🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 791
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 990
А неизвестните ще имат ли хонорар?

# 991
А неизвестните ще имат ли хонорар?

Неизвестните ще станат известни и ще касират/монетизират под формата на инфлуенсърство спонсорирано от реклами на всякакви глупави продукти.

# 992
  • софия
Следя. Странни решения тази година повечето формати да са по 3 ч. Твърде много е.
Очаквам Чефо да покаже интелигентна игра, Филип Буков не мога да го гледам, има нещо в него, което ме отблъсква. От Божана очаквам скандали и нервни кризи. ББ на остров с две думи.

# 993
И в турския Сървайвър имаше "отбор на известните" (ünlüler takımı), като всичките ги виждах за първи път, а по принцип им знам певците и актьорите. Явно са някакви инфлуенсъри и фръцли. Повече от 2 часа плямпаха в студиото четирима анализатори и коментатори, без да пускат никакви кадри от игри и изобщо ситуации от локацията на оцеляващите. Говореха за характерите, коя лесно палела клечката и как влизала в конфликти постоянно, кой с кого се комбинирал и коалирал и така настройваха зрителите да си оформят мнение за кого да гласуват. Та...ето как ще се уплътняват трите часа и у нас Grinning Да знаете какво ни чака!
Кои ли ще са нашите "анализатори" в студиото, когато има елиминации? Да ви кажа ли от сега? Джаферович, Калканджиева, Патрашкова...

# 994
И г-жа Батинкова ще очаква покана за студио.

# 995
Ако ми бъхтят 2 часа някакви "анализатори" ще има директен червен картон от мен това. Ще преглеждам битките само, да видя за какво иде реч и до там. При положение,че след 5 дена почва австралийският Сървайвър, този турско-български Биг Брадър на плажа не смятам да си го причниявам. Не стига, че взеха хляба на българите, които бяха замесени в реализирането на това реалити като натикаха предимно турски екип, а и откраднаха възможността на изключително подготвени фенове да влязат в него като спуснаха вътре някакви псевдо звезди....

# 996
Да се запиша в темата,пък да видим какво ще стане.Сеир ще има,то е ясно.
Добре почват с промото,може и да ни изненадат. Сега ясно,че за феновете на “истинския” Сървайвър ще е тегаво,но ще го преживеем(те)

# 997
# 998
Ако ми бъхтят 2 часа някакви "анализатори" ще има директен червен картон от мен това.
Не 2, а 4 часа беше това снощи. Но по турските телевизии прекъсванията за реклама са от по 15-20 минути и затова всичко се точи с часове. Да речем, че това е само веднъж седмично като има елиминации. В другите дни едва ли е така. В предишния сезон си попадах на игри и на някакви скандали край огъня. И това "взеха хляба на българите", момент... няма такова нещо, този формат по принцип не е български. Винаги има екип в чужбина, който държи правата и винаги има български екип, който го изпълнява. Малко да не пресилваме с "взеха хляба на българите", български снимачен и изпълнителски екип ще продължи да си има. А дали ще се кланя на американска, френска или турска фирма, която държи правата... това няма как да се избегне, форматът не е български. И "Един за друг" е израелски формат, това не означава, че "евреите взеха хляба на българите" или че при "Биг Брадър" - "нидерландците взеха хляба на българите". Тукашен екип винаги ще си има и без това не може. А и операторите, монтажистите и участниците не са вносни Wink

# 999
...........
Сега ясно,че за феновете на “истинския” Сървайвър ще е тегаво,но ще го преживеем(те)
Едва ли. Аз поне няма да го преживея. Все повече си мисля дали изобщо да гледам.🤔

# 1 000
не си напълно прав(а) или не си ме разбрал(а). Българският екип за заснемането на този сървайвър е намелен 80% от този, които засне предният (така да ти го кажа). Един за Друг си се снима изцяло от български екип.Говоря за редактори,сценаристи,режисьори,монтажисти,видео и звуко оператори и т.н.

# 1 001
Много помага, ако мислим за предстоящия сезон като за ново предаване, а не като за Сървайвър. Защото, който очаква Сървайвър в класически вариант ще бъде разочарован. Аз лично от новия сезон очаквам това, което ИВ биха могли да бъдат при нормални продуценти.

# 1 002
Ние взехме, че оплюхме всичко, още отпреди да е започнало. Аз харесвам и Биг Брадър по принцип, и Сървайвър, нищо, че са коренно различни. В случая явно ще е някаква мешавица. И да, тези "анализатори" ги имаше и в Къртицата.... скъсваха ми нервите, също и в първия сезон на Игри на волята (Жоро Милков и Ваня Джаферович), но беше веднъж седмично.
Иначе имам малко особено отношение към фрази от рода на "германците взимат хляба на българите... с Кауфланд и Лидл,  да пазаруваме само от български магазинчета", всеки си гледа бизнеса. Който е о̀правен, не остава без хляб. Мрънкането, че вечно другите са ни виновни, мен лично ме напряга доста.
Май забравихме, че 7 години нямахме никакъв Сървайвър преди петия сезон, после 7 години нямахме никакъв Сървайвър след петия сезон. Така по-добре ли е? Все пак ще има Сървайвър. Това е търговска телевизия и тя решава кое би имало по-голяма аудитория, съответно и рекламодатели. Щом се котират клюки, интриги, попфолк, турски сериали и т.н., значи има логика да отговорят на търсенето, за да имат печалба. Такава ни е аудиторията в по-голямата си част. Това не е БНТ, а изцяло търговска телевизия. Не е тайна, че Нова ТВ спечели огромни пари с Биг Брадър, а цените на рекламните клипове по време на предаването бяха в пъти по-високи от другите часови пояси

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 11:41 от diziler

# 1 003
А тия, които са ми известни също с малки изключения са ми мега неприятни, особено женската част.
Втрещена съм!
Почвам да си мисля че това е "търсен ефект"!  JoyJoyJoy
Това май е единственото логично обяснение.
Май ще гледаме Бигбрадърски Сървайвър?!
Е поне ще е нещо ново, такова животно не ни беше известно

# 1 004
То и аз се точех на класически сървайвър,но коментарното студио със сигурност ще превъртам.Интересно в кухнята какво ще готвят по три часа,те в един едвам вмъкваха интересните неща 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт