На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Здравейте,
Предстои ни едноседмичен престой в Одрин и когато отидох до офис на Глобул, ми казаха, че няма никаква възможност за по-изгодни разговори, дори ме предупредиха да внимаваме с мобилните данни, защото имали клиенти със сметки по невнимание с по 3-4 000 лв.
Нещо съм скептична относно това, че няма възможност за изгодни разговори с БГ, затова моля да споделите какви предплатени услуги ползвате.

Относно ACR palas и ние сме доволни, защото локацията ни устройва, а и във вътрешните улички има доста аптеки, оптика и няколко магазина за медицински  принадлежности + 2 хранителни магазина.
Купихме си карта от Водафон с 20гб интернет за 290лири. Аз ползвам Вайбър и Месинджър. Сега ни предстои 10 дневна почивка в Турция и просто ще си я заредим.
ММ е на Виваком и си пуска пакет по 5лв на ден с някакви минути и МБ.
Това което са ви казали в офиса не е вярно. Предлагат се роуминг пакети, както само за инернет, така и за минути и интернет. Уви..цените за седмица са височки. Седмичният пакет само за инернет е "Roam&Surf Europe L" и влючва 700 мб. на цена от 19 лв. Седмичният пакет за разговори и интернет е "B Call&Surf Europe L" и включва 600 мин., 600 мб и 600 sms за Турция, на цена от 36 лв.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 09:34 от AnMary

# 316
За видеата на Денислав, рекламираха последно хранителния магазин Марги, намира се в улицата срещу джамията. Цените са една идея по ниски от другите магазини.

# 317
Здравейте! Може ли някой да преведе ситния текст, моля. Бутилка олио на посочената цена може да се купи 1 за всеки 100 л от сметката или само 1 бр. И с гугъл преводача не мога да разбера офертата само при плащане в брой ли е или не? Благодаря предварително!

# 318
Top_kalitko, не са казали, че няма пакети, а че НЯМА ПО-ИЗГОДНИ.
Пакетите им не струват. 600-700мб са нищо!

# 319
  • Пловдив
Препоръчайте място с вкусни дюнери в Одрин, че последните пъти взимам до малката джамия на центъра и са станали страшно безвкусни, а преди бяха супер.

Ние няколко пъти взимаме от дюнерите до Бим-зад Ераста който е. Не са зле особено за гладен човек Simple Smile

# 320
  • София
За видеата на Денислав, рекламираха последно хранителния магазин Марги, намира се в улицата срещу джамията. Цените са една идея по ниски от другите магазини.

Не съм обръщала внимание дали цените са по-ниски, но този магазин се намира на централна улица и е много трудно да се намери място за паркиране. Няма го многообразието, което е в Мигрос, но пък стоката (поне това, което съм купувала) е била винаги прясна, защото предимно местните си пазаруват и винаги има клиенти.

# 321
# 322
Някой да знае курса на цкб банк че в понеделник ще ходя и мисля с тази карта да пазара.Според това което аз видях е 11,7 ама много нисък ми се вижда.Да не греша нещо.
ТЛ -ЦКБ курс  продава  0,1288.В Тавекс е 0,122 Дано съм полезна.

# 323
  • Пловдив

Не съм обръщала внимание дали цените са по-ниски, но този магазин се намира на централна улица и е много трудно да се намери място за паркиране. Няма го многообразието, което е в Мигрос, но пък стоката (поне това, което съм купувала) е била винаги прясна, защото предимно местните си пазаруват и винаги има клиенти.

А цената на златото, която дава в клиповете е несъществуваща в нито един златарски магазин в Одрин.

# 324
Благодаря много .Май по добре да изтегля от тук и да купя лири от безмитния.Поръчах си карта револют ама не е дошла още.А знаете ли в понеделник на петъчния пазар дали има дрехи.

# 325
  • Русе
Накрая на клипа показаха паркинга на магазина. Така, че има къде да се паркира.

# 326
Здравейте,

С изтеклите карти на Марги, какво правим? Презареждат се на касата или трябва да си купя нова?

# 327
  • София
Благодаря много .Май по добре да изтегля от тук и да купя лири от безмитния.Поръчах си карта револют ама не е дошла още.А знаете ли в понеделник на петъчния пазар дали има дрехи.

Има, но малко, само няколко сергии.
В понеделник е основно зеленчуков, продават млечни, маслини и т.н и не е толкова голям като петъчния.

Лири може да обмените и в Мола. Курсът е малко по изгоден отколкото в БГ.

# 328
  • Стара Загора
В сряда бяхаме в Одрин. По-голямата част от нещата плащахме с карта на ЦКБ. От извлечението видях, че лирата е 0,1207 без такса за превалутиране.

# 329
Супер е тарифата.Каквото стане.Да си напазаруваме пък няма да го мисля толкова.Шофьора е малко нервак,дано ни изтрае.После ще пиша как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт