розАвия жин. Ма то нали диета ще започваме, не ми трябва жин.

Конвърс имам два чифта, едни червени платнени и едни кожени. Не са ми най-удобните обувки на света.

Не съм яла левурда. Берете ли я или я купувате?

# 102
Аз я купувам, Бърди, щото не знам откъде мога да си набера, ако знаех бих брала брала, брала Simple Smile
С всичко, дето се бере съм така, повече обичам да го бера Simple Smile

Подарявам един неносен конвърс, Попи, ако щерка ти е с голям крак.
Много тесни бре, аз съм свикнала да имам място да си мърдам пръстите, направо като в менгеме се чувствах Simple Smile един път са носени.

# 103
Ули, колко голям? Тя е 41.

# 104
Попи, май 42 беше, ама не мога да погледна сега.

Общи условия

Активация на акаунт