Забременели след инвитро тема 51

• 60 721
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Най-добре се свържете с АГто!

Момичета, притеснявам се, че от седмица не слагам кринон, а до няколко дни продължаваше да излиза във вид на кафеви буци. Последните 3 дни има и кафяво-жълто зацапване. Притеснявам се, на някоя да се е случвало толкова дълго да се чисти или това зацапяане може да е от нещо друго. Последно бях на преглед на 31.10 и всичко беше ок.

# 676
Здравейте, момичета. В първи триместър случвало ли ви се е да имате жълтеникаво течение, без никакви съпътстващи дискомфорти… на места чета, че е нормално, но разбира се докато дойде прегледа се обезпокоих.

# 677
На мен ми е казано, че всичко различно от белезникаво/ бяло/ прозрачно трябва да бъде взето под внимание. Поне това са инструкциите, които аз имам от моя лекар. Да не е от утрогестан поставян вагинално? Или друг прогестеронов продукт?

# 678
На мен ми е казано, че всичко различно от белезникаво/ бяло/ прозрачно трябва да бъде взето под внимание. Поне това са инструкциите, които аз имам от моя лекар. Да не е от утрогестан поставян вагинално? Или друг прогестеронов продукт?
аз имам сега кафеникаво-жълто зацапване, повече от седмица след спиране на прием на кринон.Според мен е от това, но се притеснявам и утре ще отида на АГ за да види.

# 679
Прогестеронът ми е инжекционен, този път не поставям глобули.
При наличие на инфекция може ли да се третира в 10г.с?

# 680
Ако не слагаш нищо вагинално е възможно да са гъбички или вагиноза. Пуснете си микробиология и урина. Аз в 10г.с. бях с вагиноза и то без симптоми, но изчакаме до 14г.с.,за да съм влязла във втори триместър и я излекувахме. Преди това слагах само вагинални лактобацили.

# 681
Благодаря, ще пусна тази седмица задължително. Дано търпи отлагане лечението.
Успех и на вас ☺
Ако не слагаш нищо вагинално е възможно да са гъбички или вагиноза. Пуснете си микробиология и урина. Аз в 10г.с. бях с вагиноза и то без симптоми, но изчакаме до 14г.с.,за да съм влязла във втори триместър и я излекувахме. Преди това слагах само вагинални лактобацили.

# 682
Аз от самото начало съм с патешко жълто течение, а вече съм в края на 7ми месец. Пусках 100 микробиологии - всичко чисто. Казаха, че "хормоналният ми фон се бил променил и оттам течението". Преди 2 седмици стана супер обилно, след като пих антибиотик и пуснах фемофлор в Геника, съвсем очаквано се оказаха гъби, но единствената промяна беше в количеството, беше си все така патешко жълто.
С две думи - може да е нормално хормонално течение, може и да са гъби. Пуснете си микробиология или Фемофлор задължително, защото инфекциите, особено бактериалните, могат да спукат мехура.

# 683
Момичета, какво ви е мнението за пренатален тест? Първата ми морфология мина и всичко е наред. Но все още ми е притеснено. Какво ви е мнението?

# 684
Аз правих такъв тест, въпреки, че според док нямаше нужда. Наистина ми подейства много успокояващо.

# 685
Ние също правихме, просто още преди да съм бременна бях решила, че стане ли ще направим. Но все пак ние сме над 30 години. Просто за спокойствието съм готова на всичко. Вярно скъпо е, но безпокойството ми действа много зле. Ако решите да правите, разгледайте има различни тестове, като цена и брой неща които изследват, както и различни фирми тестове  като мисля че всички са надеждни. Въпрос на избор.

# 686
Момичета, какво ви е мнението за пренатален тест? Първата ми морфология мина и всичко е наред. Но все още ми е притеснено. Какво ви е мнението?

И ние с мъжа ми решихме да направим.

# 687
Аз направих такъв тест, защото иначе щеше да ме тресе параноята през цялата бременност.

# 688
И ние правихме, но, ей така, просто за спокойствието на мъжа ми. Реално и да му имаше нещо на бебето, аз аборт няма да направя никога. За мен беше просто ранна информация за пола Simple Smile

# 689
  • до най-прекрасния мъж
Не съм правила, правих само БХС, докторът ми беше достатъчно спокоен и убеден, че всичко е наред. Ако се съмняваше в нещо, щеше да препоръча амниоцентеза. Детето ми е здраво, но дори да не беше, нямаше да го махна, освен ако не ставаше въпрос за състояние, несъвместимо с живота.

Общи условия

Активация на акаунт