Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 815
  • 363
  •   1
Отговори
# 105
Мда, ако има завещание, даже и наследство няма да има даже и да се бракуват. Сещам се за Хю и последната дето хем с дедо си лягала, хем нищо не получи накрая. Извод - кеша преди дедото Joy

# 106
С две думи - момата прави сфирки, шпагати, кълбета и търкалета... а дедо Марко не мре и не мре. Аз по друг начин освен да дойде попа да направят тройка -   задоволяване не виждам.

# 107
Каквооо? 65? Свекърва ми почина на толкова. Стига бе. Свършиха ли се младите, здрави мъже?

Свекърва ти не е извадка, а и ти натам вървиш, възрастта, де. Санким си доволна, като си с млад…Кога ще се научите да не лепите етикети на хората, не знам.

# 108
Средната продължителност на живота в Европа е много над 65. Не прекалявайте! За това няма ред.

# 109
Разлика 10-15-20 год. е допустима. Като 20 е много, трябва да се срещнат тя на 20, той на 40 макс.
Но 37 е...ами леко шантаво, пардон. Освен ако той не е световноизвестна звезда с преливаща сметка.
Той се възползва, и всеки добавен ден от тази "връзка" е бонус за него
За лИбов и бъдеще, какво да говорим изобщо!

# 110
Средната продължителност на живота в Европа е много над 65. Не прекалявайте! За това няма ред.
Айде, бе!
Половината списващи темата са/сме по-близо до средната продължителност на живота, отколкото до прощалната вечер след 8ми клас. Разбирам, че звучи много страшно да си около средната възраст за нещо кофти, но това не е причина да се правим, че ще живеем по 500 години.
Слезте на земята и не прекалявайте вие.

# 111
Така де, нито е причина да се правим, че няма да се разболеем и Умрем преди да сме ударили цифрата на средната продължителност. Щото тя възрастовата граница на заболеваемостта от тежки болести върви надолу.
😉

# 112
Е, то има и звезди, станали татковци към 80 годишни.  Антъни Куин например. Други масово над 65-70.
Отварям скоба, как са го постигнали Wink
Вярно е, че продължителността на живота се увеличи. Но Фатката е също да си в добро здраве и форма. Но за теб самия.
А за връзка с 30-40 години разлика е лудост. Колкото и да си във форма. За мен е нелепо.

# 113
Звездите не са ми критерий. Не е само здравето при тях; парите им осигуряват забележимо по-млада партньорка, която е в състояние да износи, роди и отгледа поредното им дете, дори те да се споминат.

# 114
Да се върнем на темата -65 годишен мъж е егоист, мързи го и не задоволява авторката, която е на 28. Пита се, как този застаряващ пенсионер дa стане по-ентусиазиран и поне от втория път да я задоволява? А, отначало , преди 7 години я е задоволявал?

# 115
Доста пъти се повтори вече: не е егоист, възрастен е и няма да стане по-добър любовник. 7 години не са малко време на тази възраст, нормално е да намалява способността му да я задоволява.

Струва ми се, че темата се изчерпа.

# 116
Ами, да, много отдавна се изчерпа и няма какво повече да анализираме и дописваме.

# 117
  • София
Има ли значение за нея, че е жив, като мерака му умрял?

# 118
Дано жертвата на авторката е сериозно подплътена. Друг отговор нямам.

# 119
  • София
По отношение на звездите. Слагаме възрастните, слагаме и "клуб 27" и средната възраст рязко спада. 😈
В нашия блок в последния месец са си отишли 2ма мъже - на 80 и на 77.

Общи условия

Активация на акаунт