🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 409
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 755
Отвратителен епизод. Досега не ме беше напрягал така. Но Виктория, понеже голямата ѝ гордост е да разплаква по-големи от нея хора, мен пък ме уплаши. Сериозно. Тази демонична усмивка не на място. Тея зъби хищнически. Ако сте гледали Адвокат на дявола, приличаше ми на онази мулатка, която си трансформира лицето в демонично.

Чудя се какво ѝ е на тая девочка?! Не е добре и това е пределно ясно. Според мен е възможно от близки да е чувала биОполярно, повредено полушарие на мозъка и другата любима дума, психопат... по свой адрес. 🤨 Затова не ѝ излизат от устата тези думи.

Някога показвала ли е семейството си? На 16 години я пращат в чужда държава, добива самостоятелност. Взима висше (доста смешно да се подиграва на Александра за липсата на диплома, при все че Викуля не е бизнес мениджър в момента 😏😂). Показа апартамента на родителите си, не знам дали съм права, но той изглеждаше като празно Airbnb, готово за нанасяне. Само теоритизирам в момента, но не мога да разбера какъв е тоя бъгав човек!!! Братя и сестри има ли? Друг освен кучето обича ли?

Без да съм защитник на Александра, но сравнението е неизбежно. Може да продава добавки, в които аз не вярвам, може да дрънка по повече, но това е човек, с когото можеш да се разбереш.

# 1 756
  • SF
Докато едни се възмущават на думата "кучка" (даже ми е неприятно да я изписвам), други надграждат с вълкодав.
С голям успех бихме зафоримили и участвали в скандали на коктейли по подобие на Александра и Виктория. Да не вземем и да ги задминем, а после срещу нас да събират подписки за гонене, но не от чужда страна, а от родината ни. Което ще е по-позорното гонене.

# 1 757
  • Terra incognita
И мен ме хвана страх от Виктория. Наистина има нещо налудничево в нея. Имах чувството, че вместо романтична сапунка, гледам психотрилър

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 16:55 от VickyTaylor

# 1 758
Дам,Александра и Виктория са учили и завършили един и същи университет.Явно заради възрастовата разлика не са се засекли по-рано.

# 1 759
  • Terra incognita
Сефте чувам, че Сашка е учила в АУБ. Вярно ли?

# 1 760
И мен ме хвана страх от Виктория. Наистина има нещо налудничево в нея.
И как се усмихваше след всичко това и се радваше какво е направила... Направо потреЗ! Някъв демон в тялото на човек...

# 1 761
  • Мюнхен

Ок, зарязваме характеристиките, базирани на пол. Нормален човек няма да си кюти спокойно, докато около него се разгарят скандали и очевидно някой издевателства над другите. Ясно е, че Александра не е цвете, включително съм я наричала печалбарка в темите тук, но Виктория наистина се оля.

Също така, не е вярно, че концепцията е нелепа спрямо предаването. В чуждестранните предавания за такива неща се гони, просто нашето е в ръцете на Биг/Вип Брадър и телевизиите ни са дъно.

Защо така квалифицирате и обобщавате.
Не съм сигурна, че хлапашки и юнашки ми се скача във всеки скандал с гол в ръката нож[. Често съм чувала, присъствала на чужди скандали. Играла съм го Швейцария, независимо дали съм била наистина безразлична или ядосана. Според мене пък това е поведението на нормалния човек, а обратното не е съвсем наред.

Значи не сте ме разбрали. Защото имам предвид точно обратното на подчертаното. Говоря за ДЕЕСКАЛАЦИЯ на конфликт - нещо, което би трябвало да е напълно по силите на всеки емоционално интелигентен човек. (а не като Александра в ситуацията с Блага) Пак може да сте неутрални, ако обектът на спора не ви е ясен и не можете/не искате да вземете страна. Обаче стигнал ли е спорът до крясъци, обиди и посегателство - той трябва да бъде спрян. Не е продуктивен и някой може да пострада.

П.С: Исторически погледнато, да сте Швейцария далеч не е позитивно качество. "Неутралната" държава е подпомагала нацистките икономически интереси, предоставяйки им други валути, с които да си купуват оръжия, амуниции и гориво. Smile

# 1 762
Виктория има всички индикации за психопатия. Напомням, че скандалът тръгна от изказването на Алекс, че ще си тръгне оттам с "много близки приятели". Кому беше нужно да се прави от мухата слон?! Но не, Виктория само това чакаше, за да почне да я мачка. Та тя я тормози психически, опитвайки се да ѝ втълпи, че е "нищо" и че ще изгуби всичко, заради участието си в предаването. Иронията е, че в момента Виктория е доста по-вероятно да загуби приятели, бъдещи партньори и спонсорства. Действията ѝ са запечатани вовеки и всеки ще си има поне едно наум, като влиза в отношения с тази жена.

# 1 763
По инфо от ергенките-да.

# 1 764

Виктория също прекали с употребата на "психопат". Много е тъпо да го ползваш като обяснение пред мъж, който вече е влюбен (или поне си мисли, че е влюбен или безкрайно много харесва жената). Така само може да го разгневиш.
И тя го направи.

Толкоз го разгневи, че я награди с роза, да продължава още.

Истината е, че Ергена си избира, като си харесва Ролексова, какво да прави човека, човещина , аз не го разбирам, но има привличане, едностранно, но на него не му пука ,даже го амбицира. Така разбирам репликата "избирам между чувства и справедливост". Кое избра според вас ?
 Алекс вече е минало неосъществено.
Финал - Дениз-Виктория, това виждам аз.

# 1 765
  • Вестерос
Да.
Създаде го, а после ревна. И други подобни епизоди имаше.

В епизода всички реваха, първо, второ, не го създаде тя този път, а бобърът.

# 1 766
Александра е занимала в чужбина веднага след 12-ти клас. Сама го каза в едно интервю, а това говорят и всички останали информации.

# 1 767
Защо да гоним Виктория? Човек ли е убила?
Карат се с Александра, защото не могат да решат, на коя е по-голямо егото.
Едната повтаря ''Ти си зло'', другата ''Фалшива си''.
Витя седи на пейката и се вайка ''Мамо, къде ме записа?''
Joy
А най-добре си играе картите Дениз!

# 1 768
Александра е занимала в чужбина веднага след 12-ти клас. Сама го каза в едно интервю, а това говорят и всички останали информации.

То не пречи да учи и завърши дистанционно.

# 1 769
  • София
Според мен не се разбраха за "много"-то. Алекс според мен имаше предвид много близки, а Виктория като много за количество. И от там тръгна това изгубени в превода. Все тая.
Аз друго се замислих - от къде В.знае, че Алекс няма диплома. Не вярвам че е знаела преди това, вероятно вътре някак е разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт