Две бленувани чертички щом видях, към БГ мама завтичах се в час 🤩 (януари)

• 40 110
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте отново и от мен!
За мен това е втора бременност, имам син на 2 години. Час съм си записала чак за 30.05. Simple Smile
Обмислям отново да се следя в Тина Киркова, както и с първата бременност.
На работа казах вече, защото тъкмо се върнах и съм на изпитателен срок, исках възможно най-рано да разбера как ще го приемат, за щастие ръководителката ми влезе в положение, разбрахме се да си работя и да я държа в течение.
Неразположения за сега почти нямам, с първата си бременност повръщах от 2ри месец до 9ти всеки божи ден и искрено се надявам с тази да не е така. Simple Smile
Това е от мен за сега.
Ще се радвам скоро да направите група във фейсбук, там съм доста по-активна. В групата на синът ми всеки ден си пишем от самото начало до ден днешен. Simple Smile

# 91
  • София
Момичета,

то хубаво честото уриниране е симптом за ранна бременност, но аз вечер почти не спя, ставам през час Disappointed
Преди няколко дни имах силни позиви за уриниране, като при цистит. Пия Неоренал форте, но вечерното уриниране ми разкзва играта, защото почти не спя. Някой с подобен проблем? Мисля да си изтегля часа за прегледа за по-рано другата седмица.

# 92
Твърде рано е да ти се пишка толкова често. По скоро пусни урина и виж цистит наистина.
Наистина има чести уриниран,  но не чак така. Аз се будя по 1 път. В напредналите месеци беше по 2-3 на вечер, но на всеки час е твърде много.

# 93
  • София
Твърде рано е да ти се пишка толкова често. По скоро пусни урина и виж цистит наистина.
Наистина има чести уриниран,  но не чак така. Аз се будя по 1 път. В напредналите месеци беше по 2-3 на вечер, но на всеки час е твърде много.

Аз с първата бременност дори въобще не съм пишкала така до последно.

# 94
Намерих група във фб ,ако някой се интересува😀 Още е съвсем малка https://www.facebook.com/groups/701406884525828/?ref=share

# 95
  • София
Може би ще бъде полезно да си направиш консултация с дерматолог. Предполагам, че може да помогне за случая. Дано всичко е наред ❤️ Иначе аз предните две седмици се събуждах в 5-6 сутринта, а по принцип едва ставам за работа. Тази седмица се върна старата аз - не ми се гади толкова много и не ставам рано. Единствено съм мнооооого гладна и след като се наям ми прилошава и започва леко гадене. 😊

Цитат на: Inferiya
link=topic=1441878.msg44784281#msg44784281 date=1652949991
Привет, привет Simple Smile Днес видяхме малка точица, стои си на място Simple Smile На 30ти имам пак час за сърчице Simple Smile

За първи път репродуктивния ми ме издразни ужасно много -.- Ще ви се оплача малко -.-
Скрит текст:
Попитах го дали мога да си ползвам слънцезащитното за алергични, защото имам много тежка алергия. Той ми каза, че бременните принципно трябва да ползват слънцезащитно и да не се излагат на слънце заради опасност от хиперпигментация. Чудесно, това го знам, не съм малоумна, но алергията ми избива дори от минимално слънце, ако не съм със специален крем. Каза, че ако изрично не пише дали може или не може, а "питайте специалист" значи няма как да ми каже, защото няма изследвания. До тук добре, разбирам го. Но след това ми каза, че такова нещо като слънчева алергия нямало... не задълбах, защото страшно се ядосах на секундата, но това беше мега удар под кръста за човек, който има алергия от 2ри-3ти клас и едва е намерил някакво решение след 20 години мъки.

# 96
Момичета а вие как сте с настроенията? Забелязвам при мен последните дни съм голяма ревла. Рева докато гледам тъжна сцена на филм, на новините за едно болно момче нуждаещо се от средства за операция, абе за по принцип съм си чуствителна, но сигурно е от хормоните рев и не мога да спра 😂

# 97
  • София
Аз последните 2-3 дни съм много зла, защото съм гладна, а като се наям ми е зле, доспива ми се и съм кисела, че не мога да спя. Като цяло, горкия ми мъж и горките ми колеги 😂

# 98
Мария, да, най-вероятно ще се консултирам Simple Smile Само да чуем сърчице и ще отида Simple Smile Утре ще ходя да ми източат кръвта за всичките му там рутинни изследвания -.- Толкова ми писна вече да ме дупчат, а като знам, че ме чака още много... Поне Станулов ми даде пълен списък и за по-нататък, че ако мога да комбинирам някакви неща Simple Smile

# 99
  • София
Аз утре съм на урина, ПКК, кръвна захар и кръвна група. Хич не обичам да вися в лабораторията, ама... Налага се. А какво още да очаквам да искат като изследвания? Да се подготвя психически 😅

Мария, да, най-вероятно ще се консултирам Simple Smile Само да чуем сърчице и ще отида Simple Smile Утре ще ходя да ми източат кръвта за всичките му там рутинни изследвания -.- Толкова ми писна вече да ме дупчат, а като знам, че ме чака още много... Поне Станулов ми даде пълен списък и за по-нататък, че ако мога да комбинирам някакви неща Simple Smile

# 100
Eй ги Simple Smile Вирусологията я направихме преди инвитрото, както и там цитонамазка, кръвни групи, а-у. Нямам идея дали са задължителни за всички. Мисля да си пусна и ft3, ft4, винаги си ги пускам с tsh-то, за всеки случай заради Хашимотото.

# 101
  • София
Супер! Благодаря ти!

Eй ги Simple Smile Вирусологията я направихме преди инвитрото, както и там цитонамазка, кръвни групи, а-у. Нямам идея дали са задължителни за всички. Мисля да си пусна и ft3, ft4, винаги си ги пускам с tsh-то, за всеки случай заради Хашимотото.

# 102
Задължителни са вирусологиите няма как.
Аз днеска от 16 часа не мога да спра да ми се гади направо умирам. Вечер корема ми е адски подут и ми е супер тежко направо не знам как ще издържа. Тази бременност е толкова различна. Предния път си бях пушка сега и на храна съм толкова придирчива. От всичко ми се гади ако ми се яде нещо - една хапка и край.

# 103
Онзи ден бях на преглед да чуем сърце. Следващият чак след 3 седмици. 😂 Като знам първият път колко се вълнувах и чаках да дойде всеки преглед и сега покрай нон стоп болното ясленче, тия неща минават междудругото. Включително се наложи и с него на преглед да ходя.
Имах много тежка бременност, през която ми се наложи от 19 седмица да лежа почти денонощно до края и се надявам това да не се повтори, понеже този път наистина няма как.
А симптомите са точно 0. Ама 0. Даже на моменти забравям, че съм бременна. 😂

Тези общи групи във фейсбук по принцип са скандални. С първото дете бях в такава, този път мисля да се въздържа, че ги ползвах като  дневна доза виц.

# 104
Здравейте,

И аз се присъединявам към вас, надявам се всички да изараме много безпроблемна бременност.  Аз съм на 36 г и 7 г.с. Това ми е първа бременност и много се вълнувам и притеснявам. Живея в Англия и тук подходът към бременността е мн по-различен, така че много се радвам на всякаква допълнителна информация и съвети:relaxed:

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 12:41 от Alekscheee

Общи условия

Активация на акаунт