Магазин Sinsay - тема 4

• 43 376
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
А защо не пишат точните размери на всички части и защо няма точно описание какво включват? 🤔

# 91
А защо не пишат точните размери на всички части и защо няма точно описание какво включват? 🤔

Горен чаршаф и калъфка Simple Smile

# 92
Благодаря! Мисля, че имаше и комплекти на които не беше уточнен размер на калъфката. И от снимките понякога изглежда все едно продуктът е завивка, а не плик/горен чаршаф...🙂 Някои комплекти са ми много симпатични, но заради липсата на "подробности" не им обръщах голямо внимание...

# 93
  • Пловдив
Е, как? Има ги...

Някой не писа ли, че са рехави и твърди чаршафите?

# 94
За детските няма посочен размера на калъфката за възглавница, но предполагам е същата огромна 70х80

# 95
Е, как? Има ги...

Някой не писа ли, че са рехави и твърди чаршафите?

Аз не бих ги нарекла “рехави и твърди” опредено обаче не са стандартния памук. Прала съм ги многократно вече не са мръднали нито на цвят, нито да имат бримки или нещо подобно.
На мен лично са ми много приятни. Разбира се е въпрос на вкус. Simple Smile

# 96
От Sinsay ми пуснали очилата, които забравиха да сложат в предишната ми пратка и отгоре на всичко има такса за доставка. Не е ли малко нахално от тяхна страна…

# 97
Нахално Е!

# 98
Не бих ги взела
Мразя такива ц,гански номера. В момента има ли безпл.дост.?

# 99
Много нагло!
Аз бих им се обадила, не е въпроса в 3-4лв за доставка, просто не се прави така и не е редно да слагат доставка след като е техен пропуск, даже би трябвало като компенсация да дадат отстъпка за следващата поръчка или нещо подобно.

Помня, че преди време и на друга потребителка тук се беше случило същото, но не знам какво стана после.

# 100
Утре сутрин ще им звънна и ако не си махнат наложения платеж няма да взема пратката от инат 😀 ама те очилата са 8 лева, доставка ми писали 5 лева…

Преди време ми бяха объркали пратка и си я получих без такса за доставка..

# 101
От Sinsay ми пуснали очилата, които забравиха да сложат в предишната ми пратка и отгоре на всичко има такса за доставка. Не е ли малко нахално от тяхна страна…
Да, нахално е. Имах подобна случка с едни четки за грим.
П.п. нищо не стана, платих доставката.

# 102
Ами ще видим какво ще кажат, но много несериозно… и като се има предвид, че постоянно поръчвам нещо да ме бяха питали примерно дали не искам да ги сложат към следваща поръчка. Да не говорим, че уж трябваше да ми се обадят, а не директно да получа смс с дължите 5 лева..
Такива малки неща дразнят..

Ето няколко близки кадъра на чаршафите, които някои намират за рехави и твърди:

За съжаление от прикачените снимки цветовете изглеждат много грозни, обаче съм на Вие с качването на снимки тук.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 09:25 от Sonya_Dimitrova

# 103
Така е!

# 104
Гледам в сайта има ново поле за връщане - BIC код, освен IBAN.

Общи условия

Активация на акаунт