🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 425
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Варна
В ежедневието имаш избор, разликата е голяма.

# 1 711
Ако се хиперболизираше, щях да развивам теории, че нищо не ѝ е пречело на Питонова да счупи чашата в главата на А., както се е заканвала, че ще я набие и прочие неща докато спи и докато няма камери. Налице са грозни постъпки и не приемам оправдаването им, защото А. била еди си каква.
Дали ще се намеся ако две жени си крещят като двете в предаването? Ако се случва пред мен, ще направя коментар, да. Нищо, че може да ми теглят една сочна най-малко.

# 1 712
  • Terra incognita
Само че тази ситуация не е възникнала в нормалното ежедневие на тези жени, а в изкуствено създадена и донякъде контролирана  и изолирана среда. В този смисъл, може би е нормално да има подобни изблици. Човешка психика.

# 1 713
Недейте да идеализирате Александра. Само защото в последните епизоди не ни показват истеричните й изцепки и как дразни другите момичета не значи, че се е променила.
И да припомня, че доскоро Дениз в синхроните говореше срещу Сашка, демонстративно ставаше и излизаше от помещението. Сега Дениз ми изглежда фалшива в опитите си да е любезна с нея.
И двете не ми харесват.

# 1 714
За пореден път - никой не твърди, че постъпките на лицето В., 27 г., са провокирани от лицето А., 34 г., нито пък, че са оправдани. Това, което описвате, не е хипербола.

Ако се хиперболизираше, щях да развивам теории, че нищо не ѝ е пречело на Питонова да счупи чашата в главата на А., както се е заканвала, че ще я набие и прочие неща докато спи и докато няма камери. Налице са грозни постъпки и не приемам оправдаването им, защото А. била еди си каква.
Дали ще се намеся ако две жени си крещят като двете в предаването? Ако се случва пред мен, ще направя коментар, да. Нищо, че може да ми теглят една сочна най-малко.

# 1 715
  • Terra incognita
Никой не идеализира Сашка. Просто изцепките на Виктория са толкова натрапчиви, че всичко друго бледнее.

# 1 716
Цитат
Аз си мисля, че Виктор не решава коя участничка да си тръгне и коя да остане. Той е като кукла на конци: казват му: "Не се меси в конфликта" и той изпълнява. Казват му: "Виктория трябва да остане" и той изпълнява. Има някаква сюжетна линия, която продукцията следва и желанията на Виктор не са от значение. Също мисля, че Виктор отдавана е разбрал игричките на рускинята и няма симпатии към нея. А се преструва, че се колебае, защото така му се казва.

Абсолютно съм съгласна. Виктор неколкратно показа, че не харесва Виктория – каза ѝ кучка не един и два пъти, на ритуала с къната, като ѝ даде парите, ѝ каза да си ходи

# 1 717
Много страстен темперамент имаме българите. Такива вълнения за скандал между две подпийнали жени, които и без това се изложиха. То мишки, то топки, то робска психика и национална чест. Дайте по-бодро и не правете чак такава драма.

Сценките вчера бяха смешни и не мога да си представя, че хора над 17 могат да участват в подобно нещо и да се гонят по диванчетата за да не/се виждат.
Вие изпадате ли в такива ситуации в ежедневието си?

Всъщност истината е, че ако това предавани се излъчваше в друга цивилизована страна щеше да бъде спряно още на втората седмица заради excessive bullying. Поне със сигурност щеше да има извадени участнички или outrage щеше да е толкова голям, че нямаше да ни покажат и половината от това, което видяхме.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 11:04 от Lygia

# 1 718
И накрая - двама се карат, а третият печели.

Никой нищо не е “прогледнал” след формата. Ергенът си е все същия муньо, а стадните добичета са всички около рускинята.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 10:40 от Tsugumi_

# 1 719
Нещата не са в бяло и черно - Алекс - най-добра и Виктория - най-лоша. Ясно е, че всяка има и положителни и отрицателни черти и прояви. Въпросът е, че начинът, по който един човек реагира, когато е провокиран и раздразнен, показва изключително много от характера и възпитанието му. Тук мисля, две мнения няма, Капитонова се изложи чутовно снощи, че и не само, с репликите си, с квалификациите "психопат" и "зло" и с простащината да си хвърли чашата по А. Виктор също много се изложи с реакцията си (липсата на такава), а ако си мислят, че зрителите изведнъж ще припаднат по Дениз, пък хич не са уцелили.

# 1 720
  • София
“- Съжаляваш ли за постъпката си?
- Не
Аз съм сигурен, че тя съжалява”

И аз съм сигурна, че тя съжалява. Но не съжалява, защото е обидила и наранила друго човешко същество, а защото си е изпуснала нервите и си е показала злобата, и гадния, мръсен характер точно преди финала, и Виктор я е видял точно колко долна и мръсна гад е. За това съм сигурна на 100% че съжалява.

Връщам се да ви чета

# 1 721
Всичко е сценарий . Нали трябва да има зрителски интерес 🙂

# 1 722
Нещата не са в бяло и черно - Алекс - най-добра и Виктория - най-лоша. Ясно е, че всяка има и положителни и отрицателни черти и прояви. Въпросът е, че начинът, по който един човек реагира, когато е провокиран и раздразнен, показва изключително много от характера и възпитанието му. Тук мисля, две мнения няма, Капитонова се изложи чутовно снощи, че и не само, с репликите си, с квалификациите "психопат" и "зло" и с простащината да си хвърли чашата по А. Виктор също много се изложи с реакцията си (липсата на такава), а ако си мислят, че зрителите изведнъж ще припаднат по Дениз, пък хич не са уцелили.
Гледах, гледах, не видях никой да хвърля чаши.
Гледайте бе хора, не само да пишете.

# 1 723
Махленската свада умело я разпали Деница. Тя ревнуваше зверски от Виктория (странно ми е, че не от Алекс) затова подпали огъня и после ''Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи...''
Като не си от тия, събирай хербария и да те няма.
  Грозните сцени нямаше да се случат, ако една от двете участнички беше  по-различна от другата.
И двете пращят от злоба, и двете демонстрират сериозни липси в общата култура, и двете умело си играят играта,  и двете са с мания за по-по-най.
Виктор е последното нещо, за което се мразят. Та, ''влюбената'' Александра не знае имената му, а ''влюбената'' Виктория го целува, така че все едно и е баща.
Затова двете се мразят, защото са еднакви, всяка вижда у другата себе си. Всяка критикува нещата у другата, които не харесва у себе си.
 Единствената разлика между тях е начинът, по който реагират след скандал.
Александра реве, докато на Виктория не и пука.

# 1 724
Гледах, гледах, не видях никой да хвърля чаши.
Гледайте бе хора, не само да пишете.

Хвърли цялото съдържание на чашата си по Александра и дивана?! Май наистина гледаме две различни предавания

Общи условия

Активация на акаунт