🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 96 009
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Къде гледате сезона отначало?

# 181
Много слаб отговор, Зоки, много разочароващ:

Цитат
Изключвайки себе си, според теб имаше ли някой друг, който също заслужаваше да победи?

Не,няма друг. (смее се). Тази игра е игра на ходове и коалиции. До преди години всичко беше за чест и достойнство. Но не е това същината на играта. Аз физически не бях подготвен, но съм голям инат и исках да докажа на тези, които ми казаха, че не ставам и не мога, че за мен не съществува такова нещо.

И не - не може да мине за шегичка.
В случая няма никакво значение ние колко малко сме видяли и какво са изрязали.
За мен - абсолютно разочароващ отговор. Първото изречение най-вече.

Целият текст тук:  
https://life.dir.bg/zvezdi/pobeditelyat-ot-survivor-zoran-pochuv … nachalo-na-igrata

# 182
  • in Wonderland
Надкаста с Йо. Много е приятна за слушане, добре й тече мисълта и разказва увлекателно. Супер им се е получило.

# 183
На мен Надкаста с Йоана ми беше един от най-безинтересните до момента. Приятна е, сладкодумна е, но не разкри почти нищо, което вече да не знаем.
За това няма вина, но все пак да си кажа.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 02:44 от Clouded Mind

# 184
  • София
Изгледах най-накрая Бо. Уау, ей това е Надкаст. Тези 2 часа минаха неусетно. Simple Smile
Изгледах след нея и Йо. 4 часа, хора, хаха. Лудост. Grinning
Ама не съжалявам, напротив. И от надкаста с Йо съм доволен. Но вече след Бо и Ганка няма какво кой знае какво ново да се разкрие. Все пак разбрахме още неща и видяхме нова перспектива на всичко случило се. В старите сезони нямахме тези шансове и кой знае какви неща сме изтървали. Сигурно 50% от случилото се наистина...

Яд ме е обаче, че Туджаров и Неделчо забравиха да зададат въпрос на Йо, който исках да чуя.
Ако случайно Бо беше на финал срещу Зоран (да кажем вместо Ганка, защото Бо имаше реален шанс да ги бие всичките на куба-пъзел ако знаеше как се реди) колко гласа щеше да вземе.
Така и не зададоха този въпрос, нито Йо се сети да коментира сама.

# 185
Приключих и аз Надкаста с Йо току що. Еми мога да се съглася, че не беше чак толкова интересно, но както преди това някой каза не по нейна вина. Представи ни една хем малко по-различна гледна точка, хем същата. Те с Бо имат много сходен начин на мислене и затова така се получи според мен. Иначе като че ли последната част, където говореше за журито ме грабна повече.
Все пак се радвам, че я поканиха и ще гледам и останалите Сървайвъри, независимо, че ще се повтарят.

# 186
  • Другата България
Какво за журито?

# 187
Обясняваше как се е опитвала да убеди Драго (който искал първоначално за Кари да гласува) да избере по-стратегически силен играч. За Джулиана, за Алекс. Как като са излезли от играта отношението един към друг се е променило коренно и такива неща.

# 188
  • София
Къде гледате сезона отначало?
В bTV Plus са достъпни всички епзиоди на сезона: https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/37726/survivor

# 189
Обясняваше как се е опитвала да убеди Драго (който искал първоначално за Кари да гласува) ...
Open Mouth
О!

# 190
  • Другата България
Ако освен Драго, е убедила и Алекс и Джулка, както и предполагах, то победата на Зоран се дължи до голяма степен на Йоана.
А то дори не е заради него.
А заради Кари.

# 191
Ако освен Драго, е убедила и Алекс и Джулка, както и предполагах, то победата на Зоран се дължи до голяма степен на Йоана.
Алекс си гласува за Ганка.
Но това за Драго ме застреля! Хич не ги й предполагах.

# 192
Обясняваше как се е опитвала да убеди Драго (който искал първоначално за Кари да гласува) ...
Open Mouth
О!
Каза, че това е казал първият път след като са се събрали след неговото излизане. Искал победител с различна и чиста игра.
Тя си взима кредит за промененото му мнение, въпреки че той ѝ е казал, че е негово си решение и тя не може да го убеди да си промени вота.

# 193
  • Другата България
Да си промени вота имах предвид.

# 194
  • софия
На мен в надкаста на участниците ми интересно как е минало всичко през тяхната призма. Те как лично са се чувствали в играта; тяхното мнение за събътията. Иначе то е ясно, че се обсъждат едни и същи събития, но гледната точна е винаги уникална. Досега и трите дами бяха страхотни, имат дар слово и чудесно присъствие . Тези ,които са останали огорчени от играта едва ли въобще се веснат в студиото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт