Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Братоева мисля, че беше дъщеря на оправната съдийка "мафиотка" от "Седем часа разлика". Отвлякоха я, изнасилиха я и майка и я прати в Х'америката при брат си ли беше, там при някакъв роднина да се възстановява. Нещо такова помня.

# 106
Няколко поста по назад я има качена серията. Благодарение на Mari _Mar се гледат и в чужбина.
На мен не ми е неприятна Братоева. Най обикновено момиче, но Бахаров ми е непоносим и с гласа си и с физиономиите си.
Много благодаря ... направо да се чуди човек какво съм гледала и чела.
Благодаря на Мари Мар. Страхотна е

Редакция: Джаста праста, права си. Точно тя е. Момичето определено има развитие. Не я харесвах в 7 часа разлика. Но вчера ми направи добро впечатление с актьорската игра. Оф, пак да си кажа, че с това русо мнооого, ама хич не ѝ отива.

# 107
Аз мернах някъде статия, че Братоева се оплакала, че фризьорка съсипала косата и преди Съни Бийч, та явно и на нея не и харесва така.
На мен ми е дървена Братоева - някак не успява да ми предаде емоции. Гласът не ми е проблем. Иначе героинята и я разбирам - тя много направи за Гомес, а той постъпи доста гадно с нея. Не и беше длъжен, разбира се, но веднага след като се скараха отиде при Ивон - все едно никога не му е пукало за Виктория.

# 108
  • Галифрей
Братоева мисля, че беше дъщеря на оправната съдийка "мафиотка" от "Седем часа разлика". Отвлякоха я, изнасилиха я и майка и я прати в Х'америката при брат си ли беше, там при някакъв роднина да се възстановява. Нещо такова помня.

Да спомням си го и  най-откаченето, че тя се влюби в насилника й 😂 Играеше Димо Алексиев, близнаци. Аз само това  помня. Играеше го голвма любов с него  направо..ъъх.

# 109
  • Разпиляна във въображението
Харесвам Анжела още от "Връзки". Жалко, че не продължиха със сериала.

# 110
  • София
Този епизод беше доста по-добър. Пораздвижиха се нещата. 🙂
Анжела Недялкова си е досущ като Дана. Аз не я обърках, знаех, че е момичето от ''Връзки'' (любим мой сериал), но има и доста визуална прилика с Дана от Фермата 6, факт. Много ми гареса адвокатката, легна си просто на мястото, браво на Анжела.
По принцип в този сериал няма полярни персонажи. Или само лоши или само добри. Засега истински злодей на 100% е само отмъстителната майка. Просто така е изграден образът и, че никакъв шанс да и симпатизираш дори и на 1%
За мен Никола си е лекенце и не го харесвам, но много добре виждам и добрата му страна, че му е липсвало внимание и признание, че се бори със себе си и държи добрината си насила затворена.
Хм, какво стана със старата дясна ръка на Никола, Вививан? Надя Иванова? Дали изобщо е кастната за сезон 2? Така и не дадоха да я е уволнил или каквото и да е. Сега Виктория ли ще е вместо нея? Тя не е много убедителна като лоша. Иска да е отмъстителна, ама мимиките и са като на добричка, насила карана да го играе лошата.
Не ми стои убедително обаче как измамиха такъв играч като Тасев старши. С поставен нотариус и какво ли не. Това в реала е на практика невъзможно. Но ок, няма да го нищя, все пак е комедия и трябва да има завръзка. 🙂

# 111
Връзки как да продължи повече. Мария гръмна любовника си. Накъде повече?

# 112
  • Галифрей
На мен Никола ми харесва като злодей.  Не го пнасям и ми иде да го франсна. Има стил с тези костюмчета ( ужас са) и смешна прическа, излъчва злоба,елетност. Но е хубово, че показват малко добра страна в него. Аз харесвам сложните персонажи и как хитро правят интриги, без тях няма филм. 😀
Искам да му направят подъл номер и той се изложи тотално 🍿

# 113
Братоева не я харесвам поведенчески.Не знам каква актриса е,ама така декламира и фамилиярничи,че като Мартин от под прикритие седи.Пълно дърво.В седем часа не беше толкова главен персонаж и не ми е правела такова впечатление.А с това русо ми боде очите,загрозява я.Иначе е хубаво момичето,симпатяга е.
Според мен адвокатката за Жорката я гласят,как точи лиги горкия 😂.
Вторият епизод по ми допадна,нормално да сме малко пренавити и с големите очаквания,прави сте че завърши драматично и трябва да се доразвие тази линия.Няма как само иху,все пак отразява реалността.Столичаните като бяха само смешни,да не би да не се изчерпаха след първите сезони.Харесва ми сериала,ама Иване ако сте сменили сценариста върнете го липсва духа на първия сезон.

# 114
  • Бургас
Бре, тази адвокатка, с кого ли не я сватосахме. Той и Младен точи лиги, нали нАучната работничка все е заета.Ходи си с Гомез, но не вярвам да му свалят ореола на рицаря в сериала с някаква забежка. Мисля, че с Никола ще са искри и огън двамата.Тя нафукана и той....

# 115
Никола ми харесва като образ. И Бахаров много добре го играе. В първи епизод се видя, че не остана очарован от действията на майка си. Мисля като Дяволо, стреми се да се доказва и да бъде приет, признат и обичан от баща си.

Да, това с нотариуса беше недостоверно. Те милионите така се прехвърлят и фирмите така се делят, в някакъв офис в МОЛ. Подобни бизнесмени сигурно имат екип от юристи и т.н., но и аз си затварям очите, за жанра си е приемливо.

# 116
Изобщо не трябва да става дума за друг, адвокатката е на Жорко. Ми влюбен е човека повтори го няколко пъти. 😁
Освен Вивиан и моят любимец Стойчо-розата къде зачезна? Не могат да ни лишат от този прекрасен комедиен образ.. пък.

# 117
  • Варна

Освен Вивиан и моят любимец Стойчо-розата къде зачезна? Не могат да ни лишат от този прекрасен комедиен образ.. пък.
Не го ли видя вчера?
"Полякинчето" беше на яхтата му, когато каза на Гомес, че ще трябва да пита преди да се присъедини към екипа на новия хотел.

П.П.
Относно адвокатката, мисля че ще бъде интересно когато се разбере кой я е наел. Очевидно не беше самия Тасев.
Любовта на Жорко към нея обещава доста смях..

# 118
Пак по американски модел са действали.
Нотариусите ходят на адрес, да, но само в определени и изрично упоменати случаи и за определени документи, не за всичко, камо ли пък в Мол. Дразни ме съчетаването на българската действителност с американските похвати. Ако ще се пресъздава българската реалност наеми консултанти юристи за сцените свързани с правните въпроси и не ми създавай българска сцена по американски. Тъпо е и точно този похват ужасно ме дразни. В България сигурно всеки пети е завършил и практикува право и липса на такива консултанти няма, даже има излишък. Прави ми впечатление, че в множество български сериали, сцените свързани с юридическите въпроси са пълен батак и са от нелепо траги-комично смешни до нетърпимо дразнещи. Ползвайте консултанти, хора, не боли, ако и да струва пари.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 15:49 от Джаста Праста

# 119
Оле, вярно ли? Къде съм спала. 😁 Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт