На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 194
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Естествено, че не се включва.

# 391
Признавам се за виновна, отивам да трепя учители. Цигари не пуша, някое шоколадче да ми донесете в затвора.
Както и да е. Мина ми.

# 392
  • София
Защо? Включили ли са им го?

# 393
Защо? Включили ли са им го?
Да Cry

# 394
  • София
Винаги има неадекватни квестори, които даже не са си прочели инструктажа. При дъщеря ми днес, за малко да им позволят да си водят бележки докато четат текста за преразказ (7 клас).

# 395
  • София
Крайно време е да започнат налагане на санкции за такива квестори. Не зная дали са предвидени так, но хубаво ще е да има.

# 396
Инструктират ги на място. Вероятно им го раздават и в писмен вид. Твърде вероятно е да са си  цъкали през това време по телефоните.

# 397
  • София
Светкавица, поредното доказателство за непрофесионализъм и откровено пренебрежение към отговорностите. Хубаво е, че от това НВО нищо не зависи, но същото се случва и при 7 клас, и при 12 кл. Ако можеш, дори само от спортна злоба, подай оплакване до РУО и МОН.
Аз се отказах да меля на дъщерята, след като направих теста при условията на изпита им и бях на ръба да не ми стигне времето. Имах и 3 грешки на затворените въпроси (нищо, че се имам за "голямата работа" по БЕЛ). Та, щерката много се впечатли колко бяла и добра съм Joy

# 398
  • София
Изобщо не съм се и опитвала да реша теста, защото веднага ще ми се срине авторитетът. Joy
Казва, че ѝ е стигнало времето, но пък то зависи и какво е написала. Като я знам каква е джаста-праста ...
Твърди, че по математика е по-подготвена, макар че не са взели всички уроци. Тя си ги била научила.

# 399
  • София
Какво нещо са различните деца. Седмокласникът се прибра, хвърли се на теста, изчисли си точките, по желание отиде на курс, за да обсъди грешките с учителката...

Наборката и в 7-ми клас не пожела да погледне теста и сега не пожела дори да го обсъди. Класическата реплика е: "не искам да говоря, защото не знам какво ще се окаже после". От изпита директно на курс по рисуване - без да е яла, без да е пила. Там я опънали 5 часа, права на статив да рисува някакви кокаляци, като след 3-тия час я почерпили кафе Joy Прибра се изгладняла и уморена като куче, като си носеше още кокаляци да си ги рисува за домашно. Изсъсках, че трябва и задачи да се решават, на което ми отговори "знам, не мисли че не знам" и разговорът приключи Close

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 22:26 от Gorg0nzola

# 400
Аз не се опитах да го решавам, тя сама си го прегледа и се разстрои, откри си още една глупава грешка от това, че е търсила под вола теле.
Разчиташе на този резутат да си запази достойнството:joy:
понеже по математика очаква около нищо и половина.

# 401
Щерката поне за две-три деца е разбрала, че са видели Човек и общество и това са писали, явно ще е разпространена грешка.
Като цяло се е справила, но наистина ми е интересно какъв ще е крайният резултат.

# 402
Хора , направо недоумявам. Понеже всички говорят , че за 10 клас не им било стигнало времето на много деца, а сега чета и на родители… Та реших и аз да го направя: ами  отне ми точно 25 минути, като съм си писала всичко -без резюмето накрая.  На мен 10-то класното ми хареса, защото не наблягат на учебния материал, а на общата картина. Седмокласното ми се стори малко по-трудно от “нашето”, но не съм чела текста за преразказ. И МС е в кюпа с тези, на които не им стигнало  времето, но за да си го провери. Сигурно е бързал и допускам грешки от липса на време за обмисляне. А това се тренира с практика и четене по диагонал и бързо осмисляне на текст…

# 403
Горги, и моята водоБлейка и в седми, и сега не иска да си свери с отговорите. Видяла е Йовков и е много горда от себе си. Върна се като мокра кокошка в ранния следобед.

# 404
Аааааа не така за водолеите. Те решават тестове на друго ниво. Паралелна реалност минимум. Какво тук значат някакви си отговори.

Общи условия

Активация на акаунт