НОЕМВРИйското човече е готово да сяда и света шарен повече да опознава! - Тема 4

• 22 489
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
ооо аз пия 5 мг още от преди бременноста , едни гумени бонбони защото са веган.
Иначе кратки дремки детето ми има много отдавна вече и проблема при нас нее от тях Simple Smile Режима и се прецака от пътуването , съчетано в смяната на време о и скапаната регресия на съня допринесла се с зъби и с захранване и скок 😂ебаси
Тя винаги е правила кратки дремки. Когато има нужда от повече сън тя си прави по дълго спане . Днес например спа 30 минути , беше видимо кисела , хапна и  след още 30 минути си заспа за час и половина .
Вчера сама си направи един час спане Simple Smile

# 91
Pischi, много добре знам 😀😀 нали са родени и в един и същи час и една и съща минута ❤09:05❤

# 92
При мен вчера май започна преминаване на 2 дремки,той от отдавна е на 3.Последната която правеше към 18:00 вчера я пропусна така вечерта заспа сам🙏🏼към 20:30.
Днес пак чета книгата на Маги пак сметки😂
хубаво да му давам АМ след пюрето ама той само това чака…..
Незнам какво да правя по всички правила е рано 1 хранене да е само на пюре без мляко.
В другия вариянт като знае,че следва мляко пюре не иска да яде мах 5 б.л.
Той става след 10 дни на 6м.
Хайде вече да им се оправя този сън😁🙏🏼

# 93
Честити 6 месеца на Александър и Кристиян!

# 94
значи мойта понякога не иска да яде и пробвам отново на следващо хранене Simple Smile Иначе днеска пих мелатонин и спах 3 часа има няма ,до 2.5 и после пак не можах да заспя , пих още един и нямаше файда. Кво е тва нещо сега ебати.
поне детето ми вчера си легна в 10 и стана в 8:30 без да бодува и да прави фантасмагории. Мисля си аз че за нея тва лягане в 7:30-8:30 е рано защото и за мен е рано 😀тя преди тия смени си лягаше в 9:30–10 и си спеше до 9:30 и всичко беше супер Simple Smile

# 95
Честито на всички бебета ставащи на 6 месеца!❤️
Това с регресията е ужасно, дано мине скоро..
Не знам, но моето човече тази нощ се събуди с рев малко преди 4 ч. Мнооого нервен беше😒регресия ли, що ли? Не зная, но докато не изпи млякото не се успокои. То чак с крокодилски сълзи плака. Вчера го водихме на планина и беше много щастлив. Ама що така се получи нощес? Какво точно, освен събуждане се получава при регресията 6-8 м? Аз нали не ги схванах тези регресии🤔😒
Има ли някое небе, което е в спален чувал с крачета? Взех да се чудя, дали да не купя такъв.. По цяла нощ се отвива и буквално спи по ромпър, а стандартните чували не търпи...От както започна да си вдига краката и да си опъва с ръце пръстите на краката е ужас, то дори обличането е борба😆

# 96
Благодаряя ви ❤❤❤ Момичетаа, Фурлакис каза да махам спалния чувал, защото ограничава движението на бебето, както и ако спи при нас на спалнята. Каза да свалим кошарата на най-долното ниво, за да започне да се набира и изправя малко по малко. Питах за проходилката иииии той не и против (както бях чела от други майки), но задължително трябва да може да стъпва добре и стабилно на крачета и тогава да се сложи на проходилка.. 😀 Това при нас със спалния човал нз дали ще го спазя, защото той много се завива през глава и отвива.... акоо използваме такъв, по-добрия вариант е този с крачетата..
Крис днес за втори ден изяде 150-160г пюре без мляко, като днес комбинирах 3 зеленчука - тиква, сладък картоф и пащърнак Simple Smile

# 97
Благодаря и аз! ❤ Кога мина това време не знам...😁

Кристи, явно по-бавно ще увеличава количеството. Пробвай да хапваш пред него.

