Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 403
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Филии с шоколад, спагети Болонезе, краставичка, ябълка и грозде.

# 196
За днес пиле с ориз,негърче и охлювче със сирене

# 197
навих лаваш с крема сирене, луканка и краставица. отделно грозде, а за обяд - свински бут с праз и лимони; пуешко бутче; друсани картофи с масло - по избор. и зелева салата.

# 198
  • София
Леща, мляко с ориз и пълнени питки с шунка, кашкавал и лютеничка.

# 199
За днес спагети със сметана,свинско филенце,сирене и кашкавал. ДЗП  ягода за пиене и киндер кинг и ябълка.

# 200
Здравейте, включвам се и аз с кутиите за обяд на първокласничка. За обяд днес:
Пилешко шишче, млечна салата, грозде. За следобедна закуска донът. Закуската понякога е в училище(ако я хареса), ако не я хареса винаги си има студен сандвич- кръгъл земел с крема сирене, домат,краставичка и колбас.

# 201
Днес сама си взе закуска и обяд.
За вечеря ще има любимата й риба отново - бяла с картофена салата.

# 202
За утре ще има спагети болонез, ябълка, плодово мляко и закуската не мога да я измисля. Ако направя принцеса или тост, няма ли да изстине и втвърди?

# 203
Изстива, но може да увиеш във фолио, за да не става подметка.

# 204
купих кроасани от лидл, че нямах време. плодове, работи....иначе за нас месо и загоряло брюкселско зеле Wink от зяпане.

# 205
Тост с кашкавал и филенце, краставички и черита, шоколадово мляко с 3 бисквитки Орео и бяло грозде.

# 206
  • shumen
За утре-за закуска-топъл сандвич с яйце и сирене,за обяд-в стола-мусака,мляко с ориз,за СЗ питка с течен шоколад намазана,грозде,Марс.
За мен-за закуска-топли сандвичи с яйце и сирене,за обяд-картофи с наденица,айран,вафла Арбанаси.

# 207
За утре-за закуска-топъл сандвич с яйце и сирене,за обяд-в стола-мусака,мляко с ориз,за СЗ питка с течен шоколад намазана,грозде,Марс.
За мен-за закуска-топли сандвичи с яйце и сирене,за обяд-картофи с наденица,айран,вафла Арбанаси.
Ама вие на училище ли сте утре?😳

# 208
  • shumen
Елена,да в училището им няма изборна секция и ще учат.

# 209
  • София
Здравейте, току-що се присъединих към темата, смятам , че ще ми бъде доста полезна. Grinning
Освен менюта, обсъждани ли са някъде и самите кутии за обяд?
Досега все приспособявах кутии, които имаме вкъщи, обаче не е много удобно за училище. Разглеждам два варианта на кутии за обяд от Рая тойс и Хиполенд и се чудя на кой от двата модела да се спра.

Общи условия

Активация на акаунт