Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 386
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 810
NiaV,
И това ще мине. Все пак не се изхвърляй с много тоалети, виж на чантите може да се разчита. Те не изневеряват като дрехите.
Всяка свободна и дълга рокля дори след време пристегната с колан пак ще е функционална.

# 811
Ния, скъпа! Бременността ни променя, но не завинаги. И лято идва, широки и ефирни дрехи, много разходки и лека храна. След няколко месеца ще си си в топ форма, вярвам това! И никой не те съжалява, поне аз не. Ръчкам те директно и най-загрижено да си ОК
И наистина изглеждаш прекрасно за майка на малко бебче. Не си толкова напълняла! Purple Heart Green Heart
На висока платформа можеш ли да ходиш сега?

# 812
Аня, абсолютно съгласна за чантите. Аз съм сериозен любител на хубавите такива и имам приятна колекция- вчера докато пробвах си представях с какво бих носила одеждите- нямам търпение да ги извадя.
Пинк, оценявам ръчкането и препоръките- все пак 20 кила тежат. Платформи нося по принцип, но в момента има известна доза нежелание да кача подутите си крака в нещо. Явно е от кортикостероидите, защото качих и един номер обувки. Ще се радвам на предложения обаче, имам един код от obuvki.Bg, който изтича тази седмица.

# 813
Тялото може да се моделира. Просто иска време. Правилно хранене, макар че му се хапва на човек понякога, особено с деца и под стрес.
Носете колан за след раждане за да се прибере по-лесно.

# 814
Ния, върни роклята на майка ти. Simple Smile. А клинът просто го забутай в някой шкаф за известно време. Екстра си. А скоро ще си си пак ти.

# 815
NiaV,
кортикостероидите действат така, трябва време за да се изчисти тялото и ще върнеш предишната форма. Не се стресирай, почвай лека полека да спортуваш, спазвай нормален хранителен режим, не носи дрехи които прещипват тук и там, за да не обезформяш тялото си. До 6 месеца - година би трябвало да изчезнат доста от плюс килограмите, защото са от лекарства. Супер че се е запазила талията, качила си равномерно затова и ти стават S размер Simple Smile Изглеждаш пищна и сочна

# 816
Дами, я да попитам нещо.
Разчиствах и намерих голямо парче плат dupion коприна, или сурова коприна, както аз го знам. Разкошен плат с лек блясък, обаче бял на сини райета!
Не знам за какво съм го купувала, най - вероятно за рокля, но не се виждам в такъв десен. Дали да не го дам да го боядисат черен или какво да си спретна от него?
Боядисвал ли е някой копринена дреха и дали става добре?
За София за боядисване взимат само памучни, вълнени или ленени дрехи без примеси„ има ли примес не се получава, особено пък за смяна на цвета.
От боите за текстил, които се ползват в пералня може да видиш дали има за коприна, отрежи едно парче и пробвай какво ще стане и как ще изглежда щом си решила.
Харесвам райета въпреки, че не нося, колко метра е.

# 817
Ния, не те виждам за първи път и си прекрасна както винаги! Шопинга ти е страхотен, идва лято - наслаждавай се на бебка, хубава храна и слънцето и всичко ще си дойде по старо му.

Silver pearl, според мен не боядисвай плата. Бял плат на сини райета ми звучи страхотно, морско и лятно. Вчера видях дама беше с много красива рокля в такъв десен, чак съжалих че не я питах от къде е.
Много искам и бански в бяло и синьо за тази година.

# 818
Трябва да го премеря, нещо като 4 м.е, но е по - тесен.
Май стига за рокля. За пералня и аз мислех, но коприната по принцип трудно държи цвят, Георгиева е права.

# 819
Ох, бе Ния, прекрасно изглеждаш, носи си дрехите с гордост и самочувствие красиво мамче!

# 820
Имам поне 5-6туники (за някои могат да минат направо за рокли) с дължина около коляното и няколко пръста над него.
Като рокля няма шанс да ги нося, но какво да обуя отдолу?
С панталон категорично не стават.
С клиновете под коляното...ми се струва много демодирано.
А са нови и не ми се иска да ги хвърлям.

# 821
И аз имам няколко, преди ги носех с панталон, сега съм се замислила за нещо такова, но трябва да пробвам с някоя налична пола. Може и да не е сполучливо

# 822
сутрините в които излизам много рано слагам скини дънки и отгоре рокля риза до коляното/около коляното и ходя така докато не се стопли 🙂

# 823
С къс клин е моето предложение, разбира се зависи как изглеждат туниките.

Благодаря на всички за насоките ❤.

# 824
NiaV, бебока е много сладък (сладка). Въобще не се притеснявай за килограмите, важното е да си здрава и бебока да е добре! Ти изглеждаш напълно нормално за след раждане. Едно е да раждаш на 22 и да излезеш от родилния дом в състоянието, което си била преди бременността, друго е на по-зряа възраст
Аз лично, като дебела мога да ти кажа, че такива разпуснати рокли с воланчета и т. н. въобще не са комплимент за едра фигура!
Аз препоръчвам и нося структурирани дрехи. Т. е. панталони с ръб, ризи и блузи, които имат форма и са от плътни материи. Овърсайзните и широко пуснати дрехи правят фигурата безформена. Наблегни на талията, глезените.
Абеее, не се притеснявай толкова.
Целувки и гушки на малката!

Общи условия

Активация на акаунт