🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 998
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Екстра ми дойде Йо.Тъй като сега повтарям епизодите,мога да кажа,че тя е напълно обективна.Точно това виждам и аз,кокретно в тяхното племе.
По-нагоре имаше статия със Зоран-ами абсолютно фентъзи. Simple Smile Той застрашен,той извергнат-леле-мале Simple Smile
Моимичетата около 6 пъти на епизод повтарят,че не искат да го гонят,просто отказват да са в коалиция с Марго и Ивайло,както той настоява.
Интереснен пункт ми беше и разказът й за журито.Аз за миг не съм се съмнявала,че тя точно не е спряла да се труди.За Алекс и Мила й е било ясно,че няма да ги пречупи,но да успее с Джу и най-вече с Драго-браво,момиче!
За Ванко каза,че е дошъл много късно и не е имала възможност,но пък той сам си е заявил,че ще вотира неочаквано.
Та ще ми е интересен сега Зоран.Също очаквам с нетърпение Денис и Джу,а също и Ани.Знам,че и Кари е поканена,нея я слушам с голямо удоволствие,въпреки,че не очаквам нещо съществено.

# 196
Гледайки Надкаста с Йо си спомних как в началото на сезона във визитките им всички се изкарваха супер challenge beast-ове и стратези, а накрая се оказа, че само 4-5 човека са гледали оригиналната продукция и са запознати с играта и стратегии, а останалите са там на лагер и каквото стане, но с претенции за победа.

# 197
# 198
  • София
Здравейте! Следя темата от известно време, но не съм коментирала, защото винаги съм назад - и с темата, и със сериите. Simple Smile
От известно време обаче ми е интересно къде гледате старите сезони - и български, и американски. Би ми било интересно да си пусна някой, докато чакаме евентуално за нов у нас.

# 199
Ако освен Драго, е убедила и Алекс и Джулка, както и предполагах, то победата на Зоран се дължи до голяма степен на Йоана.

Това не е вярно.Алекс даде вот за Ганка.

Драго от мъжка солидарност също щеше да гласува за Зоран така или иначе.Както видяхме,нямаха двамата конфликти и дори заедно със Зоран са си майсторили разни неща от дърво.Та,и тук Йоана няма намеса.

Единственият глас,който евентуално е насочила е този на Джулиана,но при значителната преднина на Зоран,той е бил от без значение.

# 200
  • София
Драго от мъжка солидарност също щеше да гласува за Зоран така или иначе.
Съгласна съм, че Йоана няма общо с победата на Зоран. Относно Драго - той е щял да гласува за Карин (искал "някой с чиста игра да спечели"), освен ако Йоана не лъже, а не мисля, че би излъгала точно за неговия глас.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 00:42 от La Vikinga

# 201
  • Другата България
Е, аз пък мисля че макар и малко, пряко или косвено, има.

# 202
За мен няма нещо общо и не е добре да се прави на интересна и да говори обратното.

# 203
  • Другата България
Ама тя казала ли го е?
Аз си правя такива заключения от другите й приказки, не разбрах за Зоран конкретно да е казвала нещо.

# 204
На мен ми идва в повече това его от Бо и Йо като топ играчите,които всичко знаят и могат в Сървайвър.Добре,че били те да правят стратегиите,добре,че били те,за да спечели Зоран.

Е,като сте толкова добри,защо едната отиде първа в журито,а пък другата с големи напъни победи в една игра и толкова?! Laughing Цял сезон шушу мушу в храстите не те прави добър играч в Сървайвър.

# 205
Бордо, добре дошла.
Българските сезони са изтрити, доколкото ми е известно. Епизодите от този сезон ги има в първия пост на темата.
Американските сезони гледаме тук:
https://watchseriesstream.com/watch-tv/watch-survivor-full-online-39437.4877692

# 206
  • София
Тя и да му е добавила 1-2 гласа, не бяха те решаващите. Даже се радвам, че Мила и Алекс не са поддали. Щеше да е много тъпо и за Ганка да няма глас, заслужи си да има поне малко и за нея. Пък нека Зоран си е победител.

Ако бяха други финалистите, можеше и да има значение нейното присъствие в журито. Сега Зоран си спечели. По пътя дотам обаче, можеше и да си, отиде няколко пъти още в началото. Отне му време да влезе в играта.

# 207
# 208
Здравейте! Следя темата от известно време, но не съм коментирала, защото винаги съм назад - и с темата, и със сериите. Simple Smile
От известно време обаче ми е интересно къде гледате старите сезони - и български, и американски. Би ми било интересно да си пусна някой, докато чакаме евентуално за нов у нас.
Първи, втори и трети сезон за съжаление не можем да ги намерим, но все си мисля, че ще изскочат от някъде Simple Smile Свалиха ги от Ютуб преди началото на този сезон.

Четвърти и пети сезон ги има в сайта на Сървайвър. Ето линк - https://survivor.btv.bg/tag/?tag=%20%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0% … =date&page=31 - първо е Камбоджа (пети), после се появяват епизодите от Филипините (четвърти), но мисля, че са всички.

# 209
  • София
Дидичка, Clouded-Minded, благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт