🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 800
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 005
Не знам за българските екипи, но на мен ще ми "изядат хляба" с тези коментарни студия Sweat Smile

Лошото в сиtуaцията е, че се опитваме да изградим една положителна асоциация в българите между Сървайвър и стратегическа игра и да научим малко повече хората как се играе и защо е интересна, но този сезон ще занули всичко това при тотална липса на стратегия.
Като концепция смятам, че дори Игри на Волята има повече стратегия (въпреки, че се акцентира там върху физическите изпитания)

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 13:41 от outcast

# 1 006
Туй нещо трудно ще се постигне. Скандалите и интригите правят гледаемостта у нас.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 13:53 от fermata72021

# 1 007
  • София
В този формат успешно поведение е такова като на Любо Жечев в Къртицата. Само се надявам някой да не влезе в ролята на жертва и така да спечели, това е най-скучният сценарий.

Злодеите нямат шанс, широката публика не е готова, така че стратегията трябва да е друга.

# 1 008
В този формат успешно поведение е такова като на Любо Жечев в Къртицата. Само се надявам някой да не влезе в ролята на жертва и така да спечели, това е най-скучният сценарий.
Жертва винаги има, понякога повече от една Simple Smile
Проблема е в това, че с намесата на зрителите във формата започва актьорската игра за публиката от играчите .. но това е неизбежно в случая.

# 1 009
100% за масовия БГ зрител този сезон ще е много по-интересен. Тук всеки втори си умре за Биг брадър стил риалити

# 1 010
Уф,то простотията навсякъде!

# 1 011
  • София
Жертва често има, но някои обичат да влизат сами в тази роля или да засилват образа си като нарочно се изолират и изкарват другите по-големи злодеи, отколкото са или че всички са срещу тях. Най-лесна е ролята на жертва, веднага печели публиката, а понякога и формата.

Ергенът показа, че това е успешно, Александра стана много известна, вече е инфлуенсър и има много реклами - мечта за редица жени и мъже. Самата Алекс беше тормозена от три участнички, но тя винаги го изкарваше все едно е от всички. Ако имаше смс-и, със сигурност щеше да спечели.

Със сигурност не ми се гледа отново това, един път стига, сега ми се иска някой да победи тип Любо.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 14:46 от Niya-

# 1 012
Eee, това трябваше да е в спойлер! Laughing

# 1 013
100% за масовия БГ зрител този сезон ще е много по-интересен. Тук всеки втори си умре за Биг брадър стил риалити
Абсолютно сигурна съм в това. Около мен никой не хареса и не гледа другия истинския Сървайвър.

# 1 014
Любо, Любо, ама Любо е сред най-умните участници които сме виждали по тези шоута (поне аз).  Ако само си мислиш че си умен, а не си (Пеьо) - изхвърчаш.

# 1 015
Как е спечелил Любо?

# 1 016
  • Варна
Кой беше Любо?

# 1 017
Любо Жечев от къртицата

# 1 018
  • Варна
Това реалити не съм го гледала. Помислих, че е някой сървайвър.

# 1 019
Баджовците са на линия, само пишман тенисистът с арменски корени липсва. А и Златка, но тя отсъства по уважителни причини, в напреднала бременност е, иначе щеше да е спазарена.
Добре започват продуцентите, с отскок направо! Нищо де сеир да става! Nerd
Жълто, жълто та чак кафенее! Scream
Красота!

Общи условия

Активация на акаунт