Вито, и моят младеж страшно много мята краката. Заспиването преди нощен вече се превърна в игра. Със затворени очи, дърпа си играчката или одеалцето върху очите и краката вирнати нагоре.

Любе, вие вече замествате обяд ли?

# 98

Вито, и моят младеж страшно много мята краката. Заспиването преди нощен вече се превърна в игра. Със затворени очи, дърпа си играчката или одеалцето върху очите и краката вирнати нагоре.

Даммм, вече 2ри ден яде около 150-160г 😀

# 99

Предвид това, че е само зеленчук, колко време огладнява след това?

# 100

Предвид това, че е само зеленчук, колко време огладнява след това?

Амии 4 часа издържа😀😀 и днес и вчера. Но аз го храня към 11, а дълбокия му сън е около 12, 13:00 и може би затова😀 Но си яде с ухота, даже вчера като ядох банан и му дадох да близне ии така се ухилии 😀

# 101
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, моля помагайте. Какви интервали са подходящи за 3 дремки? Моята госпожица днес отказа 4та дрямка. Беше весела, хилеше се и изведнъж рязко смени настроението в 18:30, докато я приготвях за баня. Едва я изкъпах, яде и заспа в 19:20 с много рев. Буди се вече 2 пъти да реве от преумора, слава богу се успокоява и заспива. Вчера пътувахме и спа 5х30 мин и снощи спа чудесно. Днес стана в 6:10 след точно 10 ч сън и спа така:
1ва - 7:40-8:30 - в кревата
2ра - 10:30-10:50 - в колата (стресна се и се събуди)
3та - 13:00-15:50 - в кревата до 30та мин и после в мен, защото се будеше постоянно да реве и повече не успях да я върна. Около 17 ч се опитах да е приспя за 4та, но не искаше, рева, рита ме и я оставих. До 18:30 се смя като зелка и после почна купона. Ама не можах да се организирам да я сложа по-рано и отиде 4:30 интервал. Вчера стана на 5 месеца и с това спане на ръце спеше по много през деня. Сега рязко падна на 3:30-3:40 и нещо не уцелвам интервалите. А и май избрах неподходящ момент да я мъча да спи в креватчето й денем, вместо на ръце и омотахме работата. Досега винаги сама си е нагласяла режима и видимо увеличи интервалите. Но сега се объркаха нещата и не знам какво да я правя.

# 102
Блу, щом се е събудила след близо 3 часа сън в 15,50ч., няма как отново да заспи към 17ч. Бебка е била готова за нощен сън около 18,30ч. /колкото и рано да ти звучи - при преход към по-малко дремки, понякога се налага да се сложи по-рано за нощен/ Първият ви интервал е все още кратък - 1,30ч. Пробвай да го увеличиш плавно /първо с 5 мин./ Възможно е да имате дни с 4 и дни с 3 дремки, докато удължите интервалите. Общият дневен сън е добре за възрастта й. Преди известно време бях споделила една статия относно прехода към по-малко дремки, но остана в предходната тема.

# 103
За 5 мес интервалите май бяха нещо от сорта на 1:45 до 2:30 като се увеличават пирамидално за деня. За три дремки препоръчително е първата и втората да са по-дълги - час до два часа макс, а третата да е не повече от 30-40 минути, сумарно не повече от 3:30- 4 ч

# 104
Ох да ви се оплача, Мила падна от спалнята (45 см) на плочки. Много съм виновна, накърмих я и я оставих да заспи дълбоко преди да я изместя в кошарата. 1 възглавница й сложих до нея, но тя се е събудила тихо и е тръгнала в друга посока и паднала май на чело върху гранитогреса. Веднаха изрева силно, успокоих я, следеше пръст, усмихваше се даже, но си заспа за нощния сън след половин час. Отвратитвлно виновна се чувствам. Знаех, че идва момента, в който ще падне, но пак не съм готова. Решихме, че няма нужда от преглед в болница, дано наистина й е минало.
Пазете бебоцоте, много са бързи.

Общи условия

Активация на акаунт