Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
...който е пълен идиот.

# 601
Може и да е идиот като цяло, но в частност за детето си може да е изключително добър баща, още повече, че има пример със собствения си баща, който мисля, че той няма да последва и ще се опита да бъде до детето си и да му бъде баща какъвто той самия не е имал. Вероятно. Предполагам.

# 602
  • Галифрей
Аз очаквах,че Никола  ще беснее цял сезон ще злобе а то стана кротът като агънце и му симпатизирам. 😘😂Г-н за Тасев старши мен си беше кофти татко, биеше се в гърдите,че е мъж ама не е. Яд ме е че Гомес  му се връзваше и праваше всичко за него и какво получава? Нищо, само каране😒

# 603
Благодаря Джасте!🙌
Мненията ти винаги са точни, аналитични, изпълнени с хумор и точен усет към нещата! Необходими са тук и ти благодарим за тях! Радвам се, че си се съгласила с моето, благодаря!

# 604
Мда, като е пълен идиот поне да беше ползвала презервативи. И не е нужно да се събира с него, той може да се грижи за детето и без да бъде заедно с Ивон. Но да не му дава да го види...

Калин май е станал арабски шейх 😂. Радвам се, че ще видим отново сините му очи и дано някога  видим Любомир Ковачев в по-различна и хубава роля в киното 😊

# 605
Мен пък изобщо не ме интересува, че Никола е леке и, че Бахаров е още по-голямо леке. В тази сюжетна линия има някакъв материал за развитие. Той да се промени и да спечели Ивон. Това би било интересно. Поне заради добрата игра на Явор, се усещаше някаква химия и да държи зрителя заинтересован. Винаги любовна нишка е интересна, но не и като тази Ивон-Гомес, все едно между бюрото в офиса и стола...

# 606
Калин нали се ожени за някаква арабска принцеса.

Ивон един път не я видях да се усмихне този сезон... Гомес май и той.

Обаче пък от цялата работа каква хубава реклама направиха на Панагюрище Joy Направо мисля да го посетим лятото.

# 607
  • Галифрей
На мен ми в забавно преди няколко дена казах  на шега ей са Калинката ще се завърне и той верно ве 😂 Дам явно ама нали е шейк човека може да си има много жени.  Ех Любчо защо ти дават да играеш кофти муже и злодей ама си хооот 😳🫠❤
Ако бутне Даруна от някоя скала евала! 😄
Искам имаз на моретоооо 😫

# 608
Ами те не са щастливи заедно, за това е така
И аз очаквах някакви страшни интриги от Никола и Виктория, а той един добър и благороден цял сезон, тя само помагаше и подкрепяше Гомез... Какво е това нещо не знам

# 609
  • Разпиляна във въображението
Помага и подкрепя Гомес, но със задни цели. Той не я иска, иска си Ивон. Обаче Никола и Виктория ги виждат по друг начин нещата. Ако не е имало "нищо" от страна на Гомес към Ивон, и обратното, като отношение един към друг, то нямаше Вики да се озлобява и да ревнува предния сезон.

# 610
  • Варна
Помага и подкрепя Гомес, но със задни цели. Той не я иска, иска си Ивон. Обаче Никола и Виктория ги виждат по друг начин нещата. Ако не е имало "нищо" от страна на Гомес към Ивон, и обратното, като отношение един към друг, то нямаше Вики да се озлобява и да ревнува предния сезон.
Направо оправда хиляди ревнивци, които твърдят, че щом изпитват ревност, значи има нещо ...
Имало е там нещо недоизживяно, но и двамата го бяха преодолели. Намекна се че Ивон е имала доста безразборни връзки след това, Гомес се е развел... ама трябваше Ивон да забременее от Никола, че да се съберат...
Абе може да се изсмуче от пръстите някаква логика, но и на актьорите не им се получава..
 Никола и Ивон са огън..
И миналия сезон тръпка между Гомес и Ивон нямаше, сега обаче даже не са и приятели...

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 17:48 от Хексе

# 611
  • Разпиляна във въображението
И Гомес просто от добра душа си е дал името и живее като истинско семейство с Ивон.
Въпреки че два пъти го повтаряха първи сезон трябва отново да погледна. Нямаше ли сцена, в която Ивон отвори вратата на апартамента на Никола и там беше Гомес?

# 612
Ели-Мели, как да го посетите?! Направо се местете там Joy

# 613
  • София
Имаше сцена, в която Гомес разбра за Ивон и Никола, ама хич не беше любовна ревност. По-скоро се нацупи, задето тя е с един вид "врага". Иначе ако ѝ се беше мусил за всяко гадже, нямаше да могат да се гледат. 😜

Ако толкова имаше чувства между тях, имаха хиляди възможности да се съберат след развода на Гомес. Разбираемо е, той по приятелски да се грижи за нея и детето ѝ, но ми е силно неубедително, че има любов между тях. А може би просто на Бойко и Евелин не им се получава. 🙄

# 614
А може би просто на Бойко и Евелин не им се получава. 🙄

По-скоро това май Wink, нещо не им се получава на теззи актьори и това е.

Общи условия

Активация на акаунт