Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 328
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 645
Ето и още един филм - Скритата истина i субтитри

И двата филма съм ги дала на сестрата на педиатърката ни, след като ме попита за една разумна причина да откажа ваксините. Още не съм се видяла с нея, интересна ще ми бъде реакцията.  Wink
Christian, какво мислиш за филмите?

# 646
Ето и още един филм - Скритата истина i субтитри

И двата филма съм ги дала на сестрата на педиатърката ни, след като ме попита за една разумна причина да откажа ваксините. Още не съм се видяла с нея, интересна ще ми бъде реакцията.  Wink
Christian, какво мислиш за филмите?
Toзи руският е особено въздействащ, да чуеш от устата на професори и светила в науката, че хората вече са станали имунозависими от ваксините и да чуеш големите цифри печалба от тях. Всичко е бизнес за корпорациите, за тях отделният човек няма значение. Подобно е с памперсите -- наскоро направих една калкулация и не можах да повярвам на очите си -- 80 милиона лева е печалбата от памперси в една малка България.  newsm81 (на Запада печалбите са много по-големи)

Как мислите, когато става дума за такива големи печалби ще ви оставят ли да отгледате децата си БЕЗ памперси и ваксини?! Thinking Или ще хвърлят всички усилия да ви убедят и заставят, ако трябва, да купувате продуктите им, "за благото на детето Ви"?

Също така ми прави впечатление, че и на нас ни повтарят една и съща песен като във филма -- ако не го имунизирате детето, като попадне сред други ще се зарази. Нищо такова. По-големият син на жена ми, който сега е на 16 години не е имунизиран като дете и все още е жив и здрав, изкарал е само една дребна шарка. Всъщност точно обратното, като минеше грипа през училище той винаги беше сред малкото, които оставаха в клас.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 11:49 от Ludmil

# 647
На Людмил линка не мога да отворя... Cry За кой филм става дума?
Додо79,Това филма "Vaccination-the hidden truth" ли е?  Него го zнам отдавна.

Ваксините не са само печалба.С печалбата само искат да ни zаблудят.Други са мотивите... Twisted Evil

В момента се превежда неЩо,което Ще отвори очите на всички. Peace

# 648
На Людмил линка не мога да отворя... Cry За кой филм става дума?
Додо79,Това филма "Vaccination-the hidden truth" ли е?  Него го zнам отдавна.

Ваксините не са само печалба.С печалбата само искат да ни zаблудят.Други са мотивите... Twisted Evil

В момента се превежда неЩо,което Ще отвори очите на всички. Peace
Не, този е нов, руски филм.
Ако си в чужбина няма да можеш да го отвориш, защото е качен на data.bg

# 649
Christian, да, този е филмът. Предполагах, че си го гледал, но бих искала малък коментар.  Simple Smile

Чакам с нетърпение да "прогледна"!  Sunglasses Ако трябва да помагме... Peace

Култивираха противогрипна ваксина в клетки от насекоми #Crazy

# 650
Следя темата.Но не ми се отварят и двата филма.Единственно субтитрите на Ваксината на страха.Имам намерени да се мотивирам с тях пред нашето джипи.

# 651
Следя темата.Но не ми се отварят и двата филма.Единственно субтитрите на Ваксината на страха.Имам намерени да се мотивирам с тях пред нашето джипи.
Пиши ми на ICQ 2647285, ще ти го пратя

# 652
ето го филма Скритата истина (The Hidden Truth)   за тези, които са в чужбина, на английски
http://video.google.com/videoplay?docid=8610554679207090010 може да се гледа онлайн

# 653
Намерих филмче, точно за ваксинационните програми и цялата история около ваксините. Вярвам, ще ви хареса:
ВАКСИНАТА НА СТРАХА
Субтитрите са тук

И аз не мога да го отворя. Tired Спомням си, че е пускан вече тук, но тогава пак не можах да го изтегля.

# 654
  • Пловдив
Да се похваля - днес бяхме на детски дерматолог. Издаде ни бележка, с която да отложим ДТК, също проба Манту, а за полио не даде бележка за отлагане, но каза че в момента, така или иначе, не може да се направи, защото дъщеря ми пак се обрина, много по - слабо, но наличието на независимо какъв обрив е причина да се забави ваксинацията!!!  Peace  Отлагаме само, но и това е нещо! Утре ще нося бележката на джипито, но смятам,че няма начин да не мине!  Praynig  А и на бележката не пише за колко време се отлага.... Wink

# 655
забележете, дори във филмите против ваксините се говори за реакции 2-3 седмици след ваксиниране.

Но никой не говори за последствия след 10-15 години? Защото може би се проявяват като "нормални" болести -- аутизъм, напълняване, късогледство, кожни заболявания, проблеми с паметта и т.н.

И какво се крие зад фактът, че от 70-та година насам се появява по една нова болест всяка година? Въпреки всичките ваксинационни програми. И че в момента Българите живеят най-малко от всички европейци (вчера го четох) -- 68.8 години? Въпреки рутинните противогрипни ваксинации и прочие. От най-дълголетната нация в Европа се превърнахме в най-късолетната?? За толкова кратко време... Похвално за някои хора...

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 20:08 от Ludmil

# 656
Искам да питам, ако някой знае, сега, след като Самуил не е ваксиниран и не възнамеряваме да го ваксинираме, какво? Няма да ходи никога на детска градина и училище ли?

# 657
забележете, дори във филмите против ваксините се говори за реакции 2-3 седмици след ваксиниране.

Но никой не говори за последствия след 10-15 години? Защото може би се проявяват като "нормални" болести -- аутизъм, напълняване, късогледство, кожни заболявания, проблеми с паметта и т.н.

И какво се крие зад фактът, че от 70-та година насам се появява по една нова болест всяка година? Въпреки всичките ваксинационни програми. И че в момента Българите живеят най-малко от всички европейци (вчера го четох) -- 68.8 години? Въпреки рутинните противогрипни ваксинации и прочие. От най-дълголетната нация в Европа се превърнахме в най-късолетната?? За толкова кратко време... Похвално за някои хора...

тези болести не са от вчера. винаги си ги е имало. нови болести се появяват всеки ден. от както се е появила първата клетка в света.
пп. сравни колко хора са умрели от грип през 1918г. и колко от торс.

# 658
Здравейте на всички.
Ще задам конкретно въпроса си, тъй като наистина нямам време да прочета 33страници. Стигнах до 7ма страница, но просто няма начин да изчета всичко до край.

Родих дъщеря си в 32г.с., тя все още е в болницата в отделението по Неонатология. Знам, че при изписването ще ми дадат препоръки за ваксинация и т.н. но искам директно да попитам ако тук има родители на недоносени деца кога сложихте първата ваксина? Слагахте ли изобщо ваксини или поради какви причини не сте?
Доколко е опасно ваксинирането на недоносено дете?

# 659
Бенджи,поzдравления...Постепенно Ще реШите вьпроса.ПОжелавам ти успех.  bouquet

Имам новина
Готви се "ваксина" среЩу птичият грип,който Ще бьде театрално предиzвикан от индустрията.
"Ваксината" Е чип,който под предтекст ,че е ваксина, Ще бьде имплантиран на населението масово.В цяла Европа.За другите страни има други планове.И zа тях Ще докладвам като дойде време. Peace
Бьдете наЩрек. Peace

Недоносени деца НЕ се ваксинират.ИzобЩо не се ваксинира...ама..всеки реШава сам.

Общи условия

Активация на акаунт