🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 54 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Те не са осъвременени - покрай търсенето на филма ми излязоха клипове за новия. Имаше един за роклите. Жената, отговаряща за костюмите е ходила в трезора на Диор, където са й позволили да си подбере модели и да им направи реплики. Водещият на видеото каза, че роклята може да е била ужасно скъпа за мисис Харис, но ако я купи и запази в добро състояние, днес би струвала поне половин милион долара. Така че това било инвестиция Simple Smile
Намерих и информация за книжката - не си струва. То е поредица от малки полу-хумористични, полу-поучителни книжки от по стотина страници. Финалът на тази с роклята е подобен на новия - тя я дава назаем и след това съжалява, но не може да си я върне. Накрая осъзнава, че самото приключение е било по-ценно от роклята. Винаги съм мразела поговорката, че пътуването е по-важно от дестинацията, така че няма как да ми хареса този финал.

# 451
Оставала с Начо и май имат дете.
Така е. Прочетох книгата набързо, но филма нямам нерви да гледам.

# 452
Изгледах филма "Тя" по хбо ( https://www.imdb.com/title/tt3716530/ ) Съгласна съм с оценката 7.1 Не е наситен с емоции, но точно това е целта. Да покаже колко празен от емоция може да стане човек след като преживее нещо трагично. Интересен филм, в който жертвите не са точно жертви и нападателите не са точно нападатели.

# 453
  • Галифрей
Гледах и аз Г- жа Харис отива в Париж. Много хубав и сладък филм. Хареса ми даже се просълзих. ❤❤❤😘 Найстина е акто една малка малина времето,вижда се че бая труд са вложили за костюмите а роклите са много красиви. Елегантност. Хареса ми финала много 😘❤

# 454
  • Вестерос

2024

# 455
Не им вярвам вече. Вчера е излязъл Пинокио и дори официалните ревюта го осмиват. Те обикновено са на страната на Дисни, значи трябва да е невероятно зле.

# 456
  • София
Дисни потвърди нов проект.

‘Mufasa: The Lion King’ Live-Action Prequel Coming in 2024

# 457
  • Бургас
Вчера съвсем случайно попаднах на тази съкрушителна рецензия за Пинокио:

https://www.indiewire.com/2022/09/pinocchio-review-robert-zemeckis-1234759308/

# 458
Изгледах филма "Тя" по хбо ( https://www.imdb.com/title/tt3716530/ ) Съгласна съм с оценката 7.1 Не е наситен с емоции, но точно това е целта. Да покаже колко празен от емоция може да стане човек след като преживее нещо трагично. Интересен филм, в който жертвите не са точно жертви и нападателите не са точно нападатели.
Отдавна го загеждам, но ми се струва пълен с насилие. Така ли е?

# 459
caprice не точно, във филма има много психология, съвсем не е акцента в насилието, както например беше в nocturnal animals, който ме разтърси в недобрия смисъл и не искам да чувам вече за него.

# 460
  • Галифрей
Малко нови трейлърчета ❤🍿

Малката Русалка (2023)

Фокус-мокус 2 (2022)

Омагьосана 2 (2022)

# 461
И черна Ариел ли ще имаме Joy
Чакам Спящата красавица, Снежанка (латино Снежанката не се брои) и Рапунцел.
A, и Херкулес и Мулан също.

# 462
Аз чакам транссексуални. Няма да ги гледам, но пък ще следя реакциите, което също е интересно.

Херкулес още навремето предизвика международен скандал - имам блед спомен, че Гърция поиска извинение за начина, по който е представен националният им герой. (и сега, ако някой спомене Скалата - неговият филм не беше толкова известен, колкото анимациите на Дисни, а и той е светъл)

# 463
Ехе, не знаех.
Херкулес на Дисни излезе като бях дете и помня, че много му се радвах - беше забавен, а музите, които пееха, бяха топ Joy

# 464
  • Галифрей
Русалките в митологията така са представени и бели и чернокожи с косите също зелени,червени и тн. За мен актрисата си е много красива,надявам се филма да е сполучлив.
За Мулан вече направиха лайф версия, бозова работа няма нищо с моята любима анимация. Тъй като са почнали лайф версии да ги видя как ще направят Търсенето на Немо. 😂
Херкулес и аз го обичам, Хадес ми е любимият ми персонаж. С голямо чувство за хумор ❤

Общи условия

Активация на акаунт