🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 855
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • пустинен пъпеш
Интересно защо Неделчо и Туджаров не попитаха Карин дали първа е видяла скрития идол преди Александра .

# 287
  • Велико Търново
Има ли такава вероятност? Защото пък, ако го е видяла, защо не го е взела?

# 288
  • София
Има ли такава вероятност? Защото пък, ако го е видяла, защо не го е взела?
Защото бяха трите заедно (не са от един лагер) и с идол, за който всички знаят, ставаш мишена, а не те пази. Така че тактиката в такъв случай е да се върнеш след малко и да го вземеш. От кадрите се виждаше, че и тя погледна там преди Алекс, но често така е скрито, че не се вижда директно, така че нищо чудно да не го е видяла.

Сигурно щеше да го каже поне в някое интервю досега.

# 289
За да го вземе по-късно сама и никой да не разбере.

# 290
Ако трябва да бъдем точни точно Кари тогава закачи мишена на Алекс, разказвайки, че Алекс е намерила идол на почти всички. И като цяло тази случка много малко се коментира или изобщо не се коментира при участията на Кари наляво и надясно Simple Smile

# 291
  • Велико Търново
За да го вземе по-късно сама и никой да не разбере.
Т.е. се надява другите две да не погледнат там, където тя е погледнала преди секунда? Наистина ли?
Да, гледах въпросната ситуация и знам как се разви. Именно затова не мисля, че Карин беше видяла идола. И именно след като разказа на всички, че той е у Алекс, някак ми падна в очите и докрая все имах едно наум.

# 292
Мисля, че ако Кари беше видяла идола и беше решила да го вземе по-късно, щеше да си каже в синхроните, а не го направи. Не се беше усетила, че може да има идол там.
Ей като се сетя колко добре тръгна в началото, накрая стана супер инертна. Аз даже бях забравила, че е била финалист. Симпатично момиче е, колкото и да не ми харесваше като играч в предаването.

# 293
  • Велико Търново
Щеше да си каже, да. Дори и да не е в синхрон, щеше в някое участие след финала да го каже. Не че съм ги гледала, но тук така или иначе пишете и коментирате всичко (за което ви благодаря), та това едва ли щяхте да пропуснете. Grinning А иначе мълчанието на Кари по въпроса е другата причина, поради която смятам, че не е видяла идола тогава.

# 294
  • София
Днес Зоран беше коментатор в Преди обед по бтв...
Ма този човек е много прост, ама мноого...
Някакси в онази среда в Сървайвър, горе-долу биваше, но между интелигентни хора личи, колко всъщност е тъп, но за сметка на това /както обикновено се случва с такива Wink/ с огромно самочувствие и стремежът да е "последна инстанция"... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 14:35 от art deco

# 295
Кой беше Горан?

# 296
Май се има пред вид Зоран.

# 297
Разбира се, че Зоран. Simple Smile Макар че аз не съм гледала..

# 298
Зоран и Бо тази седмица са коментатори в "Преди обед".
Всеки ден от 9:30 ч. докъм 10 и нещо.

Определено ми бяха много по-интересни в Сървайвър.
Тук някак не мога да ги възприема, а и тръпката вече не е същата.

# 299
И за мен тръпката вече не е същата, не мога да гледам и дългите клипове на Надкаста и нашето прекрасно момче Иван. Не са ми интересни вече коментарите и въпросите с отговорите, но него го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт