🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 790
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Хубаво промо, наистина. Въобще рекламата върви доста добре....
НО! Това трябваше да се случи миналата година..... ей така ще се забрави най-хубавия сезон на предаването Angry

# 976
  • Разпиляна във въображението
Различно ще е, но поне ще го има под някаква форма.

# 977
  • Великобритания
Водещия до кога ще го пазят в тайна ?

# 978
  • София
Някак колебливо ми идваше,но след това промо...ще се гледа.
Ще се абстрахирам от логото просто.
Запис и от мен.

# 979
Щом продуцентите са турски, това е единственият приемлив за мен вариант, за водещ.

Само, да не му става лошо от климатичните условия

# 980
Промото е добре направено, аплодисменти.

Добре е да, но и коментарите във фейса, под всеки участник, къртят.

# 981
Този Филип Буков не беше ли спряган, че ще е Ергенът???? Кой тогава ще раздава рози?

Семейство Джаферович няма ли да участват? Ваня може да го цанят за водещ.

Само това остава.И с неговия развален български..субтитри ще трябва да слагат Sweat Smile

# 982
  • София
Клипът е страхотен. Пипано е с пари и професионално. А и е много идейно. Браво!

# 983
  • Другата България
Чета ви, чудя се дали ми се пише и дали ми се гледа изобщо.....любимият ми формат евър /вероятно/ ще е Баш Бай Брадър на плажа, което ме накара за момент да се замисля дали пък все пак да не се прехвърля на “Ергенът“....., което пък от друга страна няма как да се случи, та вероятно ще го започна, поне.
Кастът дотук ми е някаква боза от “знаменитости“, половината от които срам, не срам, нищо не ми говорят, и чувам за първи път, някои дори ги виждам за първи път. Този Филип Буков го харесвах в “Откраднат живот“, харесвах ги като двойка с Неда Спасова, дано и тук се справя поне прилично. Сезонът на Божана съм го гледала от-до, за съжаление след това развитието ѝ съм го пропуснала, от вас чета, че е залитнала към друга крайност, различна от готвенето. Благо Георгиев без коментар, Макавеева съм я гледала в “Под прикритие“, знам я и покрай Мариан Вълев, бисексуалността и “Мен не ме мислете“, както и покрай това, че беше играла не помня коя постановка при условие, че ще бъде осигурено място на кучето ѝ Кари на първи ред в салона. Между другото тя никъде не ходи без Кари, не знам сега как ще стане....
Коприянова на какъв език ще им говори не знам, като тя е рускиня /полу/, цял живот живяла в Русия, сега е в Лондон, всъщност не сега, а от доста време....Татяна /срам, не срам - не съм запозната с творчеството ѝ/ вероятно ще пее, докато Божка “готви“.....
Странна компания, чакам “неизвестните“, там да си харесам някой, евентуално.
Промото и на мен ми допадна.
А, и накрая - тия три часови епизоди са ми абсолютен кокоши трън в петата. Особено след като прочетох, че НОВА отвръща на “удара“ с тричасови епизоди на Хелс Кичън в същите дни.

# 984
В момента по TV8 дават турското Сървайвър, от часове върви. Има живо студио с пряка връзка, коментиращите в студиото разпитват оцеляващите, те си разказват за скандалите и интригите, кой какво казал, кой кого обидил.
Номинирани за седмичните елиминации са Юсуф, Азиз, Алейна и Чаби

# 985
Тия "известните" с малки изключения са ми неизвестни.
А тия, които са ми известни също с малки изключения са ми мега неприятни, особено женската част.
Втрещена съм!
Дано плебеите са по-добре от набедената медийна "аристокрация"

# 986
А тия, които са ми известни също с малки изключения са ми мега неприятни, особено женската част.
Втрещена съм!

Почвам да си мисля че това е "търсен ефект"!  JoyJoyJoy

# 987
А тези известните как са попаднали там ? Не съм запозната, ако може да ми кажете! Поканени са от формата или сами са ходили на кастинг😆 и са си ги харесали 🤭

# 988
Поканени са, разбира се Grinning

# 989
И хонорари вземат не малки.

Общи условия

Активация на акаунт