Обсъждане на имотни обяви-28

• 49 163
  • 666
  •   1
Отговори
# 75
Сори, нещо през телефона не ми се получават линковете.
Редактирах.

# 76
1974 г., твърдо. Като се изхвърлят боклуците и ще се види колко е просторен. Има варианти за добро преустройство - кухнята и стаята до нея да се обединят в кухньохол и пак ще има 3 отделни спални, едната от които (сегашният хол) ще бъде огромна, с опция за дрешник или поне достатъчно много гардероби. Част от балконът (пред кухнята) може да се остъкли и присъедини, и без това е тесничък, а останалата част от балкона да си остане пред две помещения. Среден етаж, без скосявания. 4 от 7 етажа, ако е вярна информацията в обявата, означава, че има асансьор. 11 квадрата таван и отделно мазе си е супер, за складови помещения.

По-новият е със скосявания, от времето, когато слагаха по 2 мансардни етажа - вижда се и на снимките, едни (х)лабави навеси от поликарбонат, от скосените покриви до тераските ще тече вода при всеки дъжд и сняг. Въпреки че на пръв поглед изглежда по-добре, на практика също е за тотален ремонт.

Вече конкретната локация на двете кооперации и околностите ще могат да се видят и преценят на място.

# 77
man_darin_ka,
Уникална си! Hug
По-новият е на ул. Балканджи Йово 1.
Старият не е ясно в коя част на Мъглен е.

# 78
Първия ап си заслужава ако на човек му се занимава да ремонтира. НС с такава квадратура реално ще иде 145кв + отделно още 19кв складови помещения. По ул Мъглен не съм минавал от 15г, но като гледам е доста добре като локация. Ще глътне още 300е/кв за ремонт и още 15к за данъци и такси., грубо общо към 250к евро, мисля че е много добре предвид пазара за тази локация и размери. Ако ги имаш парите взимай смело. А дали миже да се раздели на два 2ст за под наем?

# 79
На мен ми трябва голям за живеене и затова не се замислям за даване под наем.

# 80
За локацията вие си преценявате, но на мен Балканджи Йово повече ми харесва като локация. Но пък там улицата е тясна и гледате директно в отсрещния блок. На частта към Гешов единствения плюс е, че може да се ходи пеша до центъра. Иначе в този случай като че ли съм повече за старото строителство. Тези блокчета 2000-2010 са ми доста съмнителни по принцип. Би било добре в този случай ако апартаментът е външен, за да не си говорите със съседите през стените.

# 81
https://m.imot.bg/details/1d164502675594208

Този не го знам къде е но разпрделението и цената са прилични. Като го гледа човек, ще си каже че не сме в имотен балон или има нещо съмнително Grinning

# 82
Определено има нещо съмнително.
Както и в тази обява. Квадратурите са реални, измерени от вътрешната част на помещенията:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d161979522043490

# 83
Гого, този ми прилича на един комплекс в Красна Поляна, Семирамида 2 ли се казваше, не помня. Този от последната обява пък не знам какъв е, но се продава от години.

# 84
Moonriver, как така от години?
Обясниха ми, че от април се продава. Собственикът има още един такъв и мезонет в сградата. Трите са един над друг.

# 85
О не, със сигурност съм го виждала много отдавна в обявите, тъй като и аз гледам в Лагера. По-скоро го свалят периодично.

# 86
Ех, значи, аман от лъжци!
Зададох един куп въпроси за собствеността и на думи всичко беше наред!

# 87
Е аз не казвам, че е проблемен. Може да има доста причина да не се купил, може по някое време и собственика да се е отказал. Ако ви харесва си го проучете просто. На мен винаги ми е било чудно какво е това вляво на стената на дневната, прилича ми на Итонг, но на снимките не се вижда много добре.

# 88
Стената външна, тухла и пред нея са сложили пет сантиметра Итонг уж за изолация.
Два еднакви апартамента, с реална квадратура на тази цена, на това място да не се продадат ...
Ще проучим, разбира се, но като се има предвид какви кутийки на какви цени се продават сега, си мисля, че има нещо много нередно.
Имотите са пуснати и в тайните групи на брокерите. Хоум 2 Ю отдавна да са ги грабнали, ако нямаше проблем...

# 89
Зигизаги, трябва да ги видите на живо. По снимки е едно, на живо - съвсем друго.

Преди години, около 2016-2017 г., гледахме един 2-стаен НС на Мъглен, подобен на твоя 4-стаен на мансардните етажи. Със сходни балкончета и скосявания. Беше много потискащо. Виж и фасадата - НС, но е зле, има следи от течове, а селянията с шкафчето до бутилките с капачки - нямам думи просто. Спалните са сравнително малки, със скосявания. Виж тръбите на парното как пълзят към горната мансарда.

Ако 4-ст. СС е на Мъглен, гледах в Гугъл вю примерно бл. 53, такива блокове има и срещу СРС, но в Хиподрума. Много ми харесват, солидно строителство. Много добро разпределение.

Но на живо човек или харесва, или не харесва.

Общи условия

Активация на акаунт