🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 997
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мила: Осъзнах, че не е най-важно да си най-добрият

Мила при Деси в Преди обед. Сами също се появява. 😊

# 211
  • in Wonderland
И Анелия в надкаста 😀

https://youtu.be/Cn1LVtHUpmQ

# 212
Гледам я сега. Много сладко момиче.

# 213
Не знам кой е слагал картата отзад, но искам да го поздравя:
 Да сложиш Мадагаскар до Южна Америка

И да сложиш Австралия  наобратно

си е направо за 6 по география Grinning Grinning Grinning

# 214
Те имат шега с Мадагаскар от първия епизод, където неволно го бяха сложили там. И за Австралия също се шегуват.

Епизодът с Анелия е по-интересен, отколкото предполагах.

# 215
  • София
Рубриката "Николаос+" - Специална вечеря с Ганка Статева и Иван Георгиев

Ганко при Цитиридис в някаква гнусна надпревара с гадни храни и неудобни въпроси. Аргх, имаше гнусниии неща, брр.
Ау, Ганка здраво му е стъпила на врата. Генералша. 😉 Бе живи и здрави да са и да се обичат. 😊

Джулиана: След Survivor гледам да отделям повече време на семейството и приятелите

Джулиана при Деси в ''Преди обед'' 🙂

# 216
  • София
Тази игра на Цитиридис е по подобие на Eat your Guts or Spill Your Guts от шоуто на James Corden, където е много забавна наистина. Въобще на Цитиридис почти всичките му рубрики са copy-paste. Не е много по темата коментарът ми, но ми е симпатичен Николаос и ме е яд, че не му се получава много шоуто. Simple Smile

# 217
Супер, имаме още един подкаст с Анелия Simple Smile

# 218
  • София
Да си призная, горчиво ми стана след участието на Ганка и Ванко при Цитиридката, тя го командори яко и го насмита всеки ден явно. Кофти връзка ще е. Изгледах Йоана в подкаста, огромен кеф, страхотна е. Тия дни ще гледам и Анелия, нямам търпение.

# 219
  • София
Драгомир: Дългото време далеч от семейството беше най-голямото предизвикателство

Драго в ''Преди обед''
Включване от автосервиза му.

Ауу, нарече Анелия, злобарка. И не поддържа отношения с нея. 😮

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 18:45 от Diavolo

# 220
  • Варна
Тази игра на Цитиридис е по подобие на Eat your Guts or Spill Your Guts от шоуто на James Corden, където е много забавна наистина. Въобще на Цитиридис почти всичките му рубрики са copy-paste. Не е много по темата коментарът ми, но ми е симпатичен Николаос и ме е яд, че не му се получава много шоуто. Simple Smile
Еми профила на масовия бг зрител, не е съвсем като американския, така че с копи пейст рубрики и смешки, които са успешни там, ще му е по-трудно тук.
Толкова пък да няма оригинална мисъл в бг ефира...  Sad

# 221
  • София
Драго в ''Преди обед''

Очаквано от най-добрия приятел на Пейо. Simple Smile

# 222
Драго в ''Преди обед''

Очаквано от най-добрия приятел на Пейо. Simple Smile

За мен Драго е една по-добре опакована и по-премерена версия на ПеЬо. Същината е идентична - тъмен балкански мачо(к) с всичките кусури, които произтичат от това. Въобще не се изненадвам, че още има зъб на Анелия - не може да преживее, че по-млад човек и то жена му намаза ските. Като си спомня самодоволната му усмивка от съвета, на който изхвърча - съмнявам се да е схванал собствените си грешки. Държеше се като овчар, но се оказа, че няма стадо.

Благодаря, че синтезирате подкасти и участия. Напоследък не ми остава никакво време да гледам/пиша, но ви чета преразказите и си мечтая за два часа свободно време да изслушам Бо. Simple Smile

# 223
  • София
Александра Петкова: Не съм търсила любовта в "Survivor"

Алекс в ''Преди обед''

''Иван ме потърси, за да бъдем в съюз. Той беше човекът, който искаше да изгоним Зоран още от първия племенен съвет, сподели тя''

# 224
Да си призная, горчиво ми стана след участието на Ганка и Ванко при Цитиридката, тя го командори яко и го насмита всеки ден явно. Кофти връзка ще е. Изгледах Йоана в подкаста, огромен кеф, страхотна е. Тия дни ще гледам и Анелия, нямам търпение.

И на мен ми направи впечатление, малко са ми като Младен и Дарина в Съни Бийч. Ганка се има за много по-умна, а Ванко си е добряк и нищо не казва.

Общи условия

Активация на акаунт