Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 378
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 870
Цитирала съм дерматолога си и в друга тема, но както казва той идва момент във възрастта на една жена, в който трябва да избира между лице и дупе. Та колкото повече приближавам 40, толкова по-ясно става, че и моят момент дойде.
Днес съм със зелената рокля на Манго, която показах- отровно зелена на живо, коралово/оранжево матово червило, жълто злато, кецове и Dolce Amalfi на Xerjoff (пак лятна трепачка) и определено настроението ми е далеч по-добре.
Денси, Ал, след като пробвах Pantheon Roma M с Денси и попаднах в розовия рай, реших да се образовам на тема рози и уд и вчера пристигна MFK    Oud Satin Mood Extrait. Ако на някой във Варна му е ухаело на рози от посока София, това е защото го ‘пробвах’ с 4 пръски. Мор. Къпах се 2 пъти, но е разкошен. С едно пръскане…
Пинк, прекрасна си. Какво значи твоето момиче, защото сте като сестри! Изглеждаш чудесно. А тя е с най-джиджаната рокля. Освен blush роклятя с бродерии, която си показала, никоя друга не ми хваща окото. Но и не си падам по бални рокли.

# 871
Доста снимки гледах и аз на абитуриенти. Нищо интересно и впечатляващо не видях. Едно 99% от роклите ми се струват демодирани. Гледаме подобни модели вече 3-4поредна година.

# 872
Пинк чудесно изглеждаш с тази дължина. Имаш финни глезени и не знам защо искаш да ги криеш вместо да ги показваш.
Щом толкова ти харесва онази рокля си в купи, но ти гарантирам, че деколтето ще се свлича.

# 873
Пинк, прекрасни сте .Hug
Много красиви рокли.

Ния, цоп в клуба на феновете на уд. Heart Eyes

Момичета, наближава края на месеца, какво ще обсъждаме в следващата тема? 🤔

# 874
  • някъде под слънцето...
Nia ,
Хвърли по  едно око в  Сара и Масимо.
Имат  хубави  миди рокли с ръкави
Първите  в  памук ,
 но  предимно в бяло., а при вторите , рами, поплин, лен , едноцветни и щампа.
Все нещо може да  ти хареса.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 15:19 от sl

# 875
Благодаря, ще отида след малко Simple Smile.

# 876
Абитуриенти, само на снимки гледам тази година. Порастнаха ни всички познати деца вече. Извадих си роклите и полите вече и си ги нося с всичките си бели крака, иначе сигурно до средата на лятото трябва да чакам някакъв тен да се появи Simple Smile
Белите кецове - голяма радост, след като преодолях една от личните си трайни задръжки (бели кецове само със спортен екип Simple Smile)

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 18:41 от pep_si

# 877
Варненки винаги избивате рибата Simple Smile

Прекрасно ти е детето, Пинк, да и върви по вода в живота, но ти определено имаш нужда от +3/+5 кг... мисля, че вече съм го казвала, ако не съм да знаеш, че си го мисля всеки път като те погледна! Прости ми откровеността, фен съм до гроб на "стройно", но наистина мисля, че ще ти е от голяма полза и ще продължиш да си стройна! Hug

Смях се с глас на коментара на ММ на мома Ния, той ще да е роднина на моя Wink

Малко лятно вдъхновение от една (UK) кака, която гледа ревюта, но си прекроява трендовете в носими за нея. И се справя съвсем не зле! Малко твърде много залита в неутрали, но и цветовият и тип е такъв, за нашенки - повечко цвят ще е само от полза!

Същото от Американска гледна точка:

Същото, но от Новозеландска гледна точка:

PS И Ния, да си купиш задължително И Биркенщоци! Ей сега ще ти покажа с кои те виждам - миналата година ги имаше по вашенско!

Аз си взех бозави, разбира се!

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 17:35 от Agent Provocateur

# 878
Красиви рокли, като за бал Simple Smile
Много красива селекция Pink Dress, нда, във Варна по-знаят как да се обличат
Каква си тъничка....ще се скършиш

NiaV, малко по-просташкото е "лице г продава", но си е чистата истина Simple Smile
Dolce Amalfi с тоя кардамон изглежда супер, ще мина тия дни да го тествам.
Умирам си за отровно зелени дрехи, един костюм си бях ушила, почти като Отровната Айви се бях докарала Simple Smile

pep_si, много ми харесва ансамбъла в ляво, този с цветната пола Simple Smile
Белите кецове са ултра универсални, като белите маратонки (и Старозагорската гара Simple Smile

# 879
Агент, моите биркенщоци са същите като твоите - не ги нося, харесвам ги, но не са ми удобни! Sad

# 880
!?! Koe по-точно е неудобно? Няма ли начин да се коригира?

# 881
Днес съм с любимите ми Биркита Аризона. Набиха ми краката, едва стъпвам. Не съм ги вадила от Октомври и докато свикна сега ще е зор. Твърди са като налъми, а краката са свикнали на камери на маратонки.

# 882
Биркита нито харесвам, нито са ми удобни.
И са си баш като налъми на вид.
В жегите и за километри ходене нося сандали на нисък или среден ток

# 883
На Биркенщок и аз не съм фен, но пък има и тези, а и опитите ми да свикна не бяха много настоятелни, нали съм по мързеливите работи, къде по-лесно да си сложиш  един пач на уморените крака, отколкото да полагаш допълнително усилия.

# 884
!?! Koe по-точно е неудобно? Няма ли начин да се коригира?
Няма начин, неудобно е ходилото, има издигнато на свода, а аз съм с паднал свод!

Общи условия

Активация на акаунт