🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 114
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 540
Аз пак ще си пусна предположението, че ще го правят Иван и Андрей. Всъщност по каква линия са си близки с Джаферович?

# 541
Ако спрат турските сериали е съвсем възможно. Също така едно от другите две предавания могат да го преместят за уикенда.
Това няма шанс да се случи.

# 542
Би било хубаво да ги разменят със "Стани богат"...

# 543
Ако спрат турските сериали е съвсем възможно. Също така едно от другите две предавания могат да го преместят за уикенда.
Това няма шанс да се случи.
Би могло да се случи ако новият Сървайвър се вписва в същата стилистика! Trollface

# 544
  • София
Аз пак ще си пусна предположението, че ще го правят Иван и Андрей. Всъщност по каква линия са си близки с Джаферович?
По принцип не са, но Ваня Джаферович и Гуспата са им предлагали риалити формат, разработен от тях, т.е., искали са идеята им да бъде продуцирана от Иван и Андрей, това е било преди още Гуспата да започне да прави "Maximal Revenge". Оказало се е неосъществимо предложението, но са в работни и приятелски отношения.

# 545
Хора, по какво си правите изводите, че финалът ще е с смс-и и какво точно се има предвид под "международен формат" на Сървайвър?
Аз не съм гледала де що намеря международна продукция, но съм гледала САЩ, Австралия, Нова Зеландия, един ЮАР и един Израел, и не виждам разлика в регламента между тях.
Единствения път, когато съм гледала вот на публиката, то беше в един от нашите сезони.

# 546
Очаквам Игри на Волята, снимани извън България със стандарт в игрите от Сървайвър, също така очаквам самите битки да са честни. Очаквам и СМС вот за това, кой да напусне загубилото битка племе. Като е възможно СМС-вота да е между двама номинирани на племенен съвет, с тайно гласуване от играчите. Това, за да се запази нуждата от някаква социална игра в предаването.

Като цяло очаквам стандарта на битките в Сървайвър в комбинация с ББ елементите, съпътстващи всякаква намеса на публиката в едно предаване. И очаквам форматът да се излъчва с много малка разлика във времето на снимките и излъчването в ефир ( може би ден или два най-много ). Също така очаквам много голям рейтинг на предаването, бих заложил едни 50лв, че е много възможно да бие Игрите на Тъпарев като популярност и аудитория.

Само се моля да има друго име предаването, а не Сървайвър. Защото ще е много далеч от един истински, класически Сървайвър.

Аз не съм гледала де що намеря международна продукция, но съм гледала САЩ, Австралия, Нова Зеландия, един ЮАР и един Израел, и не виждам разлика в регламента между тях.
Единствения път, когато съм гледала вот на публиката, то беше в един от нашите сезони.
В една от предходните страници има инфо и клип в ЮТ.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 12:33 от Bengun

# 547
Само се моля да има друго име предаването, а не Сървайвър. Защото ще е много далеч от един истински, класически Сървайвър.
Дано!! Така е редно, защото това няма да е Сървайвър!!

# 548
Разбрах. Плъзнали са слухове, че няма да го прави Милошев, а турци - турците го правят като в гръцкия клип Grinning.
Ми не знам, както си го описал може и да е интересно, стига вота на зрителите да не е нагласен (аз за при нас не мисля, че е възможно за съжаление). Друг е въпросът дали такава игра е редно да се казва Сървайвър.

# 549
  • София
Щяло да има яко сеир и скандали
Спортисти, батки, кифли и т.н.
Игрите щели да са яки обаче и да не е режисирано, в смисъл да е честно. Ще го видим де...

# 550
Е, чудно просто...
Добре, а в гръцките, турските и румънските предавания, пак ли така се залага на сеира? Или това ще е нашият принос към техния вид формат.
Аз все пак се надявам да не е такъв случаят и да не сте прави.

# 551
Щяло да има яко сеир и скандали
Спортисти, батки, кифли и т.н.
Игрите щели да са яки обаче и да не е режисирано, в смисъл да е честно. Ще го видим де...
Да, ще го видим Simple Smile
По-добре някакво предаване, отколкото никакво генерално погледнато. Лошо само, че ще е под лиценза на Сървайвър, а това означава, че ще задраскат изцяло последния сезон и зададената от него посока на развитието на играта в България. За това можем само много да съжаляваме. Много.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 13:30 от Bengun

# 552
Последния сезон за базовия зрител, който си седи, пие ракията и ходи да спи след това, за да става за работа, и не му пука да следи предаването допълнително - си беше схеми, схеми, схеми и нищо повече.

# 553
Скрит текст:
Очаквам Игри на Волята, снимани извън България със стандарт в игрите от Сървайвър, също така очаквам самите битки да са честни. Очаквам и СМС вот за това, кой да напусне загубилото битка племе. Като е възможно СМС-вота да е между двама номинирани на племенен съвет, с тайно гласуване от играчите. Това, за да се запази нуждата от някаква социална игра в предаването.

Като цяло очаквам стандарта на битките в Сървайвър в комбинация с ББ елементите, съпътстващи всякаква намеса на публиката в едно предаване. И очаквам форматът да се излъчва с много малка разлика във времето на снимките и излъчването в ефир ( може би ден или два най-много ). Също така очаквам много голям рейтинг на предаването, бих заложил едни 50лв, че е много възможно да бие Игрите на Тъпарев като популярност и аудитория.

Да, за вота пак се номинират няколко човека и измежду тях се гласува с вот от зрителите, точно както и в ББ. Затова и се излъчва на момента - ден-два разлика, както казваш. И сезоните там продължават много време - 5-6 месеца

Това са броя дни в различните сезони в Гърция и в другите 2 споменати преди това e подобна бройка. Но може при нас като за начало по-кратко да го направят, за да видят как ще върви, иначе как ще избутат сезона толкова време
Скрит текст:

# 554
Това е тотална пародия - аз лично предпочитам да няма Сървайвър пред това да се прецака цялата идея на шоуто и БГ зрителя съвсем да се обърка. Или ако попадне на американски, австралийски итн сезон и да си казва, че всички са подлеци и интриганти.

Дълги игри (по 1 час) не знам как може да са интересни, но щом в съседките ни става тотален хит значи очаквам и тук...жалко, много жалко, че това няма нищо общо с идеята и духа на играта Сървайвър. Сезон от 198 дни също ми се вижда налудничаво и може да си направите сметка дали и колко ще гладуват участниците...
Игрите, поне това, което видях от кадрите не са нещо УОУ, малко трасе което се повтаря докато даден играч не вземе 3 пъти победа над другия в дуел и така всички се извъртат...много жалко, че оригиналните продуценти позволяват такава гавра в интернационалните формати.

Сигурно пак ще се коментира, но с болка на сърце и се надявам да не съм твърде критичен (както виждате още от сега съм).

ДАНО все пак не се сбъднат тези мрачни прогнзи, но факт е, че по света има такива извращения!

Общи условия

Активация на акаунт